Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej maminki :-)
Ostatnio malo mnie na BB bylo bo malo czasu bylo teraz jeszcze znajomych mielismy na chacie przez kilka dni no i mam w koncu chwile czasu zeby usiasc i cos napisac,znajomi wczoraj pojechali juz ale doslownie nie mialam sil na kompa marzylam tylko o spaniu hehe siedzenie do pozna a wstawanie wczesne dalo popalic mi,wszyscy spali do 9-10 rano a Ja oczywiscie pobudki mialam juz o 6 a spac chodzilam kolo 1 w nocy
szok normalnie Sami sie tak wczesnie budzil a i w nocy czesto sie wiercil chyba z wrazenia wiec po 3 dniach takich nocek i kilku godzin spania tylko chodzilam juz jak zombi
a najbardziej podobalo mi sie z takiego wypadu to ze moj A. w koncu przekonal sie jak to jest z tym nocnym spaniem z malym dzieckiem bo spal z nami w pokoju i powiedzial ze on by tak nie potrafil i byl ze mnie bardzo dumny
bylo fajnie,wesolo no ale pogoda oczywiscie byla do kitu zimno i deszczowo dopiero wczoraj popoludniu zrobilo sie ladnie
w piatek jedynie cala paczka pojechalismy do tego naszego duzego centrum handlowego jest zadaszone wiec bylo spoko,polazilismy kilka godzin i troszke sie rozerwalismy
Sami oczywiscie byl kochany,rozgadany i w ogole
Sami jest kochany ale nie daje czasu wolnego jak ni e spi to trzeba z nim siedziec i sie bawic bo maruda sama nie usiedzi juz i chce miec towarzystwo kolo siebie caly czas,powoli zaczyna sie przymierzac do raczkowania na razie buja sie w przod i w tyl ale jeszcze nie doszedl do poruszania sie na czworaka ale za to pelza wszedzie i jednym slowem wszedzie go pelno nie moge go zostawic ani na moment samego bo zaraz gdzies jest gdzie nie powinien byc wiec kupa ganiania za mlodym jest :-)
a_gala slicznie wygladacie oj Lenka jest cudna ;-)
klaczku Karolek to jest duzy chlopak,rosnie Ci jak na drozdzach ;-) GRATKI za fasolinke duzo zdrowka zycze ;-)
Gosia wspolczuje Ci tej alergii musi byc ciezko tak wszystkiego pilnowac z tym jedzeniem itd.
As moje wielkie GRATULACJE no i masz z czego byc dumna i ryczec ze szczescie,cora zdolna dziewczyna jest tylko mozna zazdroscic takiej zdolniachy gratki dla coreczki za takie wyniki w nauce ;-):-)
Dziewczyny a to moj lobuz jeden :-)
Ostatnio malo mnie na BB bylo bo malo czasu bylo teraz jeszcze znajomych mielismy na chacie przez kilka dni no i mam w koncu chwile czasu zeby usiasc i cos napisac,znajomi wczoraj pojechali juz ale doslownie nie mialam sil na kompa marzylam tylko o spaniu hehe siedzenie do pozna a wstawanie wczesne dalo popalic mi,wszyscy spali do 9-10 rano a Ja oczywiscie pobudki mialam juz o 6 a spac chodzilam kolo 1 w nocy
a_gala slicznie wygladacie oj Lenka jest cudna ;-)
klaczku Karolek to jest duzy chlopak,rosnie Ci jak na drozdzach ;-) GRATKI za fasolinke duzo zdrowka zycze ;-)
Gosia wspolczuje Ci tej alergii musi byc ciezko tak wszystkiego pilnowac z tym jedzeniem itd.
As moje wielkie GRATULACJE no i masz z czego byc dumna i ryczec ze szczescie,cora zdolna dziewczyna jest tylko mozna zazdroscic takiej zdolniachy gratki dla coreczki za takie wyniki w nauce ;-):-)
Dziewczyny a to moj lobuz jeden :-)