reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kochany Olafku!!!

Dzisiaj kończysz 1 Roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chowała,
Rodziców zawsze słuchała,
Radośnie się bawiła,
Nowych rzeczy szybko uczyła,
Świat wokół Ciebie poznawała,
I często się uśmiechała.
By twe dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
Tego właśnie ci życzymy,
I składamy w Twe urodziny.

Agnieszka z Julia

reklama
My po lekarzu na szczęście pęcherz czysty, temp dalej sie utrzymuje na granicy 39,6, leki p/g działają maks 3/4 h. Gardło jak zawsze zaczerwienione ale obyło sie bez antybiotyku. A tak to już mi zleciał tydzień urlopu:(

Zdrówka dla Lenki!!!!! u nas katar cieknie to już postęp jak dla mnie.kaszel bardzo sporadycznie.zwymiotował mi przed snem ale to chyba od kasłania.ślini się i nie chciał na noc smoczka. jutro na spacer go wezmę.dobrze mu zrobi,a temp nie miał dzisiaj

Aniołki, ja pamietałam, bo to tuz tuż przed nami :-) tylko dzisiaj szalony dzień, zaczęłam się pakować do pudeł w pracy i dopiero zasiadłam do kompa.
No i właśnie szukałam, gdzie się składa życzenia Olafkowi.

Rośnij zdrowo, rozwijaj się pięknie, bądź zawsze największą pociechą swoich rodziców!

Ostatnia edycja:
dzwoniłam do pediatry.katar leje się(z czego w sumie cieszę się,bo przynajmniej nie muszę go katować aspiratorem:) doszło rozwolnienie.zwymiotował wieczorem ale to raczej od kataru.temo nie ma wciąż 37,5.Jej wyglądąło to na zęby:) ale przecież już nei ma co wychodzić:) do jutra mam dawać nadal l52.dołożyć smecte i probiotyk.dostał zobaczymy

ach te nasze chorowitki:(

hej.u nas z rana dziś było -15 ale po obiadku wyszłam z małą na krótki spacer było -8 ale fajnie słonko świeciło:)

Amela jest na etapie "ne":) I ogólnie ciągle się :kłóci" po swojemu:)

Witam u nas była to 3 dniówka dziś ją wysypało. Na dworze zimno ale my siedzimy w cieplutkim ja na urlopie wiec nie mam potrzeby wychodzić.
Ostatnio siedząc i myślałam co się stało z tym forum poprostu zamiera bo mało kto się udziela, ale to takie moje myślenie. I chyab czas coś z tym zrobić

Kaira może chwilowy przestój, już tak kiedyś było. U nas na lutym też pustawo jakoś, wszystkie chyba pracują.

Wiolka u nas też -15 było. Kuba w domu ciągle, bo chory. Jeszcze go kilka dni przetrzymam.

Kuba nauczył się kosi kosi i bić brawo. I teraz jak siada sobie, bo doskonali te umiejętność to bije sobie brawo - śmiesznie to wygląda. I zrobiła się z niego gaduła, doszły nowe sylaby w jego kosmicznym dialekcie. Najfajniej to brzmi jak "czyta" książeczki.

reklama
gosia - a to co Kubusiowi jest? Bo chyba nie doczytałam? Fajnie się patrzy jak dziecko uczy się nowych rzeczy:) Amela też fajnie książki czyta:)

kaira - też to zauważyłam, że coraz mniej się tu pisze..

Do góry