Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Zdroweczka wszystkim zycze oj te chorobska teraz taka zdradliwa pogoda jest i okres ze trzeba uwarzac na siebie i dzieciaki.U nas jest ok Sami juz prawie kataru nie ma Ja tak samo na szczescie tylko na katarze sie u nas zakonczylo i nic wiecej sie nie przyplatalo pogoda jest rozna niby jest ladnie ale jest strasznie chlodno juz a mlody czapek nie chce mi nosic,tzn ponosi na chwile a jak sie zaczyna nudzic to se ja sciaga i sie nia bawi ehh a tutaj maja jakas mentalnosc glipia ze nie maja czapek z mozliwoscia wiazania tylko nakladane Mamy znowu samochod w naprawie ehh znowu sie cos spalilo ale tym razem naprawi nam to za darmo tylko czesc zesmy kupili uzywana bo nowa hmm wlasnie pochodzila 2 tygodnie i sie zjarala a kosztowala jakies 200 funta wiec ni cholera nie kupilismy nowej bo na kasie to my nie spimy przeciez zeby tak wywalac za okno.
a_gala ale Elenka urosla oj cudna jest i ta jej karnacja i oczka oj bedzie miala branie u chlopakow ;-)
A to moj krasnal dziewczyny :-)
Zobacz załącznik 504354Zobacz załącznik 504355Zobacz załącznik 504356Zobacz załącznik 504357Zobacz załącznik 504358
a_gala ale Elenka urosla oj cudna jest i ta jej karnacja i oczka oj bedzie miala branie u chlopakow ;-)
A to moj krasnal dziewczyny :-)
Zobacz załącznik 504354Zobacz załącznik 504355Zobacz załącznik 504356Zobacz załącznik 504357Zobacz załącznik 504358