reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

ola Pm ściskam mocno!!!! a dla aniołeczka zapalam światełko[*] smutny dzień

Pati ja też przegapiłam taki ważny dzień.wszystkeigo naj naj naj!!!!!!!niech synuś umila ci każdy dzień

pardoes
gratuluję ząbków,prób puszczania:) i super ,ze po katarku nie ma śladu!

ssabrinko
nam bobbotic trochę pomagał na brzuszkowe problemy jak Juli był malutki

Jankesowa ja tez lubię zwykły linomag ale powiem ci,ze ten bepanthen na naszą pupę cudo,dwa razy posmarowane i po problemie

Julek spał mi dzisiaj 2godz i 20minut rekord!!!! chyba odsypia chorobę

reklama
hej
dawno nie pisałam ale jakoś weny brak...Amela nadal ma katar, i na szczęście tylko katar, więc pewnie od zębów. jedna jedynka już się przebiła, ale druga ciągle nie..

ogólnie złapałam lenia..i nic mi się nie chce..a roboty dużo.

Dziewczyny ściskam Was i Wasze kochane Skarby!

Pardoes - gratulacje ząbków
Jankesowa - gratulacje kosi kosi łapki
Wiolka - zdrówka i kopa w dupkę
Ssabrinaa - oby brzusio przestał boleć

A ja dużo pracy więc znikam :confused2:

Witam kochane:)
Olu ja sudokcremu używam.Jak nie pomaga to smaruje na przemian z mąką ziemniaczną, bebanten u ans nie
Jankesowa mamy smoczek z Aventu trójprzepływowy leci na 3
Sabrina myśmy dawali BIOgaia
Wiolciu to dobrze że choć eden wyszedł u nas sie zatrzymały
Parodes Gratulacje
Agniesia gdzie sie podziewacie?????????????
Myśmy miały ostatni problem z suchą skórą na twarzy nic nie pomagało, żadne natłuszczanie.Kupiłam zestaw Emolium i już po pierwszym dniu były efekty.FAkt jest to drogi zestaw ale podobno na długo starcza czy któraś używa emoliatów i jest zadowolona?
A nasz po chorobie spadła o 700 g i mamay 8,900

Witam

Kaira ja lubię emolium, ale akurat Kubę uczulało coś tam, jakiś składnik. Jak na emolienty, to są tanie kosmetyki albo z jedne z tańszych, ale warte swojej ceny.

Ja jestem po wizycie w fundacji, bo dzisiaj były zapisy na rehabilitacje na styczeń. Mamy terminy jak zawsze na 7.30 raz w tygodniu.

He
Kaira ja używam oilatum, jestem bardzo zadowolona, ostatnio oilan i też spoko, a jest tańszy (płyn tylko miałam).
Pozdrawiam

Ja Kairko nawet oliwką małego nei smaruje:) jakos ma chyba dobrą skórę więc nei chcę przyzwyczajać go do smarowideł.ale mam saszetki emolium chyba na basen zacznę brać.

dzisiaj Julian przytulał inną na basenie...ale ma na imię Lenka:) tulił ją strasznie byłam w szoku! stali obok siebie już po zajęciach

Ostatnia edycja:
reklama
Ola widzisz ciągnie go podświadomie do tego imienia:p
Smarować ją muszę bo ma strasznie suchą skórę ostanio.
Zmykam spać bo konieć laby jutro dyżur:(

Do góry