reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
hejka. żyje ale nie mam czasu na bb, te studia mnie wykończą :/ nie wiem jak ja je skończe, michal szaleje do godziny 21:30, potem młoda nie chce spac do godziny 23 a w dzien to wiadomo, dzieci, obiad, sprzatanie prasowanie itd.... jak mi ktos gada ze nie ma czasu to mam ochote mu w pysk strzelic (jesli oczywiscie ma ten czas)

sto latek na roczki i inne urodzinki dla dzieciaczków :-) my szykujemy sie za niedlugo na dwa latka michala.. michal tak gada ze moja glowa przypomina wielką dynie z hallowin, a po co a na co, a cemu, a dlacemu, a gdzie, a tam, a tu, bumbum, mamamamama ooooćććć taaaam... i lata i lata i lata- no oszalec mozna no i oczywiscie wszystko jest na NIE NIE NIE NIE... a kiedy bedzie TAK?

nie wiem kiedy bede miec wiecej czasu zeby na bb sobie posiedziec, chyba jak dzieci pojda do szkoly:-p no ale mimo wszystko jest super fajnie i śmiesznie, wieczorem tylko padam na pysk:laugh2: a o seksie juz zapomniałam bo ani ja ani adam nie mamy siły, gorzej chyba jak emeryci:rofl2:

a mała jest takim żarłokiem że szok, przybiera mi średnio 350 gram na tydzien, w pierwszym miesiacu przybrała 2kg, wazy juz około 5kg, fałdka na fałdce, po kąpieli wycieram ja 20 minut a i tak zrobia sie jej potówki w tych fałdkach...

Załączniki

• P1030909.jpg
    P1030909.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 82
  • P1030913.jpg
    P1030913.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_1058-2.jpg
    IMG_1058-2.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_1070.jpg
    IMG_1070.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_1076-2.jpg
    IMG_1076-2.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_1085.jpg
    IMG_1085.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 76
  • P1030835.jpg
    P1030835.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 94
  • P1030882.jpg
    P1030882.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
As76 - to jest ten skoczek na pierwszym zdjęciu? Cudna jest.
Agamati1 - słów mi brak, tak bardzo się cieszę. Gratuluję, niech się zdrowo chowa. A Mateusz widzę, że zadowolony :-)
Pati - Ty to jednak jesteś młoda siksa. :-p Zdjęcia, rodzinka, wszystko pięknie, powodzenia na studiach, bo zdaję sobie sprawę, że jest Ci bardzo ciężko.
Ssabrinaa - wszystkiego dobrego dla Samiego, zdrówka przede wszystkim, pogody ducha i mnóstwo zabawek, bo to ważne mimo wszystko :-p

Nadrobiłam zaległe fora, oprócz sierpniówek, swojej opowieści już nie dam rady wstawić, bo z sypialni dochodzą mnie odgłosy budzenia się. :-p

ojjj...wątek nam chyba zamiera...

ja tylko wpadam pochwalić się, ze moje dziecko skończyło dziś 11 m-cy...
i kiedy to zleciało?

Zobacz załącznik 517778Zobacz załącznik 517779Zobacz załącznik 517780

lili - a weronisia już ma ponad 2 m-ce? no ja nie wiem kiedy te nasze dzieci tak rosną ;-)

agamati - mały słodziak :-) i ten większy też niczego sobie ;-) gratulacje!

a_gala Elenka jak zwykle wyglada uroczo,sliczna jest ;-)
agamati1 slicznego masz synka,Igorek wyglada cudnie.Gratuluje kochana ;-)

U nas ok wczoraj bylismy na szczepieniu oj bylo wrzasku bo byly az 3 szczepieni ,mlody byl wczoraj lekko ospaly a potem bardziej marudny niz zwykle ale nocka byla w miare ok,Sami wazy 11kg :-)

Pozdrawiamy wszystkie mamusie oraz bobiki ;-)

reklama
Witajcie kochane
oj ja wiem ze rzadko bywam tutaj ale naprawde o Was pamietam
agamti-gratuluje niech zdrowo maluch rośnie
a_gala- no ten czas leci strasznie szybko
Kazdej z osobna gratujluje postępów u dzieciaczkow i zycze zdroweczka
a co u nas?
no pomalutku leci
Amelka w koncu zaczela chodzic w uiegla sobote
dzieki tymkowi.Teraz jak chodzi to jest taka dumna z siebie.
Tymek tez ok.w szkole mu sie nudzi.
ja naprawde wcale go nie uczylaam nic w domu.Ten program jest strasznie zanizony.ja wiem ze przygotowany jest dla 6 altkow lae to powinni tym 7 latkom dawac cos dodatkowego
Pani jest coraz gorsza i powiem wam szczerze ze juz powaznie sie zasanawiam nad przeniesieniem go do innej klasy badz nawet szkoly
i to nie tylko ja z tej klasy
ok kochane mam jeszcze jedno pytanie czy jest ktos z Tomaszowa Mazowieckiego?
Znalazlam na Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na Tablica.pl fajne zabawki.jest to zestaw i kosztuje 100 zl jak na 13 zabawek fisher price wydaje mi sie strasznie tanio no ale laska mi napisala ze mi wysle ale jak wczesniej wplace jej na konto albo przyjade.wykominowalam juz tak ze w wawie dam kuriwerowi pieniadze a on jej da i odierze zabawki ale tez na to nie chce isc.wiec tak sobie pomyslalam ze moze ktoras mieszka i podeszla by tam i zobaczyla.i jak to nie przekret to by mi wziela te zabawki i wyslala oczywiscie ja wysle pieniazki.
Bo mi sie wydaje ze to jest przekret
buziaki

Do góry