reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
A kurczę, ale miałam do czytania. Super! :tak:

Just - gratulacje dla Szymka, dzielnego pacjenta dostał chociaż? ;-)
Magnusik - my ani rota ani pneumo i do tyłu jesteśmy z podstawowymi, ale to moja decyzja. Co do łóżeczka, mamy takie i sobie chwalę SB łóżeczko turystyczne PEŁNA OPCJA dużo kolorów (1958548024) - Aukcje internetowe Allegro Takie ponieważ, latem Ada spała w ogrodzie w cieniu drzew i moskitiera się sprawdzała. :tak:
Wiolka - u nas jak nie ma gorączki, a katar jest to spacer przymusowy, bo coś tam w nosie się lepiej dzieje ze śluzówkami. :tak:
Ilonka26 - no obserwacje własnego dziecka to najlepsza rzecz. :tak:

Wiecie co dziewczyny, a już w życiu bym nie chciała, aby Ada miała z powrotem 1 czy 2 miesiące. Teraz jest taka boska, idzie się dogadać, razem nad czymś popracować. Jest super, a z każdym dniem jest lepsza. :tak:
Ale chciałabym kolejnego brzdąca takie malutkiego, nieporadnego, takiego co to leży i śpi ;-)

Wiolka - wlasnie mialam pisac sluzowka sie w nosku obkurcza podczas spaceru (lili) i spacer przy katarku wrecz wskazany my mamy katar juz ponad tydzien jak nie bylo kaszlu chodzilismy na dwor potem sie pojawil to juz nie i wydaje mi sie ze to an zeby jest wszystko kaszlu juz nie ma a katar zostal a te dwie ch.lerne jedynki stoja w miejscu troche wybite.... nie trzymaj jej w domku jak nie trzevba naprawde ale to ty jestes mamusia i decydujesz ;)
cdn
magnusik- my tez ani rota ani pneumo i do tylu ze szczepieniami sama przeciagam je w czasie ;)
just- gratulacje dla malego ;)
aniolki- Grajan mikolaja nie widzial jeszcze ale w tym roku odpuszczamy w przyszlym moze ;)
Lili- zabij mnie dzis tak siedzialam i mowie kurcze Gracjan teraz taki fajny itp kumaty bardziej ale brakuje takiego malego nie poradnego dziecia... w gondolce.... to sie rozmarzylam...

Ostatnia edycja:
Ale chciałabym kolejnego brzdąca takie malutkiego, nieporadnego, takiego co to leży i śpi ;-)
Lili, tak mocno mocno mocno zaciskam za to kciuki:tak:

Nakleiki nie dostał, ale plasterkiem pani mu miejsce wkłucia zakleiła, a dla niego to już coś ;-) W sumie nie dziwota, że nie zapłakał od ukłucia, w końcu przez prawie 9 miesięcy w brzuchu miał okazję do tego przywyknąć ;-) lekoman pełna gębą ;-)

Jankosowa, czekam i czekam na zdjęcie fałdek Gracjanka i doczekać się nie mogę. Daj coś, bo jeszcze troszkę i bobas wysmukleje i nie będę miała powodu do uśmiechu od ucha do ucha ;-)

Lili mam nadzieję że sie Wam uda jak najszybciej. Ja ie mogę sie nadziwić jak Lena sie zmieniła fizycznie i psychicznie:). Gdzie ten carny łepek i zeberka teraz to zostały ino wystające zeberka:)
Wiolciu dziewczyny mają racje nawet z katarkiem sie wychodzi byle nie było mrozu i deszczu

just specjalna dedy dla Ciebie ;d mamy 11.5kg i 79cm ;D

Załączniki

• IMG_0705.jpg
    IMG_0705.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_0698.jpg
    IMG_0698.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0694.jpg
    IMG_0694.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0721.jpg
    IMG_0721.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_0735.jpg
    IMG_0735.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 54
kurde...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po poludniu do lekarza idziemy bo Olafowi ta goraczka nie spada.....dziasla masakra--->zapuchniete,uszy go chyba bola...bo jak dotykam to sie odsuwa:-( i tyle bo wstal
trzymajcie prosze kciuki za wizyte

Nie no ja wczoraj zapomniałam o Angelce i Stasiu - kochany bobasie wszystkiego dobrego.

W ogóle jakoś ten miesiąc zapominalska jestem. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry