reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Just- gratulacje :)
witajcie , ja dziś siedzę w domu , bo buro i ponuro , wstałam wcześnie rano i się nudzę , zaraz sobie zorganizuję jakieś zajęcie :)

Pozdrawiam :)

reklama
Adrianna właśnie mi myje głowę i czesze włoski, we fryzjerkę się bawi. :-p

Weronika właśnie dorwała się do papieru i wcina. No nie mogę jej tego oduczyć. Wszystkie papiery muszą być wysoko, przy Adzie mogły na ziemi leżeć. :confused2:

czarna rozpakowana :D wszystko ok wielkie gratulacje i czekamy na fotosiki przystojniaka tak sie ciesze hehe az M patrzy jakbym była jakas nienormalna .... faceci hehe

Agnieszka - a co tam u Igora? Jak Mati? Zakochani w sobie? WE ogóle co tam u Was?

Mało mnie ostatnio na forum... Igorek ma już 7,5miesiąca; samodzielnie siedzi; lubi bawić się w kojcu "na siedząco"; raczej nie będzie raczkował, podobnie jak Mati; wzięty na kolana nic tylko stanie go interesuje... Mati nadal zakochany w braciszku...
a oto moje skarby :
o 001.jpg

pozdrawiam i do napisania...

Załączniki

• o 001.jpg
    o 001.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Agamati - to super, że chłopaki są za sobą.

Jesteśmy po dniu w ogrodzie, no kurczę w domu mi dzieci świrują, a tam spokój cisza. Dzisiaj było prysznicowanie się z węża, zabawy w piaskownicy i misja wygładzania piasku, co Adrianna dziurę zrobiła, to Weronika zaraz ją wygładzała. :-p

No i dzisiaj wcinałyśmy czereśnie, są już dojrzałe i Adrianna siedząc mi na barana, pozrywała dla nas co-nie-co, zajadałyśmy się aż miło. A są tak soczyste, że Weronika dostała ślinotoku. :laugh2:

Jutro od rana naleję im wody do basenu i będzie pluskanie się, dzisiaj basen wyszorowałyśmy po ostatnim lecie. :tak:

Do góry