reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Dziękuję w imieniu Szymonka za miłe słowa :-)

Asiu, u mnie póki co w cyklach żadnej regularności nie ma od 27 do chyba 35 dni, a teraz jest chyba 5 @. Z tego co czytałam to pierwszy rok po porodzie może być taki pomieszany. A jak Ty jeszcze karmisz to w ogóle.
Jeśli lniejsze nadal, a do tego chudniesz bez wysiłku i jesteś wiecznie zmęczona to może warto tarczycę sprawdzić, bo coś takiego miała Agata i okazało się, że właśnie tarczyca niedomaga. U mnie lnienie samo z siebie przeszło 5 miesięcy po porodzie.

Lili, miłych zakupów :-)

Angelka, słodki maluch :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Just chudnąć to bym chciała. Niestety zatrzymałam się na 69 i ani dydu nie mogę ruszyć dalej, a do wagi sprzed ciąży jeszcze mi trochę brakuje. A zmęczenie odczuwam tylko po takich nocach jak ta dzisiejsza, jak Emi ma problemy z brzuszkiem.

@ zawsze miałam nieregularne. Łudziłam się, że tak jak mojej Chrzestnej po porodzie w końcu się unormują, ale podejrzewam, że nawet jak już mój organizm do @ się znów przyzwyczai to i tak będzie nieregularnie... Ech...

Ty też w pracy?

Witam, u nas noc spokojna, po 4 się prężył i miał wzdęty brzuszek, ale przy mnie usnął i spaliśmy razem do 8 prawie. Teraz też się męczył, ale ulał dość mocno i praktycznie jak tylko go przebrałam to zasnął momentalnie na rękach. i teraz go odłożyłam i sobie śpi, kładłam go to miał brzuszek miękki wiec powinien chwilę pospać. Bo wczoraj to nawet jak spał to brzuszek był twardawy i dlatego nie mógł dłużej pospać.

Asia no niestety rana mi się nie chce zagoić, ale tylko w jednym miejscu przy jednym szwie, tam od początku było kiepsko, chociaż już było wygojone prawie.

Lili pochwal się potem co kupiłaś. A tak w ogóle to Staś kończył wczoraj miesiąc a Borysek 4, ten post to od Angelki był.

Daa to skoro ty rodziłaś wczoraj to wynika, że ja dzisiaj :tak::-D Buziaki dla córci.

angelka jaki sliczny maluszek :tak:
just a Szymus to mega przystojniacha ;-) kochany :-)
gosiu no Olaf tez cos ma wysypke na policzkach-myslalam ze krem-ale odstawilam i dalej tak ma :-( pomyslalam ze to skaza bialkowa ale dzwonila dzis do mnie polozna i powiedziala ze to moze byc czesto spotykany tradzik niemowlecy :baffled: i mam przemywac zaparzonym rumiankiem-powinno pomoc-a jak nie to do dermatologa :dry: mama mi mowila ze jak bylam mala to tez tak mialam i przemywala mi krochmalem(na pol szkl letniej prezegotowanej wody lyzeczka maki ziemniaczanej)mam nadzieje ze pomoze...i ze to nie skaza bialkowa :baffled:
agata przylaczam sie do prosby Lili-poprosze foto stojacej Ali ;-) daaaaawno jej nie pokazywalas :-p
mysza znalazlam dzis kupe w pampersie :-p:baffled: i tak jak ty zdecydowanie wole jak robi ja "ze mna" przy zmianie pieluchy-kontroluje zabrudzenie :-D bo tak....no masakra...pod pachy juz wlazlo :baffled:
a my dzis bylismy u chirurga z tym podejrzeniem stulejki i przy okazji z tym wodniaczkiem-wszystko ok i stulejki nie ma bo dr mowil ze wiekszosc chlopcow niemowlat tak ma i dopiero w 7,8 mies zycia mozna stwierdzic czy rzeczywiscie jest stulejka
no i dziekujemy za komplementy :tak:

wszystkiego naaaaj z okazji Dnia Kobiet moje Drogie Panie ;-)
kwiaty-na-dzien-kobiet.jpg

Wszystkiego najlepszego male i duze kobietki:)
My zaraz na rehabilitacje. Moze juz teraz beda rzadziej bo mi życie uprzykrzają:( Cały dzieeń rozwalonya no ale Polusi pomogły. buziole. Potem moze uda sie zajrzec

Kasikz powodzenia na rehabilitacji.

Gosia a skąd te problemy? Źle było zszyte?

Aniolki no to trzymam kciuki by w 7-8 m-cu potwierdził się brak stulejki :-)

A mnie się praca znudziła lekko, więc zrobiłam chwilę przerwy. A że Lill rozochociła mnie zakupami to kupiłam Emce 2 zabawki:

EDUKACYJNY INTERAKTYWNY DOMEK MUZYCZNY Z KLOCKAMI (1490747894) - Aukcje internetowe Allegro taki sam kupiłam dla córeczki ojca chrzestnego Emi - i bardzo jej się podobał

EDUKACYJNY INTERAKTYWNY BUDZIK ZEGAREK WIELEFUNK. (1490314537) - Aukcje internetowe Allegro

Będzie na przyszłość jak znalazł...

A teraz wracam do pracy. Buziole!

Gosia a ile razy na bioderka kieruje Was pediatra? Nas tylko raz, a tu widzę dziewczyny jeżdżą po 2-3 razy... Muszę w poniedziałek zapytać o to pediatrę.

Ale się objadłam ciastem... Szef postawił na nasz dzień :-)

reklama
Gosia a ile razy na bioderka kieruje Was pediatra? Nas tylko raz, a tu widzę dziewczyny jeżdżą po 2-3 razy... Muszę w poniedziałek zapytać o to pediatrę.

Ale się objadłam ciastem... Szef postawił na nasz dzień :-)

My będziemy w sumie 2 razy, dziś raz i drugi raz w okolicach 3-4 miesiąca.

Do góry