reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Zdroweczka wszystkim zycze oj te chorobska teraz taka zdradliwa pogoda jest i okres ze trzeba uwarzac na siebie i dzieciaki.U nas jest ok Sami juz prawie kataru nie ma Ja tak samo na szczescie tylko na katarze sie u nas zakonczylo i nic wiecej sie nie przyplatalo:tak: pogoda jest rozna niby jest ladnie ale jest strasznie chlodno juz a mlody czapek nie chce mi nosic,tzn ponosi na chwile a jak sie zaczyna nudzic to se ja sciaga i sie nia bawi ehh a tutaj maja jakas mentalnosc glipia ze nie maja czapek z mozliwoscia wiazania tylko nakladane :baffled: Mamy znowu samochod w naprawie ehh znowu sie cos spalilo ale tym razem naprawi nam to za darmo tylko czesc zesmy kupili uzywana bo nowa hmm wlasnie pochodzila 2 tygodnie i sie zjarala a kosztowala jakies 200 funta wiec ni cholera nie kupilismy nowej bo na kasie to my nie spimy przeciez zeby tak wywalac za okno.
a_gala ale Elenka urosla oj cudna jest i ta jej karnacja i oczka oj bedzie miala branie u chlopakow ;-)

A to moj krasnal dziewczyny :-)
Zobacz załącznik 504354Zobacz załącznik 504355Zobacz załącznik 504356Zobacz załącznik 504357Zobacz załącznik 504358

reklama
Ewitko wlaśnie to miałam na myśli:) Kamilek nosi zwyczajne 86. Ma kurtkę o podobnych wymiarach jak ta z wójcika i jest w porządku, pewnie gorzej bedzie ze spodniami. Kurcze balam się kupić 80, bo jeszcze dwa miesiące, a mu czasami spodnie 86 są przykrótkie, jak stoi to ok, a w wózku pól nóg widać. W zeszlym roku miał kombinezon 74/80 candy to rękawy ma mało co mniejsze niż wójcik 86. Trochę byl na niego przy duży, ale wtedy caly czas w wózku, więc nie przeszkadzało. No nic muszę poczekać i zobaczyć.
Lili oby szybko przeszło. trzymaj się kochana.
Ssabrinka piękne zdjęcia. Kamilek też mial taki okres, kiedy czapki ściagał, kupiłam mu taka śliczną bez wiazań i ciagle się wkurzalam, na szczęście przeszło.

Annas, to może akurat będzie dobry.
O kurcze Lil, biedna Weronisia, taka malutka i się niestety zaraziła! Oby tylko szybko jej przeszło!

Ostatnia edycja:
U nas lepiej, dziewczyny osłuchowo niby czyste, tylko i aż ten katar. Wczoraj nawet z nimi na 1h na spacer poszłam, dzięki temu Weronika troszkę pospała, bo nie spała od 20h, tylko drzemki przez ten katar, a tak śluzówki się obkurczyły i dało radę pospać, a było u nas wczoraj 20 stopni, więc cieplutko.

Noc przespana, ale okno uchylone, w pokoju chłodno, spaliśmy w czwórkę, musiałam Weronikę zabrać do nas, bo w łóżeczku była lodowata. Adę co chwilę przykrywałam, ale przynajmniej się wyspaliśmy, ja prawie też. :-p

W sobotę albo w poniedziałek jadę kupić łóżko dla Ady :-) Już się nie mogę doczekać przetransportowywania. :-p

As76 - jesteś mocno zadowolona z tej chusty? Bo ku niej się skłaniam raczej.

Ej Dziewuchy, od kiedy maluch może iść do bujaczka? 4 tygodnie to na pewno, bo Adę już tak miałam, ale wcześniej chyba nie... Czekam na ten moment niecierpliwie.

Ostatnia edycja:
U nas lepiej, dziewczyny osłuchowo niby czyste, tylko i aż ten katar. Wczoraj nawet z nimi na 1h na spacer poszłam, dzięki temu Weronika troszkę pospała, bo nie spała od 20h, tylko drzemki przez ten katar, a tak śluzówki się obkurczyły i dało radę pospać, a było u nas wczoraj 20 stopni, więc cieplutko.

Noc przespana, ale okno uchylone, w pokoju chłodno, spaliśmy w czwórkę, musiałam Weronikę zabrać do nas, bo w łóżeczku była lodowata. Adę co chwilę przykrywałam, ale przynajmniej się wyspaliśmy, ja prawie też. :-p

W sobotę albo w poniedziałek jadę kupić łóżko dla Ady :-) Już się nie mogę doczekać przetransportowywania. :-p

As76 - jesteś mocno zadowolona z tej chusty? Bo ku niej się skłaniam raczej.

Ej Dziewuchy, od kiedy maluch może iść do bujaczka? 4 tygodnie to na pewno, bo Adę już tak miałam, ale wcześniej chyba nie... Czekam na ten moment niecierpliwie.
Tak jestem zadowolona.Ja mam tą tkaną
Chusta tkana Storchenwiege Anna 4,1m :: naturalna mama

Do bujaczka może od urodzenia.Dobry bujak to jak fotelik w aucie ;-):-):-)

reklama
Do góry