reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
LILI, nie będę się powtarzać, ale...wiesz dobrze, że nie o to chodzi...no, ale już nie marudzę
Ewelina28 - już nie zapomnę, póki co przyznaję się bez bicia, że była tam informacja "koniec maja", po dzisiejszych aktualizacjach na liście skarbów, nowe daty w mózgu się pojawiły
Dziś zaspaliśmy, nie zdążyłam Ady nakarmić, cyce mam jak balony te co latają w powietrzu, nie baloniki, tylko te duże balony mam na myśli z koszami, co byśmy się rozumieli
Dziś zaspaliśmy, nie zdążyłam Ady nakarmić, cyce mam jak balony te co latają w powietrzu, nie baloniki, tylko te duże balony mam na myśli z koszami, co byśmy się rozumieli
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Mysza, ucałowania dla duuuuuuuuużego Wampirka ;-)
Brzuszki jak motylki Poleć znajomym Prosze zaglosujcie na moja kruszyne ...Mozna poslac dalej iglosowac codziennie
Alicja1985
Fanka BB :)
Ewelina duuuzo zdrowka dla Miłka :*
reklama
Ola_PM u nas juz jakis czas temu do menu Olafoweo trafila ziemia no i oczywiscie listki tez posmakowal bo jakzeby inaczej-w zasiegu reki a do buzi ma nie trafic jak ide do kibelka to mlodego odkladam do lozeczka-tam jest w miare bezpieczny ale tylko przez chwile Basia to widze tez agentka ;-)
dzis "ból" odkladania do lozeczka powrocil..i K od 30 min probuje mlodego uspac...ale slysze(po waleniu przez Olafa w sciane) ze marnie mu idzie wiec pojde go wspomoc ehhhh ten diabelek maly mnie wykonczy z tym zasypianiem
dzis "ból" odkladania do lozeczka powrocil..i K od 30 min probuje mlodego uspac...ale slysze(po waleniu przez Olafa w sciane) ze marnie mu idzie wiec pojde go wspomoc ehhhh ten diabelek maly mnie wykonczy z tym zasypianiem
Podziel się: