reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Alicja ja też daję probiotyki pomiędzy dawkami antybiotyku - dicoflor albo bactilac, dodatkowo kilka kropel biogai. Antybiotyki niby sprzyjają biegunkom, a ona raczej ma problemy z kupką.

reklama
Hej mamusie :-)
My jutro na pierwsze szczepienie idziemy,bedziemy sie tez wazyc i mierzyc i jestem ciekawa ile ma juz moj klocek :-)
a_gala u mnie jest dalej podobnie tzn maly jak zje to lubi byc z kims i sam nie bardzo lubi byc,z gotowaniem tez mialam problem ale teraz to jak gotuje to synka do wozka wkladam i jest ze mna w kuchni na razie dziala :tak:
magnusik kochany jest,przystojniak wam rosnie jak na drozdzach :-)
Agnieszka Julka wyglada slicznie,urocz gwiazdeczka z niej :-)

Magnusik, Agnieszka przesliczne zdjęcia
Ewitko zdrówka, faktycznie przy antybiotyku to najczęściej biegunka. Tez dawalam dicoflor, ale i tak Kamilek miał biegunkę
a_gala moj tez wisial i wisiał, do tej pory cycusiowy, no ale teraz to już taki samodzielny:-D
Ssabrina powodzenia jutro na szczepieniu, oby bez placzu wielkiego i wszelkich powikłań
Alicja u nas też dosyć zimno, ale każę niani wychodzić, dziś padal śnieg, ale folie zarzuciła i troszkę się poszwendali:)
U nas ok, tylko w szkole kupę roboty, ale od poniedziałku ferie, hurra!Dziś Kamilek usnął już o 18:30 (wcześciej wykapalismy, bo marudził, ze hej), zobaczymy, o ktorej wstanie:szok: teraz wracam do papierów, pa!

Dziewczynki kiedyś wrzucałyście fajne linki do filmików Pawła Zawistowskiego .
Czy mogłybyście wrzucić to jeszcze raz.
Taka moja gorąca prośba .;-):-):-)

Hej
As ja mam książkę z płytą Zawistowskiego, nie wiem czy mozna przegrać (nie próbowałam), zobaczę i jak coś, to mogę mailem wysłać.

Hej mamusie :-)
My juz po szczepienie,trwalo to wszystko troche,jak wyszlismy z domu okolo 13 to dopiero wrocilismy kolo 16
yes2.gif
no ale najwazniejsze ze jest ok
biggrin.gif
Wazylismy synka dzisiaj i wazy juz 6kg a dlugi jest na 62cm
yes2.gif
rosnie ta moja kluska kochana
laugh.gif
widzielismy sie z lekarzem tez,obsluchal go i wszystko jest w porzadku,zbadal mu bioderka i jest ok.Szczepienie syncio zniosl dzielnie bo spal na moich rekach kiedy to pielegniarka mu robila zastrzyk,lekko zaplakal i spal dalej i powtorka byla z drugim zastrzykiem tak samo lekko zaplakal i poszedl spac
yes2.gif
Jak wrocilismy do domciu przebudzil sie jedynie jak go przebieralam i karmilam,posmial sie troche i poszedl dalej spac i spi tak do teraz,mam tylko nadzieje ze noc bedzie spokojna
yes2.gif
biggrin.gif

Milego wieczorka dziewczyny ;-)

Witam
Ssabrina dzielny synek :)
My w pon idziemy do alergologa zobaczymy co nam powie ma to dużo ładniejsze tylko jak umyjemy jej wodą buzię to jest masakra od nowa.OD pon zaczynam miesięczny zaległy urlop jupiiii
Ewcia Ola** Julitka, Carri Ilonka 26 Gdzie jesteście ???
Bo Aniołki Daa i Mysza czasami coś napiszą wiec wiem że jest ok

reklama
Do góry