reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Jankesowa Gracjanek jak zawsze przecudny:-)

Dziewczyny mam pytanie.Zawsze na allegro placilam przelewem i teraz jak kupilam malej sukienke pierwszy raz zaplacilam przez ''Place z allegro''.
No i prawie dwa tyg cisza...Sukienka nie przyszla,kobieta co ja sprzedala nie odpowaiada na maile...

Czy w takich sytuacjach allegro moze zwrocic pieniadze?

Hej dziewczynki witam niedzielnie :-)
Aga nie mam pojecia czy allegro moze zwrocic kase ja zawsze płacę z allegro i jak na razie nie mialam problemu a sprawdzalas komentarze tej osoby??
my juz zaliczylismy godzinny spacer i Simon znowu spi po obiedzie :-):rofl2:

Lilianko, no nie narzekam, dostalismy w końcu becikowego 2tys :-)
Kaira, z nockami bez zmian, mloda chyba głodna, ale nic innego pić nie chce, a synkowi ostatnio nasiliło się krwawienie z nosa.
Dziewczyny koniecznie zgłoście sprawę na policję! Gosciu nie będzie bezkarny, a wy odzyskacie od allegro pieniążki!
Agnieszka, możesz odzyskać kasę tylko jak zgłosisz sprawę na policję. A najpierw otwiera się na allegro spór. Ja tak miałam, gościu twierdzi że wysłał (list priorytetowy za 9 zł za sluchawki!), ja przesyłki nie dostalam. Zgłosiłabym na policję, ale kogo? Pracownika poczty? Niestety dałam się naciągnąć na przesyłkę niepoleconą, nie ja jedna, bo rzekome zaginięcia przesyłek zdarzyły się paru osobom, jak patrzyłam po komentarzach.

Ostatnia edycja:
Ewitko a może po mleczku na noc spała by lepiej? chociaż mój budzi się mimo ,że dostaje na noc Nan noc.woda smoczek i śpi dalej choć sa wyjątki jak ost dwie godziny buszowania w środku nocy,

w końcu mamy zdjęcia ślubne wywołane:) kupiliśmy albumy ,zamówiłam tez takie przylepce .buty dla JUlinka w końcu zostawiłam te z reserved bo te ze smyka chociaż ładniejsze i chyba cieplejsze gorzej leżały,stopa wysuwała się i trudniej zakładały się.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki my dzisiaj konczymy 7 miesiecy kiedy to zlecialo masakra
cos ostatnio mi brakuje tutaj Myszy ktos wie co u niej??
ja tez chce zobaczyc fotki Olafa :-(
buuu zimno to kiedy ta wiosna bedzie ??:blink:
Miłego dnia :-)

Do góry