reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Hejka maminki
biggrin.gif

Sowinka Gratulacje !!!!
ilonka witaj,witaj no i pisaj co tam u was i co tam u Iguni :-)
Lili no to mialyscie fajna przeprawe pociagiem no i fajnie ze Adzikowi sie podobalo :-)

U nas nocka byla ok o dziwo bo sie balam ze Sami wstanie wczesnie i nie bedzie spal bo tak wczesnie poszedl spac no ale bylo ok,przebudzil sie jedynie o 22 na butle,przebralam mu pampka jeszcze no i poszedl spac i wstal dopiero o 4:30 butla i dalej spalismy az do 7
laugh.gif

Potem zaliczylismy spacerek,nie jakis dlugi ale 1h zesmy spacerowali bylo slonecznie ale wietrzycho tak w pewnych momentach wialo ze omalo glowy nie urwalo albo wozkiem tak mi trzepalo ze ciezko bylo go prowadzic.Przechodzilismy kolo placu zabaw i wzielam Samiego i zesmy wstapili na moment
biggrin.gif
wsadzilam mlodego do chustawy tam i jakies 5 minutek sie chustal oj ale mial ubawy i widac ze sie mu podobalo a potem wzielam mlodego i razem z nim sie troche chustalam na zwyklej chustawie dla starszych dzieciakow ale trzymal lancuch tak mocno ze nie chcial go puscic hehehe fajnie bylo szko0da tylko ze tak wialo no
biggrin.gif

A to Sami na chustawie :-)
Zobacz załącznik 464681

I w nowej fryzurze :-)
Zobacz załącznik 464682Zobacz załącznik 464683

Lili- no dziś już ładną pogodę mieliśmy no i prawie cały zionek na dworze.
Tak czytam o sposobach radzenia sobie z kikutem i wiecie co dochodze do wniosku ze co region to chyba inaczej.mi powiedzieli ze srpyskac octiseptem i zostawic i to samo ma wyschnac i bron oze tam grzebac patyczkami.
a pamietam jak tymek byl maly to kazali spitytus na wacik i przemywac.
i badz tu madry co dobre.
a ty karolcia81 nie martw sie bedzie ok.jutro masz wizyte to pytaj one po to sa aby rozwiac wszelkie watpilwosci.
sowinka-gratulacje:)
ssabrina-slodki ten twoj maluch:)
no to i ja pochwale sie moimi dzieciaczkami:)
buziaki
P4100776.jpgP5010815.jpgP4270800.jpg

Witam
Sowinko Mega gratulacje
Ssabrina Sami jak awsze cudo
Karolciu33 ale córeczka już wyrosła pięknei
Ilonka26 ja już groże palcem napisz co u Was
Karolciu daj zanć co powiedzieli w przychodni
Resztę mamusiek całuje serdecznie

Sowinka oj ja wiem bardzo dobrze, jak to jest zajść niespodziewając się tego ;-)

Sabrina jeśli chłopcy potrafią być tak nieziemsko słodcy to fajnie, że mi chłopak rośnie pod sercem :-) No cud miód ten Twój mały mężczyzna :-)

Karolcia33 ale fajne pucułkowate policzki ma Twoja córa na ostatnim zdjęciu :-) Śliczna...

Kasikz życzę brzuszka z całej siły :-) W koncu ktoś musi nas potem zastąpić :-)

Karolcia81 daj znać po wizycie położnej.

Sowinka oj ja wiem bardzo dobrze, jak to jest zajść niespodziewając się tego ;-)
Tyle, że Sowinka ma wystaranego Malca od dłuższego czasu ;-)
She - a tak w ogóle, to wiesz, jeśli nie planujesz więcej dzieciaczków, to fajnie, że przypadła Ci parka. Zawsze poznasz dwie strony medalu. :tak:

Ssabrinaa - ja tam wymiękam, Sami jest przesłodki, cudowny i po prostu cudo :tak:
Karollcia33 - piękne zdjęcia i dzieciaki, a fotka w basenie super. :tak:
Ilonka26 - chyba nie myślisz, że wpadniesz i koniec, pisz pisz jak Iga się rozwija i co tam w ogóle u Was :tak:
Kaira24 - i to tyle? A co u Leny? :dry: Odstawiłam Adzie Zyrtec na 3 dni i chyba jednak będziemy przez maj i czerwiec używać jak to całe dziadostwo pyli, bo katarek taki sienny powrócił i nos Ją cały czas drażni, więc pewnie łyknęła uczulenia ode mnie. :hmm:
Karolcia81 - czekam również na relację z wizyty położnej. :tak:
Karollcia33 - mi też kazali tylko pryskać i wietrzyć to w szpitalu, niczym nie wiązać, a przyszła położna i kazała patyczkiem i do tego zawiązała mi gazik na tym jak to się kiedyś robiło, więc byłam tak wściekła na nią, że hej, o to zawinięcie, bo nie dosyć, że ten kikut mnie obrzydzał to jeszcze utrudniła mi przy nim robotę, A. musiał to odwiązywać, a ja wtedy przeżyłam prawdziwą burzę hormonów. :-p Także nie tyle co region, co ludzie, u mnie różnica 10 km zaledwie :-p
Kasikz - i ja życzę brzuszka czym prędzej. :tak:
Just79 - jak Sz? :sorry2:

Lili, Szymek ok. Szalony :-) w domu takie akrobacje wyczynia, że tylko czekam kiedy sobie kolejnego guza nabije. Z gadaniem za bardzo nie rusza, to znaczy gada ciągle coś tam po swojemu, czym T po cały dniu do wściekłości potrafi doprowadzić ;-)

reklama
Do góry