reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Ja mam jakies takie przypominajace w dotyku frote. Nie wiem z czego, na bawelne to za miekkie. Cholercia, skad mam wiedziec ktore chlonniejsze?

Czyli masz te z mikrofibry...
A są jeszcze z bambusową wkładką .
Chłoną więcej ,ale też schną dłużej.
Tu sobie popatrz ,bo jest ogromny wybór pieluch i obydwa rodzaje wkładek
dodatki do pieluszek wielorazowych, akcesoria do pieluszek wielorazowych - wkładki do pieluszek wielorazowych z bambusa - LULAJBABY

hej hej!
Kłaczku gratuluję matko polko:) bo nie miałam okazji! ale z Ciebie płodna kobitka.

ja też nie doczytałam.suwaki ciężarówkowe widzę mkną Pati,Lili:)

Juli dwie ost noce trzygodzinne przewrwy w spaniu robi.raz 2-5ta.wczoraj 12-3. troszkę mam dość:)
do tego te oczy mnie martwią.Już było ok,wczoraj znowu czerwone.schowałam ciastoline.może to to.zobaczymy.nie ropieją tylko czerwone pewnie okulista ma racje ,że alergiczne.

Witam

Ssabrina Sami przecudny i taki czarnulek fajny.

As Karolinka słodka.

U nas Kuba ma 37,5 stopnia. Mam nadzieję, ze to na zęby a nie przeziębił się ode mnie, bo mnie cały tydzień gardło bolało.

Witam As, A gala śliczne te wasze dzieciątka!!
Gosiu zdrówka dla Kubusia
U nas też chorobowo ma zapalenie krtani osłuchowo jest czysta. Ale narazie bez antybiotyku uff.

Hej maminki :-)
Mlody ma pierwsza drzemke wiec mam chwile oj ten moj lobuziak zrobil sie taki ruchliwy ze szok dzisiaj to porzadki mi robil pod stolikiem z gazetami ostatnio znalazlam go miedzy sofa a fotelem tylko glowa mu wystawala a no i jeszcze te filmy na DVD jak sie do nich dorwie pod telewizorem to szok to tylko lataja po salonie :-D
Ja mam znowu inny dylemat maly zjada wszystko z apetytem jedyny minus jest taki ze malemu sie wlacza przy jedzeniu robienie motorka i dla mnie to jest tragedia bo jedzenie jest wszedzie jak nie on jest caly upackany to Ja i wszystko dookola
baffled5wh.gif
i nie mam pomysla jak temu zaradzic jak zagaduje to jeszcze bardziej gra na buzi zloscic sie nie ma sensu ani krzyczec bo on nie rozumie zbytnio albo nic se z tego nie robi,probuje ignorowac czasem pomaga ale nie na dlugo
nerd6bs.gif

GosiaLew zdroweczka zycze oby to byly zabki a nie jakies chorobsko.
kaira duzo zdrowka i dla was,kurujcie sie tam ;-)

reklama
Ola**, kwestia czasu i sprezenia sie - jesli chcemy miec wiecej niz jedno dziecko, ja nie moge sobie pozwolic na duzy odstep. Z reszta... Nowy dom, nowe dzieci... Pani ktora nam sprzedaje swoj dom, ucieszyla sie ze zamieszka w nim dziecko (bylismy na ogladaniu domu z Karolem), wiec pewie bedzie jej bardzo milo, ze dzieci bedzie dwoje.
As, ok - rozejrze sie za bambusem. Mam dosc przebierania malego co chwile.
Ssabrinaa, to normalne. Karol najczesciej zaczyna konwersowac przy jedzeniu, a jeszcze nie opanowal ze z pelna buzia sie nie gada, wiec mam jego jedzenie nawet na tapetach. Troche ratuje sytuacje podlozona pod brode pielucha tetrowa. NIe sliniak, a pielucha - jest duza i chroni caly przod dziecka. Generalnie podczas karmienia uwalane jest wszystko wokol, ale grunt ze maly najedzony i szczesliwy.

Karol byl dzis na play grupie - bardzo mu sie podoba towarzystwo dzieci, on spodobal sie dwom dziewczynkom i traktowaly go jak lalke.:-D Niestety w polowie zajec po protu usnal i skonczyla sie integracja.

Do góry