reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witanko dziewczynki
Zdrówka dla chorowitków.

U nas zakręcony dzień na maxa.

mała spała 2 x po 10 minut i 2 razy po pół godzinki :baffled::baffled::-p:-p
Oj dała dziś nieźle popalić :-D:-D:-D

Nie mam co narzekać ,bo sam chciałam ,więc już milczę .
A moja młoda tylko komentuje .
Jak się chciało to się ma i nie narzekaj na los ,bo szczęściarą jesteś .:tak::tak:
Ech kocham teksty mojej Klauduśki .
Karolcia waży już 8400,więc znów ładnie przybrała :tak::tak:

Kuba za to dziś mega narozrabiał w szkole .
Wszedł kilka razy na metalowe szafki i chciał taki słupek z 3 szafkami przewrócić na kolegę z klasy.
3 nauczycieli go trzymało ,a on i tak im uciekł i wlazł na te szafki i tam siedział.
Potem wkurzony faktem ,że jest ostatni do wejścia do klasy ,położył się na podłodze ,zatkał uszy i tłukł nogami w drzwi.
Huk podobno na całą szkołę szedł od tego kopania....
Czasami to już sił brak i ręce opadają z bezsilności :sorry2::sorry2::sorry2:
Dobra już nie smęcę
pozdrawiam i uciekam z psami na spacer ;-)

reklama
As, ale narozrabiał! I jakie konsekwencje w szkole?
To jego zachowanie zwrócenia uwagi może być powodowane tym, że coś się w domu zmieniło i ze nie jest już najmłodszy?
Lil to pokaż ten swój nowy fryz. Ja też się zbieram za ścięcie 20cm :-)

As no faktycznie Kubus narozrabial oby mu szybko przeszly takie dzikie pomysly.
Lili no to sie pokazuj bez tych 20 cm :-)

U nas tragicznych nocek ciag dalszy ehh te zeby juz widac ale cosik sie przebic nie moga jedyneczka juz jest tutz,tuz a te 2 dwojki to jeszcze go pewnie z tydzien pomecza jak nie dluzej.Przygotowania do roczku w toku,nie robimy jakies wielkiej imprezy bo malo nas bedzie ale taka pamiatkowa imprezke zeby Sami mial co wspominac,bedziemy tylko my i moj brat z dziewczyna wiec luzik :-)

SAMI!!! - to już dziś Twoje Święto.

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

reklama
Do góry