ewcia3004
Nadzieja umarła...
Karolcia pięknie wyglądasz !!!! a niuniuś no aż łezka mi się zakręciła!!! ślicznosci!!!!
lili hmm do kogo ona podobna super,że jest fota w koncu jeszcze brzuchoj ochoty nabiera się jak się widzi takie foteczki!
nio Julik ruchliwy
Ewcia zdj z balonami najlepsze!
Kasia śliczności!!!
mój też bajek nie ogląda.woli tańczyć a najbardizej lubi "dziadek lulka farme miał"
w zoo wczoraj byliśmy
Just oj musimy mężów zmolestować
Ewcia moje dziecko też mama nie mówi!!! tylko tata tata tata i w oóle w tacie zakochany.tata przyszedł do nas na plac zabaw to on mi już papa robi i z tatą wychodzi
a ostanio ulubione słowo to pasta tylko wchodzi do łazienki i pata pata bo zęby na okrągło by mył
Ewcia ja mam tą matę ,ale jutro sprawdzę bo gdzieś zakopana w zabawkach i nie chcę mi się jej montować
Olu, no to z balonami jest bombowe, też mi się podoba
powiem Ci, ze jestem w szoku, ze dałaś radę złożyć tę matę, bo my nie mogliśmy w ogóle tych pałąków wyciągnąć z pozytywki i tak została schowana
o tak! tańce są najlepsze, a odkąd nauczył się pokazywać palcem, to z rana wskazuje na wieżę, że mam włączyć
Karolcia Szymuś przecudny, fajne ma usteczka
Lili no w końcu się doczekaliśmy zdjęcia drugiej córy Super, niech rośnie sobie dalej zdrowo w brzuszku mamusi. A co do pogody to właśnie po burzy przyszło ochłodzenie.
Ewcia Mikołaj uroczy
Just no fakt jak się patrzy to się nabiera ochoty.
Kuba usnął mi dziś o 21. Przestawił się z tym spaniem i za skarby nie chce pójść spać wcześniej. A w ogóle to wszędzie kursuje z muzycznym ogródkiem i włazi na niego. I w ogóle brykacz się zrobił, dziś było tyle płaczu z powodu upadków i innych nie szczęść jak nigdy. Najpierw turlał sie na tapczanie i nie zauważył że się tapczan skończył i pach na podłogę, nie zdążyłam go nawet zatrzymać robi to w takim tempie, potem przytrzasnął sobie palca klamerka a na wieczór tak się rzucił na poduszkę na której ja leżałam, że uderzył mnie głową w głowę. I jak mu coś nie wychodzi to się denerwuje.
Kuba to ogląda te chochliki bo tam dużo śpiewają właśnie i on stoi i tańczy sobie.
To my też się ujawnimy :-)
Zobacz załącznik 462362
jak zawsze uroooooczy!!!
Lili,a gdzie ten wieloryb, bo nie widzę;-)