reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

A to dwie fotki malej madralki.
Na pierwszej nasladuje mamusie i cos tam sobie wyciera-hehe(no to efekt tego,ze czasem przyleci do toalety i mnie szpieguje).Ostatnio to mi nawet wkladki higieniczne ukradla i sobie przyklejala. DSCN0774.jpgDSCN0775.jpg

reklama
Lili no mam nadzieje kiedys minie,ale apetyt to sie ma dobry,no nic jak ssie to trzeba cos zjesc zeby mleczko bylo :-D
ola** Ja tez dosc sporo podjadam i malo co sie ruszam tzn tyle co w domu cos porobie i jakis spacerek z mlodym a tak to na tylku sie siedzi:tak: no ale do mojej wyjsciowej wagi z przed ciazy to jeszcze mi troche by trzebalo zrzucic bo wazylam 53kg ale Jakos nie spieszy mi sie do zrzucienia tego bo o dziwo dobrze sie czuje ;-) no moze tak do 58kg jakbym spadla to bym byla zadowolona:-p ale nie mniej :-)
agnieszka Julia bardzo jest fotogeniczna,fajna aparatka i juz nasladuje mamusie :-D a na tym drugim zdjeciu jaka pozycja hehe jak mala gwiazda :-) sliczna jest ;-)

Olu dużo szczęścia i zdrówka Julinkowi z okazji roczku. Rok temu to były emocje;-)
Miesięczniakom dużo radości
Agnieszka super zdjęcia, noi zdrówka
Wiola oj to się pewnie wystraszyłaś. My ostatnio o mały włos uniknęliśmy upadku Kamilka z łóżka, weszłam gdy już głową w dół wisiał, nie wiem, czemu nie przełożyłam do łóżeczka.
Mój Kamilek dziś pierwszy raz sam usiadł z leżenia, bo do tej pory to z pozycji do raczkowania.

Juljanku!

Chowaj się zdrowo i bezproblemowo
Pierwszy roczek masz za sobą
minął Mamie ekspresowo.
Radości bez liku, smuteczków wręcz wcale
Na co dzień uśmiechu i siły wciąż więcej
Bo jesteś Mamusi kochanym Krasnalem
:-)

Takie to częstochowskie rymy w dniu Waszwgo święta pozwalam sobie zamieścić z tysiącem buziaków!!!
Wszystkiego najnajnaj!!!!!!!

Julianku
images

Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
zyczy Beata z Olafkiem :-)

reklama
Julianku Wszystkiego Najlepszego w Dniu Twoich pierwszych urodzinek !!!!!! Duzo zdrowka!!!

A u nas malutki popoludniu nie spal tak od 14:00 do 16:00 mial taki czas rozgladania sie itd,ale grzeczniutko lezal a mysmy obiadek zjedli on tylko rozgladal sie i wydawal tam jakies swoje dzwieki :-) a bylam w szoku bo mlody lezal sobie na boczku i sie sam przekrecil na brzuszek i raczke sobie wygodnie wyciagnal z pod brzuszka i tak se lezal,kochany,bylam w szoku ze sam zrobil cos takiego bo on dopiero ma 2 tygodnie:tak::-D
Oczywiscie tradzik mnie zaczyna jego draznic,dosc sporo tego zaczyna miec a moj A. zaczyna cos gadac ze Ja pewnie zle mu buzie mylam czy cos albo jak mu oczka rumiankiem przemywalam(bo mu od urodzenia jedno oczko ropialo strasznie) zeby jakies infekcji nie zlapal to powiedzial ze to pewnie przez ten rumianek :sorry: no i nie przegadasz mu ze rumiankiem nie mozesz dziecku zaszkodzic a taki tradzik ze to normalne jest i trzeba go przeczekac i dac czas az samo zejdzie:tak: no ale coz to sa chlopy duzo lubia gadac ale sami to tez nie bardzo sie garna do czegos:nerd:

Dobra zmykam pod prysznic puki syncio spi a potem jego kolej na kapiel bedzie jak wstanie :tak: Milego wieczorka mamuski ;-):-)

Do góry