reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

reklama
Witajcie.

Ja jak zwykle znowu na szybko...

Lenko wszystkiego naj kochana!!!Jak to szybko zlecialo:-)

Dziewczynki wszystkiego dobrego w te nadchodzace Swieta.

Duzo radosci i milego spedzania czasu w rodzinnym gronie.

A dla dzieciaczkow duzo prezentow:-)

Ps.Z tamtej pracy zadzwonili z odmowa,ale za to dzis bylam zapytac juz o druga i kazali przyjsc we wtorek po 16.

Buziole

Sabrinko a po co ty bys chciala mu cos dawac u takiego dzieciatka to i jedna kupka na tydzien jest norma jesli sie nie meczy Moj Gracjanek robil nawet 1 na dwa tygodnie, a mleko matki jest prawie calkowicie przyswajalne

KAIRKO 1000 latek dla Lenki :) sliczna

Dziękujemy kochane- kurcze to już równy rok jak usłyszałam ten pierwszy krzyk na który tak długo czekałam.Mój mały skarb przyszedł na świat o 22-34, i zawładneła naszym światem.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie
Ssabrinko Ale on cudowny
Ilonko magnusik hop hop

Kaira - samych radosnych i pięknych chwil dla Lenki!I zdrówka!

Dziewczyny, ja również chciałabym Wam życzyć spokoju, radości płynącego z betlejemskiej szopki...niech Chrystus - który narodził się przed wiekami - narodzi się na nowo w naszych sercach...

LENKO
dziś wielki dzień Twojego święta
i My o Tobie pamiętamy,

więc z okazji 1 urodzin składamy Ci moc życzeń:
mnóstwa prezentow
i wspaniałych gości,
radości tych wielkich i tych małych,
wielu przygód niebywałych,
uśmiechu wesołego

i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!

108377-3-urodz.jpg

Oczywiście nie byłabym sobą gdybym dzisiaj nie robiła wszystkiego w biegu, właśnie się firany piorą. A to dopiero 1/3 firan :-p Spokojnie dam radę, dzisiaj na Wigilię do rodziców, więc do 16 mogę działać, potem już działanie we własnym zakresie i Adzika, A. sam się wypluska - chyba :-p

Adzik już mi towarzyszy, zaraz się ubieramy i lecimy na zakupy.

Nie wiem gdzie mam zeszyt z przepisami! :dry:

reklama
Kairko spoznione ale najszczersze zycznia urodzinowe dla Lenki oby zdrowo rosla i byla dla was radosnym promyczkiem:)

a Wszystkim Wam zycze spokojnych i radosnych swiat spedzonycj mile w rodzinnym gronie

Do góry