reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Dziewczyny dziekie za kciuki:-)

Nie bylo tak zle i nie bylo co sie bac.

O ile mnie wybiora(no jak zawsze byl casting-hihi)to zadzwonia w przyszlym tygodniu.

Ps.Lili mama wpadla jak po ogien i juz 5 grudnia byla z powrotem w Bydgoszczy

Basiu wszystkiego Najlepszego!!!

reklama
oj troszke mnie nie bylo
Barbarko wszytskiego naj naj:)
kairko- oj iedna ta Twoja LEnka.dużo zdrowka.

A u nas ok.Dziś byliśmy na szczepieniu i mala dzielna byla.
Do tego mialam robote bo Tymek w przedszkolu mial konkurs na najladniejszy lampion wiec musialam robic a ja do takich rzeczy mam dwie lewe rece no ale udalo sie
zobaczymy jaki bedzie werdykt jury.
a teraz musze przyszyc gwiazdki mu na spodnie i luzke bo jest gwiazdka w przedstawieniu.tym razem maja wigilijna pantonime
ciekawa jestem jak to bedzie wygladac i to mam w poniedzialek a w srode jaselka.
a tak to pomalutku czekamy na snieg.

pozdrawiam wszytskie kolezanki i caluje w stopki dzieciaczki

winnie-the-pooh9.gif
Basiu
w dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzymy Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia!!!
W każdej chwili, zawsze, wszędzie,
niech Ci w życiu dobrze będzie.
Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym serce marzy!!!
969094cgmrn203bf.gif

http://imageshack.us/

Ostatnia edycja:
Aniołki - o nasze księżniczki z zaproszenia na roczek :-)
Agnieszka - aaa to faktycznie na chwilę przyleciała. No nic, zawsze to coś. :tak:

reklama
Witam sobotnio
Znalazłam sposób, żeby Kubuś wypijał mi mleko wieczorem, bo ostatnio to wypijał 50 ml i koniec a potem się budził z 3 razy w nocy. Po kąpieli daje mu mleko, wypija te trochę a resztę daje mu jak uśnie, trzymam sobie w podgrzewaczu, żeby ciepłe było i wypija na śpiącego.

Kuba nosi ubranka głównie na 80 (9-12 m-cy), niektóre ma 74 a niektóre 86. Ma też taki sweterek, który zakładam mu jak idziemy na dwór i ostatnio patrzę na metke a on tam ma napisane 0-3 miesiące :szok:. Trochę wielki by był na noworodka.

Do góry