reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Annas81 urodziła Pawełka, cały poród trwał 5h, nie była nacięta, ale coś tam pękła w środku, więc ma mały szew rozpuszczalny. A Pawełek waży 2800g i dostał 10pkt. Pozdrawia wszystkich. :-D

reklama
Aniu moje gratulacje, czekamy na fotki syneczka.

A tu moja mała w dniu Chrztu Św przy polewaniu woda sie śmiała, ale za to tłum ludzi i gwar na imprezie juz jej nie odpowiadał i przepłakała mi 90%

Witajcie.
Ciekawe czy jeszcze ktos mnie pamieta?:-p
Ostatnio zagladam do was dosc czesto choc sie nie udzielam.
W koncu po 4 miesiaca w obozie(tak nazywam moja stara prace) znowu jestem wolna-hihi.
U nas ogolnie wszystko ok.
Julia od sierpnia idzie do przedzkola.
W czerwcu i lipcu idzie na pare godzin aby zobaczyc jak jej tam bedzie itd.
W sumie to obawiac sie nie musze ze bedzie plakala czy cos bo wiem ze bede miala klopoty ja z powrotem do domu przyprowadzic:-p
2 maja zostalam ciocia(bede tez chrzestna Dawidka).
Maly jest uroczy i juz sie w nim zakochalam:-p
Z ostatnich niemilych wydarzen to moja babcia miala udar.
Ostatnim razem musiala na nowo uczyc sie chodzic itd;tym razem fizycznie jest ok za to w mozgu sa zmiany...
Na poczatku jak byla w szpitalu nikogo nie poznawala.
Czasem nie pojmuje jak z normalnie,samodzielnie funkcjonujacej osoby mozna stac sie doslownie w pare chwil kims kto potrzebuje calodobowej opieki.
Teraz babcia jest od wczoraj na rehabilitacji w szpitalu i oby to cos pomoglo...

Dziewczyny co do was to z mila checia ogladam fotki waszych slodkich maluszkow.Suwaczki tez mkna jak szalone...

Mysle,ze to chyba wszystko na razie.
Sorki za taki nieskladny post,ale pisalam co mi na mysl przyszlo.

Milego dnia

aga dla babci mocarne && za udaną rehabilitacje, dobrze że ma w was wsparcie
Twoja córcia prześliczna, ja nie miałam dotad przyjemności cie poznać ale bardzo miło że zaglądasz

Moja kruszyna ma pierwszego ząbka :D wyszedł w sumie parę dni temu, ale dopiero dziś widać go juz normalnie a nie tulko czuć pod palcami :D

i jeszcze jedno pytanko kobitki szukam spacerówki typu parasolka lub innego lekkiego wozu dla mojej małej tak do 7,5-8kg max opiniie na necie są tak różne że juz mi łeb od tego pęka jakimi sie wożą wasze pociechy? plusiki i minusiki mile widziane :D

Hej .
Wpadam z fotorelacją z roczku .

Załączniki

• DSC_0270.jpg
    DSC_0270.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_0269.jpg
    DSC_0269.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_0274.jpg
    DSC_0274.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_0275.jpg
    DSC_0275.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_0280.jpg
    DSC_0280.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_0284.jpg
    DSC_0284.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_0278.jpg
    DSC_0278.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 33
Witajcie kochane kobitki , wpadam do Was powiedzieć ,że we wrześniu będziemy się starać :D
Agnieszko - pamiętasz mnie , bo ja Ciebie bardzo dobrze , współczuję sytuacji z babcią dużo zdrówka dla niej:*
Jestem tak podekscytowana , może w przyszłym roku do Was dołączę , bardzo bym chciała kobitki kochane.

reklama
Agnieszko - dużo zdrówka Ci życzę :)
co taka cisza dziewczynki , gdzie jesteście ?Pewnie zajęte spacerkami z pociechami:)
Postaram się zaglądać i doczytywać , buziaki i miłego dnia :*

Do góry