reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kasia2011 - Twój Skarb przecudowny i jak tak patrzę to czas leci niemiłosiernie, ale pięknie patrzeć jak nasze dzieciaczki rosną. :tak:
Karolcia81 - miodziooooo!
Kaira24 - ja tam się naszym dziewuchom nie dziwię, jak sama piszesz i ja chętnie bym się w A. wtuliła. ;-) No to by leki szybciutko zadziałały, bo wiem co znaczy męczyć się z alergią na własnej skórze, a jeszcze będąc dzieciakiem, kiedy to tyle do zbadania i do obserwowania to można w furię wpaść, bo objawy jednak mocno przeszkadzają. :dry:
GosiaLew - u nas dzisiaj 7 stopni, wczoraj 26, dzisiaj na spacerze byliśmy to body, długi rękaw, sweter i płaszczyk, a wczoraj latała w koszulce i krótkich spodniach do południa. Zwariować idzie. :oo2:

reklama
Karolcia 81 - malutki sama słodycz, gratuluję i szczęścia życzę.

Co do bajek to Glorcia lubi Diego, Dorę, klub myszki miki ( zwłaszcza jak wołają cośka to składa ręczki do buzi i woła razem z nimi) , tańczy ze Stefani z Leniuchowa, a co do Diego to obie są fankami, mała Olimpcia ( co nas zaszokowalo) podnosi się i woła po swojemu Deeeeeeeeeeeeedo przy piosence na początku bajki i klaszcze.

Witam niedzielnie, niestety pogoda nie dopisuje, pada i jest zimno, ledwo 10 stopni może. Burze do nas nie dotarły, tylko front deszczowy od razu przynosząc chłód.

Kuba spał strasznie niespokojnie tej nocy, obudził się z płaczem i chciał się tulić. Wczoraj nie robił kupy a dzisiaj już 3. Może męczyło go w brzuszku. Teraz jest spokojny.

Bajki:
Kuba z bajek ogląda tylko tę jedyną, chochlikowe abc. Inne go nie interesują. No może czasem jak są jakieś krótkie 5 minutowe typu miś Kuba na mini mini. A nie wiem czemu te chochliki się mu podobają.

Ewcia tylko Kuba to jeszcze nic nie mówi, więc się śmieje, że zacznie od razu w dwóch językach po tych bajkach.

Kasia2011 Agatka przecudowna.

Gosiu i prawidłowo hehe
jak nie mówi to nie mówi a jak zacznie to w dwóch językach;-)
mój też za bardzo nie jest gadatliwy, mama to jeszcze nie powiedział ani razu:no: tata, przez pewien okres buzia się nie zamykała wkoło słyszałam tatatatatata...
teraz to nr 1 jest TIOOOO:-D
i oczywiście jakies takie typu ooo, buuu

witam niedzielnie
juz jestesmy u siebie ale nie umiem sie z tym wszystkim ogarnac nie sprzatalam tu od listopada tamtego roku i troche sie nabralo tego wszystkiego kurz oblazl wszystko i do tego mam cala mokra sciane w sypialni u malej moj sie wkurzyl i kupujemy mieszkanie na osiedlu u mojej tesciowej po wakacjach bo nie kala sie wkladac kasy w mieszkanie ktore nie jest nasze administracja leci w kulki jak nic z tym domem tylko czynsz potrafia dzwigac w ciagu 3 lat mieszkania tu dzwigli o polowe do gory masakra totalna :wściekła/y:
wszystkie was tule ,solenizantom wszystkiego najlepszego i buziaki dla maluszkow:-)
a teraz jak pozwolicie to sie pochwale moim skarbemZobacz załącznik 462022Zobacz załącznik 462023Zobacz załącznik 462024

Śliczna Niunia:-)

oto mój CUD SZYMON....

to ostatnie jeszcze z porodówki....Młody ma kilka minut...a mama szczęśliwa i zmęczona ;)

Cud, miód i orzeszki:tak: proszę wycałuj stópki od e-cioci;-)

W końcu dorwałam się do skanera :-p Przedstawiam Wam naszą brzuszkową Córcię w 19t4dc :-)

aż mi się zamarzyło:-p

U nas małemu burza nie straszna:no: jak grzmiało, to wystawił paluszka w stronę okna, spojrzał na mnie i buuuu "powiedział":-D
a tak w ogóle, to witam:-)

Ostatnia edycja:
fajne bobasy aż człowiek ochoty nabiera :-)

ale.....

potem patrzy na własnego zbuntowanego dwulatka i mu ochota przechodzi ;-)

Just hahaha
myśl pozytywnie;-) jak to mniejsze będzie miało 2, to to pierwsze już będzie po buncie:-D

dziewczyny, te które używały/używają matę z fp rainforest i mają jeszcze w posiadaniu, mam do was pytanko, czy jeden z tych pałąków co wchodzi do pozytywki obkręca się wkoło?

Karolcia pięknie wyglądasz !!!! a niuniuś no aż łezka mi się zakręciła!!! ślicznosci!!!!

lili
hmm do kogo ona podobna:) super,że jest fota w koncu:) jeszcze brzuch:poj ochoty nabiera się jak się widzi takie foteczki!
nio Julik ruchliwy:)

Ewcia zdj z balonami najlepsze!

Kasia śliczności!!!

mój też bajek nie ogląda.woli tańczyć:) a najbardizej lubi "dziadek lulka farme miał"

w zoo wczoraj byliśmy:)

Just oj musimy mężów zmolestować:)

Ewcia moje dziecko też mama nie mówi!!! tylko tata tata tata i w oóle w tacie zakochany.tata przyszedł do nas na plac zabaw to on mi już papa robi i z tatą wychodzi:)

a ostanio ulubione słowo to pasta:) tylko wchodzi do łazienki i pata pata bo zęby na okrągło by mył:)

Ewcia
ja mam tą matę ,ale jutro sprawdzę bo gdzieś zakopana w zabawkach i nie chcę mi się jej montować:p

Karolcia Szymuś przecudny, fajne ma usteczka

Lili no w końcu się doczekaliśmy zdjęcia drugiej córy :) Super, niech rośnie sobie dalej zdrowo w brzuszku mamusi. A co do pogody to właśnie po burzy przyszło ochłodzenie.

Ewcia
Mikołaj uroczy

Just no fakt jak się patrzy to się nabiera ochoty.

Kuba usnął mi dziś o 21. Przestawił się z tym spaniem i za skarby nie chce pójść spać wcześniej. A w ogóle to wszędzie kursuje z muzycznym ogródkiem i włazi na niego. I w ogóle brykacz się zrobił, dziś było tyle płaczu z powodu upadków i innych nie szczęść jak nigdy. Najpierw turlał sie na tapczanie i nie zauważył że się tapczan skończył i pach na podłogę, nie zdążyłam go nawet zatrzymać robi to w takim tempie, potem przytrzasnął sobie palca klamerka a na wieczór tak się rzucił na poduszkę na której ja leżałam, że uderzył mnie głową w głowę. I jak mu coś nie wychodzi to się denerwuje.

Kuba to ogląda te chochliki bo tam dużo śpiewają właśnie i on stoi i tańczy sobie.

To my też się ujawnimy :-)
P5030030.jpg

reklama
Do góry