Alicja1985
Fanka BB :)
o tez bralam przy karmieniu sinupret z reszta do dzisiaj biore jak mi zatoki nawalaj zapomnialam o tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na gorączkę Paracetamol i Ibuprofen.
Ewitka mi w szpitalu już dawali Ibuprom i to po 2 tabletki jak leżałam po operacji ,a przecież już karmiłam małą .Przy karmieniu nie zalecają brania Ibupromu, podobno jakaś szkodliwa substancja uwalnia się do pokarmu. Za to Paracetamol jest bezpieczny.
Sinupret jest dobry, tylko tak jak z syropami wykrztuśnymi nie polecam zażywania po 17, kiedyś wzięłąm i miałam na noc mega katarzysko. A ostatnio pani w aptece poleciła mi tańszy zamiennik Sinulan, też skuteczny.
A mój mąż stracił kompletnie głos, znacie jakiś dobry specyfik na zapalenie strun głosowych i krtani?
As, super komplecik, no to teraz pora na paputki i sweterek :-)
Agala, ale duża ta twoja Elenka, a jeszcze pamiętam ją taką malusią jak córcia As.
Czesc dziewczynki.
Lili duzo zdrowka dla was.My z Jula tez przeziebione(ja bardziej niz ona i mimo,ze od pt biore leki chorobsko dalej trzyma)
Pati gratulcje!!!
As mi bardzo,ale to bardzo podobaja sie takie robione rzeczy,ale chyba talentu brak...
Elenka przeurocza i jaka duza:-)
Z nowmosci u nas tylko tyle,ze byla mama ale tydzien zlecial jak jeden dzien i jak zwykle jak ktos odjezdza zalapalam dolka.
Jeszcze dwa dni pod rzad moja tesciowa widzialam na miescie wiec o odczuciach nawet nie mam zamiaru sie wypowiadac.
Milego dnia laseczki i buziaki dla dzieciaczkow