reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Miałam wczoraj to napisać, ale odpaliłam laptopa i usnęłam :tak: Chodzenie na 6.30 do pracy jest straszne, potem porządki, zakupy i padłam.

Lenka Wszystkiego Najlepszego Z okazji Roczku, Dużooooooooo Zdrówka, Miłości i... Prezentów:-D

Kairko Lenka wygląda przecudnie.

Wszystkim Dzieciaczkom życzę dużo prezentów pod choinką, Mamusiom zresztą też i dobrych kochających, nieczepiających się mężów, dużo miłości i spędzenia Świąt w pogodnej, rodzinnej atmosferze.

święta.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Wesołych Świąt dziewczynki Kochane :-)

Sabrinka tak jak pisze Jankesowa jesli Maly sie nie meczy to nic mu nie dawaj dziecko mzoe nawet tydzien kupy nie robic a Sami przecudny :-)

Kochane, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech dzieciaczki swoim uśmiechem rozświetlają Wam każdy dzień, niech marzenia małe i duże się spełniają!

A ja się nie obżarłam hihihihi :laugh2: Spróbowałam wszystkiego po troszku, ciasta jeden maleńki kawałek! Nie mam zamiaru narzekać we wtorek :-p

Oprócz życzeń świątecznych składam też życzenia miesięczne - zdrówka i radości z życia dla Simona, Milo, Darii i Szmulki! :tak:

I najważniejsze życzenia Wesołych Świąt dla naszych Aniołków! :tak:

Lili zboczencu:-p:-D boze narodzenie a ty od rana na bb

a Milo dzis konczy 15 miesiecy jak ten czas leci.... a tamtym rok tylko mleko a w tym na wigili jadl juz wszystko

Lecę do kuchni robić paszteciki i uszykować śniadanko świąteczne, jestem ciekawa, o której wstaną moje skarby, bo Adzik wczoraj miała dyspensę, a A. na pewno z łóżka się wcześniej nie zwali jak Córcia. ;-)

reklama
Witam kochane:)
A my od rana przygotowania, dostaliśmy mega zabawek na te świętą i pierwszą część na ur. Dziś 2 partia przyleci.
Lili u nas paszteciki już zostały wchłonięte 2 raz nie robię
Zdrówka dla Miłoszka jużżżżżżżż 15 miechów
Szymciów:), Darii
Julka za niedługo już 2 latka:)

Do góry