reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Daria wszystkiego najlepszego:)
Wklejam Wam zdjecia moich dwóch najwiekszych skarbów. PA120276.jpgPA080268.jpgPA030247.jpgPA220283.jpg

Załączniki

• PA120277.jpg
    PA120277.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcemy złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie - Dario -przeznaczone.

Aniołki - przytulam mocno ... Zdarza się i zdarzać będzie, oby jak najmniej, dla naszego psychicznego samopoczucia :)
Karollcia33 - super fotki :)

Dario - wszystkiego najlepszego, zdrówka niezawodnego!!!

Aniołki, współczuję, że nerwy puściły. Niestety brzdąc coraz częściej będzie starał się sprawdzić ich wytrzymałość, więc wdech wydech wdech wydech, wcale się nie denerwuję.... ;-)

Karollcia, fajne fotki :-)

Dario samych cudownych chwil w życiu i dużo zdrówka na dalsze lata:*

Aniołki -
nie tobie pierwszej i nie ostatniej nerwy puszczają, ja też tak mam:p
Karollcia ale słodziudka myszka, taka okrąglutka
A mi od 2 dni głowa pęka, tablety nie pomagają ale to ze zmęczenia i nie wyspania. Zmykam coś zrobić bo mnie ostatnio nie ma wogole w domu

reklama
juz 2x pisalam i ciagle cos...
karollciu dzieci cudowne :tak:
zjola no wlasnie Tobie poslalam ta drua kreche bo mialam w zanadrzu ;-)
dziekuje wszystkim za pocieszenie-dzis spasowalam...i Olus zasypial jak zwykle ze mna...ja tak uwielbiam jak on te lapki swoje daje mi zzeby je calowac...narazie chyba jednak nie chce z tego zrezygnowac...a i odlozenie do lozeczka "nie bolalo" ;-)
dzis bylam zamowic wiazanke na grob Amelki i Julci......:-( ehhh....
odwiedzil mnie tez kuzyn z zona i 6-miesiecznym Piotrusiem...ale sie chlopaki wybawili-agenci jak nic-Olaf taaaaak calowal Piotrusia...bidulek za niedlugo ma miec operacje oczka-ma zacme wrodzona :-( a taki jest wesolutki smieszek kochany...
daaa dla Darci :-)
misie12.gif

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Do góry