reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Kaira a Wy do alergologa to prywatnie czy na nfz? Ja nie mogę się dostać do alergologa na skierowanie. Muszę szukać dalej.

Kairka jestem, ale brak czasu...

Mikołaja teraz wszędzie pełno, a jak mam chwilę, to robię coś w domku...
teraz Mały śpi, a mama wcina śniadanko;-)

To może Lence woda nie odpowiada...
zobaczymy co alergolog na to...

Kaira24 - a próbuj Jej myć buźkę wodą z butelki, a nie z kranu? Może jest uczulona na coś co leci w tej Waszej dziadowskiej wodzie śląskiej, ja jak jestem u babci w Czechowicach to mam tak skórę wysuszoną zawsze, że szok.

A mnie dziś olśniło, wiedziałam, że coś mi umknęło Carri wszystkiego dobrego dla Madzi na roczek, wybacz, że spóźnione:

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

Byly odwiedzinki mamy,brata i jego zonki.

Jednak to tylko weekend i jak zawsze zlecialo szybko.

Pogoda niestety nie dopisala i ciagle padalo.

Teraz to pewnie dopiero ja sie wybiore do Bydgoszczy,ale mysle ze wiosna lub wczesnym latem.

Podczytac podczytalam,ale jakos brak weny...

Ps.Wklejam zdjecie Julci z babcia.

Buziaki dla maluchow:-) DSCN0882.jpg

Kaira24 - a próbuj Jej myć buźkę wodą z butelki, a nie z kranu? Może jest uczulona na coś co leci w tej Waszej dziadowskiej wodzie śląskiej, ja jak jestem u babci w Czechowicach to mam tak skórę wysuszoną zawsze, że szok.
Kochana jesteśmy od 3 tygodniach na wodzie mineralnej nic to niedało.
Byliśmy dziś u tego alergologa i jest to skutek uboczny antybiotyków. Nie ma alergi, Azs, ani pokarmowej poprostu bactrim zrobił swoje. Mym wrócić do normalnej wody, odstawić soki owocowe cytrusy na 2 tyg i powinno schodzić tylko smarować kremami nawilżającymi
Lena .

kaira no to zaciskamy kciuki &&&&&&& oby jak najszybciej buzka Lenki sie zarozowila i byla zdrowa slicznotka ;-)
agnieszka Julcia to mala slicznotka jest :-) sliczne zdjecie ;-)

reklama
Do góry