anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
emka - weź no nie rób byczkom antyreklamy Ja jestem podwójnym, bo urodziłam się w rok Byka, wg chińskiego kalendarza - wiecie o czym mówie ;-) Jesteś matką panikarą jak czytam, co prawda nie wiem jaka Ja będę, ale plan jest taki że profilaktyka to podstawa, czyli tzw zimny chów, i jak najmniej antybiotyków. Zresztą - jestem wkurzona, bo dostałam teraz antybiotyk bo mi wyszło coś w wymazie i już po 4 dniach dostałam lekkiego uczulenia, a nigdy na nic nie byłam to chyba przez to że mam dawkę dla konia z jakiegoś powodu
czarna - miód na moje uszy, co prawda nikt mi jeszcze nie powiedział że będę złą matką, ale jedną porażkę wychowawczą już mam moja kociczkę Ja tylko mam nadzieję że Czarek nie bedzie uczuleniowcem po tatusiowej rodzinie, tylko zahartowany po rodzinie mamusi , czyli mojej
czarna - miód na moje uszy, co prawda nikt mi jeszcze nie powiedział że będę złą matką, ale jedną porażkę wychowawczą już mam moja kociczkę Ja tylko mam nadzieję że Czarek nie bedzie uczuleniowcem po tatusiowej rodzinie, tylko zahartowany po rodzinie mamusi , czyli mojej