Ja dzisiaj raczej pytająco i dociekająco.
Agnieszka – ile tam u Was jest stopni, że Julcia biega tam taka rozgogołocona? Bo kuchnia u nas słoneczko, stopni całe 14, ale wiatr jest zimny, zdradliwy, a właśnie też w szafie wisi kilka fajnych ubranek na ciepłą wiosnę.
No i powiedz mi jak się sprawdza tablica, którą zakupiłaś, do pisania na ścianę. Bo muszę Adriannie wymienić zabawki i myślę intensywnie. I w ogóle jakie zabawy/zabawki są na topie u Was?
Sowinka – i jak tam efekty starankowe? Mam podobne pytanie o zabawki/zabawy jakie ciekawią Bartusia. Muszę coś Adriannie zacząć wymyślać i przyda się wsparcie.
13x13 – nie można być chyba aż tak zabieganym? Całusy dla Alicji.
Just79 - Ty mi tak nie zazdrość, bo jak wrócę to papierologia mnie przywali. A Ty już cały 2011 wykorzystany czy zostawiasz na święta? ;-)
Kiedyś pytałas mnie o mięso i nie umiałam odpowiedzieć. Więc na sloik po dżemie to mięsa wrzucam tak wielkości dłoni bez palcy wielkosci i grubości 2-3cm
Kasikz – jak tam Polcia, mam nadzieję, że z dnia na dzień lepiej. Zdrówka dla Was obu.
Just79,
Kasikz – i do Was pytanie zabawkowe, na co teraz stawiacie? Czym zajmujecie dzieciaki? Pytanie w sumie do Kasikz i T., bo to oni spędzają czas w domu z dzieciakami. ;-)
No i Dziewczyny czy brzdące jak się wieczorem najedzą to przesypiającaluśką noc bez jedzenia? Nie mówię o pobudkach do ululania tylko właśnie o mleko mi chodzi, bo wczoraj mamuśka powiedziała mi tak „nie przypominam sobie, żebyście w tym wieku budzili się na mleko, była kolacja i śniadanie rano.” Być może pamięć szwankuje, ale już ostatnio nad tym dumałam
-p) i czytam po forum to jest różnie, aczkolwiek przespana nocka to bajka, a ostatnio takie to na palcach jednej ręki policzę. Wiem, że u mnie cyc pieprzy sprawę, stąd pytanie jak to jest na butelkach, bo do butelki miłością się chyba nie paja. ;-)
She – jak tam chodząca Emka? Trzymaj się dziewczyno.
LucyF – nie było u mnie w aptece ani tego co zapisała pani dr ani tego co Ty poradziłaś, więc zakupiłam w sprayu jeszcze coś innego i póki raz jedno psiknięcie i coś tam się ruszyło, przynajmniej w tym jednym uchu Adzikowym. Z ciekawości też psikłam sobie, mało przyjemne uczucie. Luc wstaw zdjęcie z roczku. No i Ty to musisz uzupełnić moją wiedzę, kiedy Miłosz zaczął chodzić?
Mysza84 – również czekam na zdjęcie z roczku. Szymon startuje do chodzenia? ;-)
Daaa – następna co się obija z fotorelacją roczkową.
Ola** - a jak Wasze przygotowania do roczku?
Ola81 – co tam u Was słychać? Pozdrawiamy.
Kaira24 – jak tam buziak Leny? Widocznie mąka ziemniaczana tak nie do końca na wszystko. Wyspana?
Julitko – zajrzyj do nas choć na chwilkę.
Ola_
PM – jak tam śpiewaczka? Dała się sąsiadom wyspać?
Aniołki – czy nastąpiły kolejne Olafowe kroczki? A tak w ogóle, Wy w zeszłym roku się wprowadzaliście i urządzaliście mieszkanie – jak Ci się mieszka?
GosiaLew – jak babcia sobie radę daje? No i czy myślisz już nad prezentem dla chrześniaczki czy czekasz na reklamy?
Martusionek – Ty się bój, bo będę Cię gnębić… O wierszyki i zabawy jakie się organizuje w żłobkach dla roczniaków i wyżej. ;-) Lepszy humorek? Jak Tomuś, odreagował wizytę u niedoszłej narzeczonej?
Jeżynka,
Aneczka77 – nie chce mi się wierzyć, że przepadłyście.
Angelka – a no pewnie, że pamiętam, a co. Powiem Ci, że nie mogę się napatrzeć na tą Twoją stronkę, slicznie jest wykonana. Gratulacje. No i rewelacja, że Staś w uciekiniera się zamienił.
Ewitka – a co wyszło z działkami?
Pati – kurcze wiedziałam, że ktoś mi po drodze umknął. Jak tam staranka, bo jak Ty tak znikasz, to zastanawiam się czy za chwilę nas nie zaskoczysz?
Wiolka1982 – tak gdybam dlaczego to Ty czasu nie masz ostatnio? No i gdybam dalej. Zdrówka dla Amelii.
Alicja1985 – a teraz w końcu zobaczyłam suwaka i już wiem o czym z Kairą gadałyście. No szara mysza pewnie nie jesteś, ale skoro on kotek to Ty mysz do schrupania.
Annas81 – jak w pracy, jak niania i jak Kamil z nianią? Wbijasz się powili w rytm? ;-)
Jankesowa – a propo cycowania a raczej jego końca, jak cyce zareagowały jak Gracjan się odstawił z dnia na dzień?
Ewcia3004 – pozdrawiamy i czekamy na łącze.
Ewelina28 – buziaki. A jak tam stosunki tatuś-synek gdy mamusia wróciła do pracy? ;-)
Cati – hop hop zagościsz u nas?
Magnusik – a jak w ogóle macierzyństwo poza kolkami i pupcią? No i trzymam kciuki za Nataniela by wszystko zdrowotnie się poukładało.
Ilonka26 – jak sobie radzisz?
Karollcia33 – ja tak od kuchni strony żurawina w Borach Tucholskich jest, w Twoich rejonach? ;-)