reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
A my z Kamilkiem sami, bo M. całymi dniami dorabia (trochę zimy mamy) i czasu brak. Kamil ma teraz fazę cały czas z mamusią, nawet jak coś chcę zrobić to wisi przy nodze. Na dodatek ma katar i lekki kaszel, byliśmy u lekarza, osłuchowo ok, ale kaszel dosyć dlugo sie utrzymuje. Na spacery możemy wychodzić tylko w ladną pogodę na pół godziny, więc generalnie jesteśmy uziemieni.
Pozdrawiamy

U nas czasu duzo mniej,syncio duzo mniej spi w dzien wiec domaga sie towarzystwa :-) A u nas to znowu mnie cos lapie wiec tez na spacery wychodzimy w ladniejsze pogody tak zeby mnie nie rozlozylo na calego,no ale juz czuje sie lepiej,kaszel mniejszy ale w kosciach dalej lamie :-(

Pozdrawiamy ;-)

Mi czasu brakuje na wszystko, zapracowana jestem na maksa, w domu dużo do zrobienia, z synkiem tez czas trzeba spędzać a wieczorem padam.

A jeszcze Kuba mi jeść nie chce dosłownie nic ani mleka ani stałych posiłków, je tylko tyle co wmusimy w niego. Pcha te ręce do buzi non stop, nie da sobie nawet zębów umyć.

u nas dzisiaj zimno ze masakra rano na term bylo -20 teraz jest z chyba z -15 wiec siedzimy w domu i kisimy tylki
S nie chcial cos dzisiaj zasnac spac chcial ale cos mu nie dawalo :/
nie dawno padl ciekawe ile pospi

U nas tez czasu brak rano i -15 spacerek mamy zaliczony ach jak przyjemnie sie szlo :0 my chodzimy w kazda pogode :) pozdrawiamy

zdrowka dla choruszkow :*

Już jestem więc możecie wznowić produkcję:p
tęskniłam za wami kobitki

Igorku i Madziu spóźńione życzonka roczniaczki kochane!!!!
a gala witajcie:) co do zajmowania małej to może mata edukacyjna powiesić jakąś zabawkę i będzie się przyglądała
magnusik Nataniel jak laleczka ślicznie na chrzcie wyglądał!

Agnieszka tak patrzę na wasze zdj ja miałam pełno śniegu a Ty piękną pogodę.a niunia modelką będzie jak nic

As ale mknie ci suwaczek!!!!

saabrinka
rośnie ci synuś!

kairko
ja bylam w zakopcu:)ale widzę,że Lili napisała:)jak buziunia Lenkowa?

lili czy Ty już byłaś u gina? :)

foty na fb:p

reklama
Witam Lenucha ostanio jest bardzo pobudzona, była koleżanka ze swoją córeczką w tym samym wieku, nie umiała się nadziwić jak taki mały stworek ma tyle siły i jaka z niej rozrabiara.Te moje dziecko jest wszędzie wspina sie na wszystko co możliwe i wkłada do buzi wszystko co znajdzie na swojej drodze. Mamy już 4 żeby znów 2 następne w kolejce jak sie nie umiałam doczekać teraz wychodzą wszystkie naraz. Buzia byłą już ładna tylko ją smarujemy ale wczoraj znów wyskoczyła.

Do góry