reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

przede wszytskim buziaki dla dzieciaczków wszytskich a te co kolejny miesiączek minął proszę ucałować jeszcze mocniej 7 10!!! kiedy to zleciało!

dziewczyny dzisiaj byłam u koleżanki która ma córeczkę,niunia jeszcze meisiąca nie ma.boże jakie to małe!!!!!!zdziwilam się,że aż tak! i powiem wam,ze jak na nią patrzylam i trzymalam to pierwsza myśł,że ja też chcę takie małe!!!:) i ze Juliś przeciez tez taki musial byc malutki. zbałamuciłąbym męża ale trochę bałabym się ciąży teraz,nosić Julinia i w ogóle

Aniołki rób test!!!!!!!! :)

reklama
Najlepsze życzenia miesięczniakom:) Alicja za tydzień moj też 7, jej kiedy to minęło, a tak swoją drogą "tylko" 7 miesięcy a ja już nie pamiętam jak to było gdy Go nie było:)
Jankesowa Gracjanek śliczny i jak pieknie stoi. Moj tez próbuje stawać na nogi, ale ze względu na wzmożone napięcie w nóżkach mamy zakaz stawiania/stawania. Taa rozmawiamy na całego, ale krzyki i owszem sa i pierdzenie także:) jej jakie to słodkie:))
Agnieszka prawie zawsze płace przez Allegro i nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Karollcia ale Twoja mala ślicznie śpi, my mimo wprowadzenia butli mamy ciut "gorsze" noce
Aniolki koniecznie daj znać jak test.
Dziewczyny jej z tymi pampkami świnie jedne tak oszukiwać.
Kamilek dziś wypił 110ml! Robimy postępy.

Witam

Dla Simonkai Lenki buziaki z okazji miesięcznicy.

Aniołki czekamy na wynik testu. Super, że Olafek już mówi, Kuba jakoś nie garnie się do gadania.

Dzisiaj jak co wieczór ostatnio problemy z nakarmieniem Kuby, mimo, przerwy w jedzeniu. Zamiast jeść wolał uskuteczniać turlanie się po tapczanie (ja go nie karmię na rękach tylko leży na poduszce dużej pod kątem) więc dałam mu się wyszaleć a dopiero nakarmiłam i zjadł, ale pewnie i tak obudzi się w nocy.

Teraz jakoś to się roczki zaczną :)

Jutro Daria a pojutrze Szymonek Myszy :)

Ostatnia edycja:
jedna krecha jest...w sumie to uffffffff :zawstydzona/y: ulzylo z takich wzgledow jak Ola pisala...na bank musialabym duzo lezec a przy Olafie to niemozliwe....no i kasa...ale z tym to zawsze beda problemy :baffled: tylko skad u mnie mdlosci?!?!?!
dzis jest mi wstyd za siebie..juz nie wytrzymywalam...Olaf zasypial ze mna na lozku i przenosilam go do lozeczka-samo zasypianie trwalo chwile...ale od kilku dni jak chcialam go przeniesc to w lozeczku oczy jak ping-pongi i w smiech...i tak kilka razy---czasem trawlo to do 2 godzin :baffled: dzis po takim wyskoku powiedzialam dosc i uspalam Olafa w lozeczku...ale....w pewnym momencie przesadzilam i krzyknelam na niego bo za chiny ludowe nie chcial sie polozyc...tylko stal....i wogole bylam dla niego niemila :zawstydzona/y::-( ale usnol wkoncu...po 1,5 godz....

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor.

Dzieciaczki wszystkiego naj z okazji waszej miesiecznicy.

U nas wszystko ok.

Pogoda fajna to buszujemy duzo po dworzu.

Z allegro dalej nic tzn sukienka nie dotarla.

Babsko codziennie loguje sie na allegro,ale nie raczy mi odpisac.

Baa nawet znalazlam ja na facebook...

Ps.Aniolki ja tez czekam z niecierpliwoscia na wyniki testu.

Aniolki kazdemu moga puscic nerwy...

Nam dzis Jula poszla spac o 22...

Czasem tez zdarza sie,ze sa w nocy z nia przeboje.

Zaczynajac od przenoszenia z lozka do lozeczka i odwrotnie i to nieraz kilka razy,konczac na tym ze jest srodek nocy a dziecko chce sie bawic i skacze po lozku lub tez gorsza wersja,ze wpadnie w ryk i nie wiadomo czemu...
Pomaga tylko jak mamusia nosia nos tu 13 kilogramow.

Jednak obojetnie jaka bedzie noc i czy sie wyspimy to niewyobrazam sobie juz zycia bez takiego malego brzdaca.

Zmykam spac buziole

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Pierwszych Urodzin
Darii życzą Marta i Tomaszek

daria.jpg

reklama
Aniołki - ta druga krecha powędrowała do mnie mam nadzieję :) Okaże się za dwa tygodnie ;-)

Kairko - jestem gotowa w to uwierzyć! czaruj, czaruj kochana.

Babeczki życzę waszym pociechom wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrówka i żeby duże rosły i były dla was samą radością. nie wymieniam imion, bo nie ogarniam, ale Wy wiecie do kogo adresowane. Buziole

Do góry