reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Witam

OlaPM
[*] tulam

No mnie nie było, bo zapracowana jestem.

U nas najlepiej działa linomag, ale póki co nie mieliśmy mocniejszego problemu z pupka nawet jak kupki zielone były.

Olu_PM - dla Kubusia
[*]

Adzik śpi od 19:30, a ja walczę książka czy dokumenty, nadrobiłam forum, więc chyba jednak wezmę książkę, a do papierów zerknę z wczesnego rana :hmm:

Pati WYBACZ male opoznienie :zawstydzona/y::sorry2:

Michałku:
W dniu twoich 1 urodzinek
Życzę Ci,aby serduszko Twoje
Gorące było zawsze jak słońce
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny
Kolorowych snów
Uśmiechu od ucha do ucha
Pięknych bajek na dobranoc
Własnego pieska i kotka
Co dzień nowych przygód
Butów siedmiomilowych
Gwiazdki z nieba
Wspaniałych przyjaciół
I kochającej rodzinki
disney2goqw1.gif

Olu (*) dla Kubusia

Mam pytanie czy waszym dzieciaką w trakcie karmienia butelką piersią robi sie czerwona głowa i skronie bo u nas od 2 dni właśnie się tak dzieje
A to Lenka z kuzynką
Zobacz załącznik 416256
nf2sdx.jpg
30w9rwk.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira, nie zauważyłam czegoś takiego u Sz, dziś zwrócę na to uwagę.
U niego jak się wkurzy i zaczyna intensywnie krzyczeć, płakać to na buziaku (głównie czole) robią mu się takie intensywnie czerwone plamy - jak się uspokoi to po chwili schodzi.

Olu_PM, {*} dla Kubusia

Witamy!
U nas katarek się skończył gdy pojawiły się ząbki. I tak od 2 dni Kacper cieszy się urokami gryzienia. Wszystkiego co się da, i nie da też:-) I nie chce kaszek jeść, od kilku dni. Różne kombinacje smakowe już próbowałam.Zobaczę później, może wróci mu smaczek. Smyk też coraz częściej puszcza się i próbuje stawać, kończy się to oczywiście lądowaniem na pupie. Teraz mały akrobata śpi...
Pozdrówki:-p

Hej dziewczyny
biggrin.gif

U nas nocka dobrze minela ale za to poranek zaczal sie nie najlepiej,synka od 6 rano meczy brzuszek,gazy go meczyly i to pewnie moja wina bo pewnie cos zjadlam
unhappy.gif
wiec masuje mu brzuszek a on tak tylko drzemki robi i sie meczy,oj boli taka bezradnosc kiedy sie nie potrafi pomoc takiemu malenstwu
unhappy.gif
rano podalam mu herbatke z kopru i juz w sumie troszke lepiej jest baczki puszcza no ale dalej cos go pobolewa
unhappy.gif

Olu_PM,
[*] dla Kubusia.......
kaira24 sliczna ta Twoja Lenka a te niebieskie oczka,boska jest :-)

kairko - moj tak robil jak mial za mala dziurke i za slabo lecialo.... a teraz hmmm ma po nacicnane po najwieksza dziurka w smoczke TT jest za male wiec nozykiem zrobilam i jak ulałteraz a przed tem pocil sie ze masakra
ola (*)
U nas dupsko tez czerwone a nigdy nie bylo sudocrem rady nie daje , linomag tez ten zwykly kupilam linomag masc i jest wiele lepiej a tani chyba 8zl on z wazelina jest , musze tak uwazac na kupki i odrazu zmiana bo wystarczy 5minut i dupsko czerwone. W koncu nauczyl sie kosi kosi hihi ale slodko to robi :)

Spoznione najlepszego dla wszystkich dzieciaczkow przepraszam ale nie jestem na biezaco z tymi rocznicami

reklama
Do góry