reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Składam Wam poprzez bb życzenia świąteczne, jako, że w święta będę starać się unikać telefonu. Robię to już, bo nie wiem jak z czasem, a kilka wątków mam do obskoczenia. ;-) Życzę każdej z Was indywidualnie:

Agnieszka – szybkiej nauki języka niemieckiego, znalezienia pracy i jak najczęstszych spotkań z rodziną w PL. No i by teściowa nawróciła się w stosunku do Julki :tak:

Sowinka – upragnionego dzidziusia ;-)

13x13 – poukładania tych wszystkich zabieganych spraw ;-)

Just79 – nauczenia się myślenia w pierwszej kolejności „ja”, zdrowia i podjęcia odważnej decyzji o Sz. w roli brata :tak:

Kasikz – znalezienie błyskawicznie żłobka i by powrót do pracy był miły i przyjemny :tak:

She – zdrowia dla rodziny i by w pracy było ok. :tak:

LucyF – szaleństwa na zaplanowanych zakupach :-p

Mysza84 – by Szymula w żłobku nie chorował :tak:

Daaa – by sen o Warszawie się spełnił :tak:

Ola** - zrzucenia tych „tragicznych” kilogramów do lata :-p

Pati – znalezienia wymarzonej pracy i poprawy apetytu Michasia :tak:

Ola_PM, Ola81 – zdrówka dla Was i pociech :tak:

Kaira24 – zdrowia dla Ciebie i dla Leny i by dieta nie była taka zła ;-)

Julitka80 – Tobie to życzę czasu :-p

Aniołki – zdrówka dla Olafa :tak:

GosiaLew – by jak najmniej było dni Ty wracasz, Kubuś śpi :tak:

Ewcia – szybkiego powrotu K. :tak:

Martusionek – lekkiego powrotu do pracy i wspólnego języka z M. :tak:

Ewitka – tego domku na działce Ci życzę ;-)

Angelka – by interes kwitł ;-)

Annas81 – zdrówka dla Kamilka i wiele wieczorów z książką w męskim towarzystwie. :tak: (Dla mnie to bardzo sexy.)

Alicja1985 – byś znalazła wymarzoną pracę i by P. znalazł pracę w PL i by wózek został na nowo pokochany przez Simona :tak:

Karollcia33 – życia razem, a nie na odległość :tak:

Magnusik – zdrówka dla Nataniela i dobrej organizacji :tak:

Ssabrinaa – zdrówka dla Samiego i dobrej organizacji :tak:

Kasia2011 – by święta były spokojne w te pierwsze wspólne dni :tak:

A_gala – by te święta minęły spokojnie i w domku w trójkę :tak:

Ilonka26 – dobrej organizacji, by Iga dała czasem obiad zrobić ;-)

Ewelina28 – wszystkiego o czym marzysz, słowa są niepotrzebne :tak:

Wiolka­­_1982 – zdrówka dla Amelii, by spacery były codziennością a nie świętem ;-)

Pardoes – dużo radości z pierwszych stawianych kroczków :tak:

Andrzelika1989, Cati, Aneczkab23, katkaa, jeżynka, niucha79, Aneczka77 – byście sobie o nas od czasu do czasu przypomniały :-p

Aga34 – by Twoje królewny dały Ci czasem odpocząć :tak:

Jankesowa – by staranka kwietniowe weszły w życie z pozytywnym rezultatem :-p

EdyśG – by wszystko było ok., mam nadzieję, że tak jest, bo siedzisz w mojej głowie głęboko i cały czas o Was rozmyślam :tak:

Ewela28 – czasu i dostępu do Internetu życzę :tak:

Nie ma szans bym wszystkich wymieniła, bo pewnie jak zawsze ktoś mi umknął, ale starałam się.

Wszystkim nam razem życzę przede wszystkim zdrowia Maluszków, zdrowia dla nas rodziców i naszych rodzin, duże pokłady cierpliwości (szczególnie mamom małych dwuletnich buntowników), dużo miłości i radości z nowych doświadczeń naszych pociech, choć są na różnym etapie to dla rodziców każda nowa umiejętność to jak skarb.

Dalej - spełniania się na tle zawodowym, pokończenia szkół tym co się uczą z wynikami bardzo dobrymi.

Fiu, dałam radę. ;-)

reklama
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie Leno przeznaczone.
:tak:

Dużo zdrowia - to banalne
Dużo śniegu - to normalne
Dużo kasy - nie wiem z skąd
Życzę Ci Wesołych Świąt
Dużo zdrowia i radości w sercu
Twoim niech zagości.
I prezenty i śnieg
biały by te Święta urok miały.
Smacznych wzruszeń
przy choince I Odjazdowego Sylwestra ;**
Życzę Wam z całego serca aby przyszły rok był dużo lepszy niż ten i dużo zdrówka dla waszych pociech
Ja się ewakuuję na kilka dni wiadomo dlaczego.Pozdrawiam

Dziewczynki życzę Wam i Waszym rodzinom Świąt radosnych pięknych samych dobrych chwil a żeby Nowy Rok byl jeszcze lepszy niż ten i wszystkie postanowienia noworoczne sie spełniły :-)
Wesołych Świąt :-)

Gdy opłatek bielusieńki weźmiesz w swoje dłonie, wspomnij w wieczór uroczysty chociaż chwilę o mnie. Chociaż jestem dziś od Ciebie kilometrów wiele, tym opłatkiem w myślach też się z Tobą dzielę.
Julia z Gracjankiem​

reklama
Hej mamusie :-)
U nas w miare dobrze,Sami ma swoje humory ostatnio i polubial na raczkach nie chce go tak uczyc ani przyzwyczajac ale on sie tak czasem domaga ze az zal mi sie go robi a ostatnio zaczal sie u nas inny problem a mianowicie kupy
sorry2.gif
moj Sami robi jedna kupe na dzien a dzisiaj to nawet jeszcze nic nie zrobil i ostatni raz zrobil wczoraj kolo 6 rano,kurcze niby jest spokojny i nie pokazuje ze go brzuszek boli itd ale martwi mnie ze tak zadko robi te kupy,czy mozna cos dac takiemu maluszkowi,jakiegos czopka czy raczej nie??

Lenko, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń.

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia !!!

Do góry