Ilonka, pozaglądaj Małej do buziakia, bo u Agaty 13x13 były problemy z karmieniem przez pleśniawki - mała nie chciała się przystawiać, bo ją bolało
Zaczepiłam Agę34 - u nich wszystko ok, tylko Aga nie ma czasu ani sił, żeby wpadać na BB. Z Olimpii kawał baby rośnie, bo juz ubranka na 80 cm nosi - a dopiero 4 miesiące skończyła i ogólnie większa jest od Glorci w tym wieku
pozaglądałam za radą i nic nie ma, chyba mała za sprawą butelki mi się zaczęła buntować przy cycku, więc od wczoraj tylko cycujemy, jest ciężko a chwilami nawet bardzo, ale staram się jak mogę przystawiać tego mojego buntownika i tak co 1,5 godziny mała wisi na piersi :/ mam tylko nadzieję, że moje piersi nadążą tyle mleka wytwarzać, bo ona zalicza się do tych z lepszym apetytem
Odstawiłam za waszą radą herbatki koperkowe u mnie i u małej, rumiankową w sumie też, wczoraj cały dzień jej nie piła, ale miała takie gazy i tak się denerwowała, że wieczorem jej dałam tej rumiankowej ze 20ml i jakoś ładniej gazy zaczęły odchodzić, więc chyba pomaga.
just pierwsze pierniczki własnej roboty super, a dekorował też czy już był znudzony??
magnusik ile płaciłaś za tą szczepionkę 6 w 1??
a szczepiłyście przeciwko rotawirusom?? bo tą chyba trzeba zaszczepić do 6 miesiąca i też się nad nią zastanawiam
Ostatnia edycja: