fajnie się czyta ja mam teraz małą na kolanach więc nie popiszę właśnie a w sumie ponad 1/2 h temu zjadła ale wczoraj jelitówka więc pilnuję od wczoraj po 1 h od jedzenia tak mi biedactwo wymiotowało że aż ryczałam ... a i ząbki górne 1 idą, narazie ma dwa dolne które wyszły 2 miechy temu jak miała 4,5 m-ca
reklama
dziewczyny wystawiam ksiażki na allegro, gdyby któraś coś potrzebowała to zapraszam
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Wpadam na chwile powiedziec,ze zyjemy i w skrocie napisac co u nas.
Pogoda cud,az czasami za goracd paru ladnych dni upaly i dalej ma sie utrzymac taka pogoda.
Jutro idziemy na chrzcinyi A zostanie chrzestnym.
Za tydzien w niedziele lece z Julia do Bydgoszczy rowniez na chrzciny.
Bede chrzestna mojego bratanka
Swoja droga polski kosciol ma wymagania(nie to co tutaj)
Jakis czas temu wyslalam do Pl zaswiadczenie z tutejszego kosciola,ze jestem katoliczka.
Czeka juz na mnie kartka do spowiedzi.
Najlepsze jest to,ze tylko ja mam isc do spowiedzi i przyjac komunie bo moj brat z bratowa nie maja slubu koscielnego i ksiadz nie dal kartek i tez powiedzial ze nie moga przyjac komunii.
Gdyby wiedzial,ze ja tez mam tylko slub cywilny
Jesli chodzi o Julke to rosnie jak na drozdzach.Codziennie mnie potrafi zaskoczyc czyms nowym.
Z wielka ochota i zapalem pomaga mi w czynnosciach domowych z czego bardzo sie ciesze.
Bacznie mnie obserwuje i pozniej chce robic to co ja.
Ostatnio wrocila z lazienki z wymalowanymi oczami i ustami.
Jest dalej gadula jaka byla.Jak rano otworzy oczy i zacznie mowic;tak konczy wieczorem jak idzie spac-hihi
Druga strona medalu-potrafi pyskowac i to jak...
A ja sadzilam,ze czeka nas to troche pozniej a nie juz teraz...
Od sierpnia mala idzie do przedszkola a ja juz wiem,ze przez pierwsze dni bedzie mi dziwnie bez niej...
Wiem,ze dla niej to bedzie raj bo uwielbia byc wsrod dzieci.
Poza tym wazne jest tez,ze nauczy sie niemieckiego(rozumie i mowi w 2 jezykach choc wiadomo,ze wiecej ma kontaktu z jezykiem polskim)
Wiem tez,ze moge miec czasem problem aby wrocila ze mna do domu
Mialo byc krotko a sie rozpisalam.
Wpadam na chwile powiedziec,ze zyjemy i w skrocie napisac co u nas.
Pogoda cud,az czasami za goracd paru ladnych dni upaly i dalej ma sie utrzymac taka pogoda.
Jutro idziemy na chrzcinyi A zostanie chrzestnym.
Za tydzien w niedziele lece z Julia do Bydgoszczy rowniez na chrzciny.
Bede chrzestna mojego bratanka
Swoja droga polski kosciol ma wymagania(nie to co tutaj)
Jakis czas temu wyslalam do Pl zaswiadczenie z tutejszego kosciola,ze jestem katoliczka.
Czeka juz na mnie kartka do spowiedzi.
Najlepsze jest to,ze tylko ja mam isc do spowiedzi i przyjac komunie bo moj brat z bratowa nie maja slubu koscielnego i ksiadz nie dal kartek i tez powiedzial ze nie moga przyjac komunii.
Gdyby wiedzial,ze ja tez mam tylko slub cywilny
Jesli chodzi o Julke to rosnie jak na drozdzach.Codziennie mnie potrafi zaskoczyc czyms nowym.
Z wielka ochota i zapalem pomaga mi w czynnosciach domowych z czego bardzo sie ciesze.
Bacznie mnie obserwuje i pozniej chce robic to co ja.
Ostatnio wrocila z lazienki z wymalowanymi oczami i ustami.
Jest dalej gadula jaka byla.Jak rano otworzy oczy i zacznie mowic;tak konczy wieczorem jak idzie spac-hihi
Druga strona medalu-potrafi pyskowac i to jak...
A ja sadzilam,ze czeka nas to troche pozniej a nie juz teraz...
Od sierpnia mala idzie do przedszkola a ja juz wiem,ze przez pierwsze dni bedzie mi dziwnie bez niej...
Wiem,ze dla niej to bedzie raj bo uwielbia byc wsrod dzieci.
Poza tym wazne jest tez,ze nauczy sie niemieckiego(rozumie i mowi w 2 jezykach choc wiadomo,ze wiecej ma kontaktu z jezykiem polskim)
Wiem tez,ze moge miec czasem problem aby wrocila ze mna do domu
Mialo byc krotko a sie rozpisalam.
Załączniki
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Wcielo mi koncowke.
Pozdrowionka dla was i buziaki dla dzieciaczkow
Pozdrowionka dla was i buziaki dla dzieciaczkow
Agnieszka - widziałam informację żeście na lotnisku, więc witaj na ziemi polskiej. :-)
Julka boska i oczywiście znowu w sklepie.
Kiedyś miałam wstawić zdjęcia jak wygląda pokój zabawowy dziewczyn, a więc wygląda tak w wersji posprzątanej.
Zobacz załącznik 574771Zobacz załącznik 574772Zobacz załącznik 574773Zobacz załącznik 574774
Julka boska i oczywiście znowu w sklepie.
Kiedyś miałam wstawić zdjęcia jak wygląda pokój zabawowy dziewczyn, a więc wygląda tak w wersji posprzątanej.
Zobacz załącznik 574771Zobacz załącznik 574772Zobacz załącznik 574773Zobacz załącznik 574774
Alicja1985
Fanka BB :)
Lil śliczny pokoj :-)
reklama
Podziel się: