reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Aniu jeszcze raz wielkie gratulacje :-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witajcie.
Ciekawe czy jeszcze ktos mnie pamieta?
Ostatnio zagladam do was dosc czesto choc sie nie udzielam.
W koncu po 4 miesiaca w obozie(tak nazywam moja stara prace) znowu jestem wolna-hihi.
U nas ogolnie wszystko ok.
Julia od sierpnia idzie do przedzkola.
W czerwcu i lipcu idzie na pare godzin aby zobaczyc jak jej tam bedzie itd.
W sumie to obawiac sie nie musze ze bedzie plakala czy cos bo wiem ze bede miala klopoty ja z powrotem do domu przyprowadzic
2 maja zostalam ciocia(bede tez chrzestna Dawidka).
Maly jest uroczy i juz sie w nim zakochalam
Z ostatnich niemilych wydarzen to moja babcia miala udar.
Ostatnim razem musiala na nowo uczyc sie chodzic itd;tym razem fizycznie jest ok za to w mozgu sa zmiany...
Na poczatku jak byla w szpitalu nikogo nie poznawala.
Czasem nie pojmuje jak z normalnie,samodzielnie funkcjonujacej osoby mozna stac sie doslownie w pare chwil kims kto potrzebuje calodobowej opieki.
Teraz babcia jest od wczoraj na rehabilitacji w szpitalu i oby to cos pomoglo...
Dziewczyny co do was to z mila checia ogladam fotki waszych slodkich maluszkow.Suwaczki tez mkna jak szalone...
Mysle,ze to chyba wszystko na razie.
Sorki za taki nieskladny post,ale pisalam co mi na mysl przyszlo.
Milego dnia
Ciekawe czy jeszcze ktos mnie pamieta?
Ostatnio zagladam do was dosc czesto choc sie nie udzielam.
W koncu po 4 miesiaca w obozie(tak nazywam moja stara prace) znowu jestem wolna-hihi.
U nas ogolnie wszystko ok.
Julia od sierpnia idzie do przedzkola.
W czerwcu i lipcu idzie na pare godzin aby zobaczyc jak jej tam bedzie itd.
W sumie to obawiac sie nie musze ze bedzie plakala czy cos bo wiem ze bede miala klopoty ja z powrotem do domu przyprowadzic
2 maja zostalam ciocia(bede tez chrzestna Dawidka).
Maly jest uroczy i juz sie w nim zakochalam
Z ostatnich niemilych wydarzen to moja babcia miala udar.
Ostatnim razem musiala na nowo uczyc sie chodzic itd;tym razem fizycznie jest ok za to w mozgu sa zmiany...
Na poczatku jak byla w szpitalu nikogo nie poznawala.
Czasem nie pojmuje jak z normalnie,samodzielnie funkcjonujacej osoby mozna stac sie doslownie w pare chwil kims kto potrzebuje calodobowej opieki.
Teraz babcia jest od wczoraj na rehabilitacji w szpitalu i oby to cos pomoglo...
Dziewczyny co do was to z mila checia ogladam fotki waszych slodkich maluszkow.Suwaczki tez mkna jak szalone...
Mysle,ze to chyba wszystko na razie.
Sorki za taki nieskladny post,ale pisalam co mi na mysl przyszlo.
Milego dnia
aga dla babci mocarne && za udaną rehabilitacje, dobrze że ma w was wsparcie
Twoja córcia prześliczna, ja nie miałam dotad przyjemności cie poznać ale bardzo miło że zaglądasz
Moja kruszyna ma pierwszego ząbka wyszedł w sumie parę dni temu, ale dopiero dziś widać go juz normalnie a nie tulko czuć pod palcami
i jeszcze jedno pytanko kobitki szukam spacerówki typu parasolka lub innego lekkiego wozu dla mojej małej tak do 7,5-8kg max opiniie na necie są tak różne że juz mi łeb od tego pęka jakimi sie wożą wasze pociechy? plusiki i minusiki mile widziane
Twoja córcia prześliczna, ja nie miałam dotad przyjemności cie poznać ale bardzo miło że zaglądasz
Moja kruszyna ma pierwszego ząbka wyszedł w sumie parę dni temu, ale dopiero dziś widać go juz normalnie a nie tulko czuć pod palcami
i jeszcze jedno pytanko kobitki szukam spacerówki typu parasolka lub innego lekkiego wozu dla mojej małej tak do 7,5-8kg max opiniie na necie są tak różne że juz mi łeb od tego pęka jakimi sie wożą wasze pociechy? plusiki i minusiki mile widziane
Hej .
Wpadam z fotorelacją z roczku .
Wpadam z fotorelacją z roczku .
Załączniki
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
IZW dzieki wielkie.Twoja mala jest urocza wrecz do schrupania
As swietne fotki.Karolinka boska.
Milego popoludnia babeczki
As swietne fotki.Karolinka boska.
Milego popoludnia babeczki
K
kobietka22
Gość
Witajcie kochane kobitki , wpadam do Was powiedzieć ,że we wrześniu będziemy się starać
Agnieszko - pamiętasz mnie , bo ja Ciebie bardzo dobrze , współczuję sytuacji z babcią dużo zdrówka dla niej:*
Jestem tak podekscytowana , może w przyszłym roku do Was dołączę , bardzo bym chciała kobitki kochane.
Agnieszko - pamiętasz mnie , bo ja Ciebie bardzo dobrze , współczuję sytuacji z babcią dużo zdrówka dla niej:*
Jestem tak podekscytowana , może w przyszłym roku do Was dołączę , bardzo bym chciała kobitki kochane.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witajcie.
Chorobsko mnie rozlozylo i pomimo fury lekow dalej dzielnie trzyma...
Kobietka pewnie,ze Cie pamietam.
Trzymam kciuki za owocne staranka:-)
Milego wieczorku kochane
Chorobsko mnie rozlozylo i pomimo fury lekow dalej dzielnie trzyma...
Kobietka pewnie,ze Cie pamietam.
Trzymam kciuki za owocne staranka:-)
Milego wieczorku kochane
reklama
K
kobietka22
Gość
Agnieszko - dużo zdrówka Ci życzę
co taka cisza dziewczynki , gdzie jesteście ?Pewnie zajęte spacerkami z pociechami
Postaram się zaglądać i doczytywać , buziaki i miłego dnia :*
co taka cisza dziewczynki , gdzie jesteście ?Pewnie zajęte spacerkami z pociechami
Postaram się zaglądać i doczytywać , buziaki i miłego dnia :*
Podziel się: