reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witam poniedzialkowo
alicja- tak narazie dalismy dane jednej osobie i ona dzis idzie zglosic to na policje i ma nas poinformowac czy my jeszcze musimy to zglosic osobisci.no zobaczymyjak to wyjdzie ale mam nadzieje ze ci oszusci odpowiedza za to.
u nas ok
na dworze w miare sloneczko sie powoli przebija.

reklama
Dziewczyny!
Ja też na Waszym miejscu zgłosiłabym to na Policję. Trzeba ukrócić facetowi proceder. Może te pieniądze co straciłyście to nie majątek ale to zawsze Wasze CIEŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE. Dlaczego jakiś oszust ma się na tym wzbogacać?

hej dziewczyny ;-)daaaawno sie nie odzywalam..ale czytam codziennie...kilka razy sie juz zamierzalam do napisania ale...mlody-diabel nie pozwolil....ostatnie dni to jakas masakra z nim...tzn nie jest zmierzly ale nie nadarzam za nim :baffled: co dzien cos nowego sie umie...min robi papa,i...ca;luje wszystkie szyby i lustra w ktorych sie zobaczy :-D i wola wtedy dzidzi :-D
ja wybieram sie od kilku dni po test...nie mam odwagi... @ nie przylaz(miala byc ok 20 wrzesnia:szok:-teraz to sobie uswiadomilam ze powinna byc juz 2-ga) ...tzn bylo 3dniowe plamienie ale nie w dniu @ iiiiii mam mdlosci od 2 tyg jakos....:baffled: jessssuu tak sie boje...bo finansowo mamy masakre...ale co ma byc to bedzie....
alicja wszytskiego nnnnnaaaaaajjjjjjjjjjj dla Simona na 7-miesiecy :szok: szok...fotki sa na Nk i facebooku
kairai dla naszej Calineczki,ktora wczoraj skonczyla 10 mies :szok:

Ostatnia edycja:
zjola prosze cie bardzo...bo mnie sie to-szczerze-nie usmiecha....tak czy siak wizyta u gina mnie czeka '"cokolwiek'' by to nie bylo...:baffled::baffled::baffled:ale dzis to na bank wysle K po tego testa....

No ciekawe czy będą dwie krechy. Oj jak ja bym chciała zobaczyć je u siebie niedługo. Trzymam kciuki żeby było po twojej myśli &&&. Podeślij mi tą fasolkę na priva a ja się nią chętnie zaopiekuję :tak::tak::tak::-D

Dzień Dobry!
Kairko super że z wadą serduszka już lepiej Lenka to zuch i podziwiam jej wyczyny:-) Tomek tylko suwa się na pupie ale raczkować nie chce nawet jak położy się na brzuch to krzycz tak że hej ale na nogach stoi pewnie i potrafi kilka tuptusiów zrobić troszkę takich dziwnych ale zawsze to coś bo po kroczku podrzuca dupką:laugh2: tak jakby się cieszył.

Aniołki
czekamy na wyniki testu i oby było po twojej myśli a co ma być to będzie!!!!!

Zjola za Ciebie to Tomek trzyma kciuki!!!!!!:tak:

No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla dzieciaków naszych Czyli Lenki i Simona z okazji ukończenia kolejnego miesiączka!!!!!

A ja wczoraj przeżywałam cały dzień zresztą sobotę też bo koleżanka rodziła córeczkę no i Tomek ma koleżankę może dziewczynę;-) Karolinka ma 58cm długości i waży 3800:-)

Idą nam kolejne ząbki prawa górna jedynka na wylocie:happy:

Ja byłam dziś na badaniach okresowych do pracy i mam przedłużone do 2014 roku.

Pozdrawiamy gorąco!!!!

reklama
Do góry