reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Hej maminki :-)
Ostatnio malo mnie na BB bylo bo malo czasu bylo teraz jeszcze znajomych mielismy na chacie przez kilka dni no i mam w koncu chwile czasu zeby usiasc i cos napisac,znajomi wczoraj pojechali juz ale doslownie nie mialam sil na kompa marzylam tylko o spaniu hehe siedzenie do pozna a wstawanie wczesne dalo popalic mi,wszyscy spali do 9-10 rano a Ja oczywiscie pobudki mialam juz o 6 a spac chodzilam kolo 1 w nocy
shocked.gif
szok normalnie Sami sie tak wczesnie budzil a i w nocy czesto sie wiercil chyba z wrazenia wiec po 3 dniach takich nocek i kilku godzin spania tylko chodzilam juz jak zombi
nerd6bs.gif
a najbardziej podobalo mi sie z takiego wypadu to ze moj A. w koncu przekonal sie jak to jest z tym nocnym spaniem z malym dzieckiem bo spal z nami w pokoju i powiedzial ze on by tak nie potrafil i byl ze mnie bardzo dumny
laugh.gif
bylo fajnie,wesolo no ale pogoda oczywiscie byla do kitu zimno i deszczowo dopiero wczoraj popoludniu zrobilo sie ladnie
baffled5wh.gif
w piatek jedynie cala paczka pojechalismy do tego naszego duzego centrum handlowego jest zadaszone wiec bylo spoko,polazilismy kilka godzin i troszke sie rozerwalismy
laugh.gif
Sami oczywiscie byl kochany,rozgadany i w ogole
biggrin.gif
Sami jest kochany ale nie daje czasu wolnego jak ni e spi to trzeba z nim siedziec i sie bawic bo maruda sama nie usiedzi juz i chce miec towarzystwo kolo siebie caly czas,powoli zaczyna sie przymierzac do raczkowania na razie buja sie w przod i w tyl ale jeszcze nie doszedl do poruszania sie na czworaka ale za to pelza wszedzie i jednym slowem wszedzie go pelno nie moge go zostawic ani na moment samego bo zaraz gdzies jest gdzie nie powinien byc wiec kupa ganiania za mlodym jest :-)
a_gala slicznie wygladacie oj Lenka jest cudna ;-)
klaczku Karolek to jest duzy chlopak,rosnie Ci jak na drozdzach ;-) GRATKI za fasolinke duzo zdrowka zycze ;-)
Gosia wspolczuje Ci tej alergii musi byc ciezko tak wszystkiego pilnowac z tym jedzeniem itd.
As moje wielkie GRATULACJE no i masz z czego byc dumna i ryczec ze szczescie,cora zdolna dziewczyna jest tylko mozna zazdroscic takiej zdolniachy gratki dla coreczki za takie wyniki w nauce ;-):-)

Dziewczyny a to moj lobuz jeden :-)
12062012120-001_comment.jpg21062012137-001_comment.jpg21062012136-001_comment.jpg22062012145.jpg22062012138-001_comment.jpg22062012140-001_comment.jpgjedzonko.jpg

reklama
hej kochane
klaczku- dopiero teraz zauwazylam GRATULACJE:)Trzymam kciuki za fasolinke
Dziewczyny przepraszam ze nie odpisuje po koleji bo czasu brak.jestem jeszcze w wawie dzis latania mialam nie malo
zalatwianie zlobka i juz wiem ze moja mala napewno od wrzesnia idzie do zlobka nr 13.spotkalam panie ktore mialy tymka oj jak milo sie zrobilo one pamietaja mojego labuza.co prawda amelka nie trafi po dana z nich ale tezz bedzie miala fajne panie
no i myslalam ze dzis pojade do moich dzieciaczkow bo strasznie tesknie a tu lipa musze siedziec poniewaz nie pani pielegniarka nie ma uprawnien zeby podpisac umowe wiec nie wiadomo jesczze kiedy to nastapi mam dzwonic w srode.
no mam nadzieje bo tymek juz teskni
ok lece sie spotakc z kolezankami
buziole

Rany, Ssabrinaa, jaki on fajny! I jaki duzy! A dopiero co rodzilas - pamietam ze Ty rodzilas, a ja tez juz chcialam.:-D Super gostek Ci rosnie!
Dzieki, karollcia... Zgodnie z planem probujemy sie streszczac, zeby zdazyc przed menopauza. Mam nadzieje ze to sie uda.

Witajcie ja tak przelotem...
Ssabrinaa -ale Sami jest śliczny:-):-)

karolcia gratuluję załatwienia żłobka ..
Lili super ,że jest super !!! :-D:-D:-D

i tyle doczytałam

Wpadłam pochwalić się moim cudem

Hej dzieciaczki cudnie reosna.
Klaczku gratuluje:-)
as widze ze uzywacie wielorazowek. Zadowolona.?

Tak jestem zadowolona i to bardzo.
Nie zamienię ich na inne za nic w świecie :no::no::-D:-D
Pampersy orginalne mała przesikiwała i się wybudzała jak miała mokro.
W tych przesypia całe noce i budzi się z mega mokrą wkładką ,ale suchutką skóra.
Dla mnie są super !!!!
Właśnie jutro będę miała nową dostawę ,bo te które mam po większości sprzedaję .
Mojemu mężowi disign ich się nie podoba :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: :-D:-D:-D,a tak serio te polarkowe dla nas są fajniejsze ...:-):-)
Ja gorąco polecam.

As Karolinka wyglada cudnie,sliczna czarnulka z niej jest ;-)
No i mam czas tylko dla siebie uff molody zasnal,strasznie jest zajmujacy tzn bawic sie ladnie bawi sam ale odkad zaczal sie przemieszczac no to samego go nigdzie nie mozna zostawic bo wszedzie go pelno,wczoraj tylko do kuchni poszlam po cos do picia i zostal w salonie jak wrocilam to mi porzadek robil juz pod telewizorem z filmami na DVD
laugh.gif

As, no wlasnie... Albo ja cos nie tak robie, albo Karol ma gdzies schowany duzy bojler - wkladalam mu 2 wkladki do majtek a i to za chwile mial przelane ubranie. Jedna wkladka nie wyrabia zupelnie. Karol potrafi po nocy (niespelna 6h) wstac przelany na wylot w pamperze, wielorazowki nie wyrabiaja juz na starcie. Owszem, majty izoluja skore od wilgoci, ale wkladki nie wytrzymuja ilosci.

As, no wlasnie... Albo ja cos nie tak robie, albo Karol ma gdzies schowany duzy bojler - wkladalam mu 2 wkladki do majtek a i to za chwile mial przelane ubranie. Jedna wkladka nie wyrabia zupelnie. Karol potrafi po nocy (niespelna 6h) wstac przelany na wylot w pamperze, wielorazowki nie wyrabiaja juz na starcie. Owszem, majty izoluja skore od wilgoci, ale wkladki nie wytrzymuja ilosci.
Dlatego ja kupuję te polarkowe pieluchy a nie mikropolarkowe ,bo mają bardziej chłonne wkładki ,które stosuję tylko na noc.
Kup bardziej chłonne wkładki i będzie dobrze.
Ostatnim hitem chłonności są te bambusowe chyba...

reklama
Ja mam jakies takie przypominajace w dotyku frote. Nie wiem z czego, na bawelne to za miekkie. Cholercia, skad mam wiedziec ktore chlonniejsze?

Do góry