reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

A Adzik dzisiaj była na placu zabaw takim w centrum, ale takim dla najmłodszych. Musiała się wyszaleć, bo na dworze spacerki, ale place zabaw już niedostępne. Bawiła się przednio, zabrać Ją stamtąd to był wyczyn. :confused2: Nowe znajomości zawarte.

Tak między prawdą a bogiem to zdałam sobie sprawę, że taki plac zabaw Ona ma w domu, dosłownie, bo zabawki z ogrodu stoją w pokoju, zjeżdżalnia, bujaki, domek. :zawstydzona/y:

reklama
Dzien Dobry:-)

Chcialam zameldowac,ze zyjemy.

A na jutro juz mam stres bo napisalam podanie do pracy(2 godz dziennie sprzatanie)i na jutro wezwali mnie na rozmowe.

Wiem,ze pewnie maja kandydatek duzo i nie nastawiam sie ze mnie przyjma.

W kazdym razie stresuje sie ze nie wydusze z siebie zadnego slowa po niemiecku.

Baaa gdyby to bylo po polsku to zagadalabym tam pana(a wlasnie i jeszcze ide do pana a nie pani-hihi)na smierc:_)

No nic pozyjemy zobaczymy.

Milego dzionka buzaiki

Agnieszka - kciuki za pracę mocno trzymam. :tak: Mama jeszcze jest u Was?
Just79 - znowu do diaska spóźnione dla Sz. życzenia, przypomniało mi się w łóżku, tuż przed snem ;-)
Ola_PM - wszystkiego dobrego dla Basi, dużo szczęścia, miłości i pomyślności w życiu. Żeby każdy dzień był radosny. :tak:
Pati - jak impreza?

A nam idą chyba "5", Ada pcha łapki aż do gardła i druga noc z rzędu pobudki z rykiem i taką wściekłością, rzuca się i muszę się przyłożyć by Ją utulać. Dzisiaj już parę minut przed 5 pobudka :dry:

Lili, gratuluję pamięci co do miesięcznic, bo nawet ja zapomniałam, że wczoraj stuknęło nam równo 1,5 roku - pamiętałam pamiętałam, a wczoraj zapomniałam :zawstydzona/y:

Ola-PM, samych pomyślności dla Basi!

Aga, trzymam kciuki za dobrą i skuteczną rozmowę o pracę!

BASIENKO Wszystkiego Najlepszego Dużo zdrówka i dużo miłości. !!!!!!
a My znów chorzy LEna ma 40 temp nie schodzi po lekach, i angina.
Moje dziecko wygrywa na forum na najbardziej chorowitego lekomana roku 2011:)
Dziękuje dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira24 - zdrówka dla Lenki, kuchnia mogłaby już troszkę od tych antybiotyków odpocząć, bo co chwilę coś Jej się przyplątuje. Duży plus taki, że mamusię ma najlepsza jaka mogła Jej się trafić, cierpliwości i wytrwałości i snu życzę. Może uda się razem zdrzemnąć. :tak:
Just79 - tak to już bywa z naszą pamięcią niestety. :dry:

reklama
Barbarko kochanieńka wszytkiego co najlepsze dla ciebie nasz roczniaczku malutki:) umilaj mamusi każdy dzień!!!! buziaczki od Julianka i e-cioci:)

Kairko zdrowia dla Lenki,biedny nasz chorowitek:(

Agnieszka ja kciukasy mocno za pracę trzymam!!!

rozwiesze pranie i smigam dalej do roboty

boże znowu jakaś mamusia z forum umarła:(

Do góry