reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Drogie mamusie z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia ,życzę Wam spełnienia marzeń , zdrówka dla Was i dzieciaczków no i bogatego Mikołaja:)buziaki.

Jankesowa, Gracjanek świetny jest :-)

Zjola, zimowe buty Sz ma za kostkę, a kapcie raczej do kostki - teraz niby jest teoria, że but ma piętę trzymać, a nie musi być wysoki za kostkę.
Tego się trzymam, że da się to wyćwiczyć i w ten sposób skorygować. Na następną wizytę musze się do innego ortopedy zapisać, bo ten co byliśmy ostatnio to chyba szybko inwazyjnych metod chwyta, zamiast próbować coś zdziałać bez krojenia.

Jankesowa Gracek cudny kurcze musze S wywalic na sanki mzoe w sankach bedzie chcial jezdzic :-)
P bedzie za kilka godizn juz jest w Radzyniu a to tylko 2 h od Zamoscia :-D

jankesowa Gracjan cudny!!!!:tak:ja tez nie moge sie doczekac kiedy wsadze Olafa w sanki-jeszcze za malo sniegu ;-)
Olaf jak zobaczyl wczoraj snieg przez okno to krzyczal i piszczal z radosci :-D najpierw sie oczywiscie zdziwil ;-)
Lili no nie moge jaka Ada madralinska(w sensie sprytna,madra i inteligentna :tak:) co post to lepiej
:-D
a co do nozek to ja mialam X jak bylam mala...ale tak naprawde X i mama kazala mi chodzic po kraweznikach,po lini prostej-nawet po cienkim sznurku polozonym na podlodze ;-) mi pomoglo :tak:

*co do zanieczyszczenia to UPS :-( bylismy dzis na dworze prawie 2h :baffled:

Olaf wczoraj sie puscil lozka i poszedl sam:-) 4 kroki zrobil (dwa razy wczoraj) :tak:
K kupil mu dzis bidon z aventu(swoja droga sie wkurzylam bo chcaialm kupic mu ten kupek 360' z lovi pod choinke i teraz dooopa bo po co mu :dry:) i mlody tak zaczail od razu fajnie ze pije lepiej niz z niekapka :tak:

Witam przedswiatecznie:-)

Jankesowa Gracjanek miodzio-jak zawsze z reszta.:-)

Co do sniegu to u nas popadal ostatnio w nocy,ale bylo go tyle co na lekarstwo i nie ma nic juz.

Temperatury bardziej przypominajace jesien niz zime takze kiedy Julia doczeka sie jazdy sankami to nie wiem.

Tu ciezko o snieg zima.

Tak to nic nowego nie wiem.

Aaa moj brat z zonka i mama na weekend zladuja 20 stycznia(na spoznione urodziny Julii).

Sorki,ze tylko o sobie,ale zalatana jestem na maxa jak chyba wszyscy przed swietami.

Milego wieczorku i buziaki dla dzieciaczkow.

20111221015.jpgTo i tu wkleję:)

A u nas nie ma śniegu:(

Ja jak zwykle ledwo zdążyłam poczytać wszystko..jakoś nie czuję magii świąt..

Aniołki - brawo dla Olafka:)

Jankesowa - Gracjanek jak zwykle boski:)

Lili - fajnie się czyta Twoje posty:)

Alicja - czyżby Twoja pociecha też nie chciała w wózku jeździć.. u nas się jakaś masakra zrobiła:( Jak zawsze lubiła teraz jest jeden wielki ryk, boję się z nią gdzieś dalej odejść, bo w każdej chwili może zacząć drzeć się w niebo głosy:(A już raz niosłam ją w jednej ręcę a drugą wózek pchałam i myślałam że na zawał zejdę..

reklama
Do góry