reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

A moja jeszcze śpi to 2,5 h :)))) a ja robię porządki w papierach
jankesowa ale Gracjanka to kawał chłopa ile on waży??Słodziuch

reklama
jankesowa Gracjanek jest cudowny!! rozkoszny na maksa!!!! zdjęcie z pianką na włosach podoba mi się najbardziej :)
aniołki kciuki za wizytę zaciśnięte

a ja dziś zaliczyłam kontrolę u ginki. Bolało jak cholera, jakieś szwy w środku jeszcze nie puściły, plamię po badaniu :( nie wiem jak ja męża do siebie dopuszczę :( w dodatku wdało się jakieś zapalenie, ale ja z tych co szybko wsio łapią. I porobiły mi się w środku jakieś jak to ginka nazwała progi, próbowała to trochę porozpychać. Kazała szybko zacząć współżycie aby to się wsio w środku wyrobiło, mówiła że będzie boleć na początku, ale że damy radę :( przed wizytą bałam się mysleć o seksie, a teraz to już w ogóle :(

My cały dzień na homeopatycznych, bo już temp spadła do 38 maksymalnie miał 38.6. nadal nic opócz temp nie ma. na noc dałam mu jednak czopek.
wczoraj w nocy mimo czopków gorący jak grzejnik 39 zhakiem całą noc.okłady trochę pomagały

Aniołki a jak u was?

Jankesowa Gracjanek już cięższy od Julka i to z kg:) jeszcze nie wyższy ale jednak młodszy:) kawał słodziaka:)

Ostatnia edycja:
Jankesowa, słodziak superaśny :-)

kairko 11.5 kg i 79 cm ;)
Jankesowa - to Gracjan przegonił już niektóre starszaki :-p
Jeśli komentarz mojego starszaka dotyczył, to nie przegonił nie przegonił Sz waga pokazuje 11.7 :-p

Magnusik, mam nadzieję, że to kwestia tylko niedelikatnego gina i się szybko wszystko poukłada.
U nas na początku nawilżacze były potrzebne.

magnusik jak przypomnę sobie nasz pierwszy raz i to po cc to mi sie już odechciewa,ale 2 był milutki.Wiec głowa do góry nogi na 14-45 i dasz rade:)
Jankesowa wzrost taki sam tylko waga 2 kg lżejsza ale w końcu to baba powinna być szczuplejsza:pP

dzieki za kciuki...jutro laryngolog bo stan zapalny uszu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i gardlo czerwone...dostalismy baktrim czy jakos tak i powinno byc ok....:-( po wizycie temp Olafa siegala 40 st :szok::-( ale czopek i oklady daly rade
no tyle bo sie znow przebudzil :dry:

reklama
Aniołki dużo, dużo zdrówka dla Olafka

Just gratki dla Szymonka za odwagę :-)

Jankesowa no Gracjanek superaśny, i chyba z 2kg większy od Kuby i wyższy nawet - a moje dziecko wydawało mi się długie.

Magnusik mi też szwy nie chciały puścić i mi ropiało na szwach nawet 6 tygodni po jeszcze i bolało strasznie. Używałam kory dębu (naparu), octaniceptu i rivanolu i tantum rosa i najlepsza okazała się tantum rosa. Co do seksiku to ja miałam problemy długo, na początku trudno jakoś było ale potem ok już.

Lili a wiesz, ze ja też dziś myślałam, że jaki Kubuś jest coraz fajniejszy, bo bardziej taki kumaty i pocieszny, bo i się przytuli i w ogóle.

A dzisiaj zajrzałam w paszczę mojego dziecka i odkryłam, że tam się 3 u góry szykują do wyjścia. Dołu nie mogę mu dojrzeć, bo zaraz jeżykiem zasłania i tylko wyczuwam 2 jedynki.

Do góry