reklama
karollcia33
Fanka BB :)
wiolka_1982
A ja już nie wiem co z mym dzieciem robić. Kataru już prawie nie ma, tzn już nic nie da się wyciągnąć..a i tak wrażenie jakby nos był zapchany.. dodatkowo dziwnie pokaszluje, czasami mam wrażenie że jej tam coś charczy w środku ale jak odkaszlnie to jest ok..i już nie wiem, wcześniej myślałam że to zęby,ale teraz się już martwię czy gdzieś dalej to nie schodzi a mała na chorą nie wygląda...
My na mieliśmy iść jak mała będzie miała 8,5 miesiąca na jakiś bilans, to chyba pójdziemy jutro to przy okazji ją pani doktor zbada.
My na mieliśmy iść jak mała będzie miała 8,5 miesiąca na jakiś bilans, to chyba pójdziemy jutro to przy okazji ją pani doktor zbada.
Ostatnia edycja:
Ten egzemplarz znalazł już swoje miejsce na ZiemiA Ada cudna JA CHCE MIEC CORKE najlepiej Twoja
Karollcia33 - boskie dzieciaki. Bardzo fotogeniczne, a to wspólne zdjęcie rewelacja
Ola** - teraz doczytałam o zębach, biedaczek. Pół biedy, że to mleczaki, może jakoś wypiłuje jak Julek podrośnie :-(
Alicja - a nie zwróciłaś uwagi, żeby zęby od początku takie były nierówne, nie każdy ma jak od linijki. A szkoda ;-)
GosiaLew - miłej pracy po takim wolnym
Wiolka - ja już powiem też głupieję, pogoda jest mocno zdradliwa, słoneczko ładnie świeci, ale wiatr zimny wieje, przynajmniej u nas, z jednej strony chcesz się rozebrać, a z drugiej jak coś ściągniesz to zaraz zawiewa.
Just79 - pracujesz? W poniedziałek?
Ostatnia edycja:
Wiolka, może dla własnego spokoju zajrzyjcie do pediatry
Karolcia, super fotki :-)
Lili, dobrze, że mi przypomniałaś, że popracować trzeba
Ty wiesz jak ja Ci zazdroszczę, że od jutra masz wolne??? I aż z tej zazdrości pisać mi się nie chce ;-)
Ola, obserwuj te ząbki - jakby zaczęły ciemnieć to może oznaczać, że coś tam głębiej zostało naruszone i trzeba je będzie przeleczyć/zabezpieczyć
Karolcia, super fotki :-)
Lili, dobrze, że mi przypomniałaś, że popracować trzeba
Ty wiesz jak ja Ci zazdroszczę, że od jutra masz wolne??? I aż z tej zazdrości pisać mi się nie chce ;-)
Ola, obserwuj te ząbki - jakby zaczęły ciemnieć to może oznaczać, że coś tam głębiej zostało naruszone i trzeba je będzie przeleczyć/zabezpieczyć
Ok, a teraz znowu troszkę historyjek o nas i lecę pracować i do domu wiśta wio
Adrianna dzisiaj obudziła się o 4 i cyc, przytulanko, cyc i tak w kółko, pielucha zmieniona, cyca mocno pociągnęła i tak przez godzinę. Do tego jest mocno zakatarzona, ale nos opanowany. W końcu budzę A., bo ten oczywiście nic nie słyszy albo udaje, że nie słyszy, on z Nią dzisiaj w domu zostaje, ja do pracy, zajmij się Nią ja lecę do saloonu się jeszcze 1h pospać. I Ada słysząc co mówię przytula się do mnie, z szeroką rozdziawioną buźką serwuje mi buziaki, bierze moją rękę i wkłada sobie mojego palca do buzi w miejsce wychodzącej trójki. Mnie olśniło jednocześnie plułam sobie w twarz, że od razu nie pomyślałam. Dostała dentinox, camilię i poszła spać. Takie oto mam kochane dziecko, pytanie czy nie mogła tak od razu o 4?
Lecę :-)
EDIT: Oj nie musze to jeszcze napisać, bo chyba mi uciekło, a jak sobie zawsze przypominałam to nie byłam pod netem. Aniołki gratulacje dla Olafa za pierwszy kroczek, bo chyba nie gratulowałam, ale w pamięci odnotowane. Super! Teraz jak się chłopak rozrusza to się bój
Adrianna dzisiaj obudziła się o 4 i cyc, przytulanko, cyc i tak w kółko, pielucha zmieniona, cyca mocno pociągnęła i tak przez godzinę. Do tego jest mocno zakatarzona, ale nos opanowany. W końcu budzę A., bo ten oczywiście nic nie słyszy albo udaje, że nie słyszy, on z Nią dzisiaj w domu zostaje, ja do pracy, zajmij się Nią ja lecę do saloonu się jeszcze 1h pospać. I Ada słysząc co mówię przytula się do mnie, z szeroką rozdziawioną buźką serwuje mi buziaki, bierze moją rękę i wkłada sobie mojego palca do buzi w miejsce wychodzącej trójki. Mnie olśniło jednocześnie plułam sobie w twarz, że od razu nie pomyślałam. Dostała dentinox, camilię i poszła spać. Takie oto mam kochane dziecko, pytanie czy nie mogła tak od razu o 4?
Lecę :-)
EDIT: Oj nie musze to jeszcze napisać, bo chyba mi uciekło, a jak sobie zawsze przypominałam to nie byłam pod netem. Aniołki gratulacje dla Olafa za pierwszy kroczek, bo chyba nie gratulowałam, ale w pamięci odnotowane. Super! Teraz jak się chłopak rozrusza to się bój
Ostatnia edycja:
dentystka powiedziała,że trzeba poobserwować dzień dwa czy normarnie je.czy mu nie przeszkadzają.żeby dawać mu twarde rzeczy do jedzenia,żeby spiłowały się.(dzisiaj jadł wafle takie mega twarde.)że jeżeli same nie zetrą się albo będą mu przeszkadzać trzeba będzie spiłować taką gumką.że do 6go roku życia raczej nie wytrzymają,że prędzej czy późńiej ściemnieją że jeśli kiedyś w nocy spać nie będzie mógł czy coś to odrazu podejrzewać te zęby bo to już będą zęby z "przeszłością". drugi dentysta(bo M akurat miał umówiąną wizyte) powiedział,że można polakierować
LILi Ty wiesz,że zazdroszczę Ci tego cycowania jak cholera a widzę,że na ząbki masz ten sam patent.nam z nowych czwórka idzie ,jedna już spora rośnie i trójeczkę mamy małą więc już kolekcja powiększona
karollcia uwielbiam zdj Twoich skarbów!!!!
Aniołki a ja w oóle nei słyszałam o kroczkach Olafka pochwal się jeszcze raz! i gratki!
LILi Ty wiesz,że zazdroszczę Ci tego cycowania jak cholera a widzę,że na ząbki masz ten sam patent.nam z nowych czwórka idzie ,jedna już spora rośnie i trójeczkę mamy małą więc już kolekcja powiększona
karollcia uwielbiam zdj Twoich skarbów!!!!
Aniołki a ja w oóle nei słyszałam o kroczkach Olafka pochwal się jeszcze raz! i gratki!
Ostatnia edycja:
Alicja1985
Karollcia dzieciaczki cudne :-)
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Oj tam, oj tam dziewuchy ;-)
Angelka - bo jutro nie wiem czy dam radę wejść, bo dużo pracy i nie będę chciała się rozpraszać, więc dla Stasia wsiego dobrego z okazji kolejnego miesiąca, dużo zdrówka na tą jesień.
Lill bardzo dziękujemy! Ale mi miło, że pamiętałaś!
Aniołki gratuluje pierwszego kroczku!
Ola** Stas strasznie zgrzyta zębami, az czasami nie moge sluchac tego! Boję się właśnie żeby sobie nie wyszczerbił.
No i skończył ten mój mały szkrab 9 miesięcy! Nie napiszę - ale to zleciało ;-)
Dostał "turbodoładowania" i lata na czworaka, że go dogonić nie mogę
Jutro składam wniosek o wychowawczy... Cieszę się, ze bede ze Stasiem w domu, ale z drugiej strony przeraża mnie brak mojej pensji... Nie lubię nie mieć "swoich" pieniędzy Chociaż moj interes zaproszeniowy powoli się rozkręca
A właśnie - jakby któraś z dziewczynek chciała zaproszenia jeszcze na ten rok to dajcie znać! Bo potem mogę się nie wyrobić
I pochwalę się moją piękną stroną, którą sama zrobiłam bo moj D. informatyk przecież czasu nie ma
http://www.galeriazaproszen.com3.pl/
Podziel się: