reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witam sobotnio
U nas wczoraj sukces nie lada 100 ml mm wypite! Co prawda na lepsze spanie to sie nie przełożyło, ale przynajmniej niania z butli nakarmi i dzieć mi głodować nie będzie. Kamil wstał 5:20 na szczęście M. go wziął, więc ja wyspana. Teraz |M. odsypia a Kamiś grzecznie się bawi:)
Lili dzięki za rady, butle podawałam zawsze gdy głodny, do cyca dopadał jak szalony a butla ble, no ale od wczoraj się ruszyło, więc zobaczymy
Jankesowa Ty małpko jedna:angry: ja zawsze Was zauważam!!!
Gosiu i jak obroty? Są już na podłodze?
o już koniec zabawy muszę lecieć..

reklama
No dobra wybaczam...
Gosiu
pokrywa sie.... ale i tak wiecej nie zje ani mniej.... wiec musze byc zadowolona z tego co jest :-)
lili- alno ja nie kumata z rana ale nie czaje bazy...:zawstydzona/y::confused:
agnieszko- racja , racja a moja imienniczka piękna :-):tak:

annas jak tam Kamilek czytalalm ze juz mamama i tatata , moj od wczoraj spiewa :tak: co ja mowie on nie spiewa on sie drze.... aaaaaaaaaaaAAAAAAaaaauuuuuuBBBBBbbbbaaaaaaa buuuuuuu alleeeee tuuuuuuuu:szok::rofl2: zaglusza wszystko i wszystkich a pluje:-D

Ja do butli uczylam wlasnie nie jak glodny tylko tak po sordku przy mocnym glodzie dostawal szalu i nici z nauki

Załączniki

• IMG_0485.jpg
    IMG_0485.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0532.jpg
    IMG_0532.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0528.jpg
    IMG_0528.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0477.jpg
    IMG_0477.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0521.jpg
    IMG_0521.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 35
Jankesowa Gracek cudo a jak slicznie stoi :-)
Lil P jak tylko dooope zawrocil wrrrr a chcialam wiecej napisac a dzisiaj pupa bo nie pamietam a nie mam jak ogarnac dzisaj P jedzie wraca dopiero 22 grudnia masakra wrrr
Pampk nie doszly :-(
w carrfeurze taka o to promocja ze pampki za 50zł ale 15 zl dostaje sie w bonie

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio
Kuba też wstał dziś po 5.45, potem nie spał ale był śpiący, trochę pobawił się w łóżeczku, trochę poleżał z nami, potem P. go uspał i spaliśmy do 8.30:szok::-D:-D:-D
No ale niestety dalej męczy mnie ból głowy.
Miałam iść teraz na spacer, ale Kuba był tak już zmęczony więc stwierdziłam, że nie będę go ubierać teraz bo będzie wrzask, pójdziemy jak się wyśpi. A ja mam chwilkę na ogarnięcie kuchni i na bb.

Annas na podłodze to chyba jeszcze nie, nie zauważyłam, żeby wracał na plecy, ale za to bujanie na czworakach uskutecznia i bardzo mu się to podoba. A co do karmienia to Kuba potrafił wypić 100 ml i na tym przespać noc a teraz jak wypije 150-180 to i tak sie budzi. A w dzień nie wmuszę mu więcej bo i tak nie zje. Chyba, że kaloryczność posiłków zwiększyć by trzeba było. Tak wiec jak Kamilek wypija Ci 100 ml mm to super.

Lili po pracy jestem padnięta a to z racji tego, że ja dużo chodzę, mam też sporo takiej fizycznej pracy bo towar trzeba zeskanować żeby w system wprowadzić i zaksięgować więc jeszcze organizm nie przyzwyczaił się na nowo a to duże obciążenie dla kręgosłupa. Sporo rzeczy się pozmieniało i muszę się dopytywać, bo jak się nie spytam to nikt mi nie powie.

Jankesowa no to nie ma się czym przejmować ja je i jest zadowolony to jest dobrze, więcej w dziecko nie zmusisz, bo po co. A Gracjanek super stoi już, w ogóle jest taki fajny do schrupania normalnie.

Alicja to chyba będzie trzeba zgłosić sprawę na policji. A cena w Carefurze dobra jak się robi potem zakupy tam jeszcze to się opłaca bo za te 50 zł masz pieluchy i z 2 paczki chusteczek np. albo 9 deserków gerbera w promocji :)

Gosia chyba raczej nie bede tego zglaszac dam chyba sobie z tym spokoj ehhh naiwna ja wrrrr
my tez sie wybieramy na spacer chociaz troche zimno jest ale jakos trzeba sie hartować ja juz chce wiosne hehehe :-D

Gosia chyba raczej nie bede tego zglaszac dam chyba sobie z tym spokoj ehhh naiwna ja wrrrr
my tez sie wybieramy na spacer chociaz troche zimno jest ale jakos trzeba sie hartować ja juz chce wiosne hehehe :-D

No jak tak wszyscy oszukani będą myśleć to koleś tak będzie oszukiwał i nieźle się wzbogacał.

A co do pogody 10 stopni to zimno? To co będzie zimą? hehe
Szczerze to też wolę wiosnę czy lato bo jak mam ubierać małego marudę to normalnie jest walka czasem.

Witam moje dziewczyny widzialne i niewidzialne:) u nas dziś piękne słoneczko tylko zimno 5st. Gotuje obiadek.
Alicja jeszcze zima przed tobą...,
Jankesowa ale duży ci on słodziutka kluseczka A najlepsze plucie jest jak ma sie obiadek w buzi:)
Ewitko jak dzieciaki?
Lili- calineczka wyrosła pozbierawszy sie do kupy rządzi, jest dużo szczuplejsza niż jej rówieśnicy ale 3 razy głośniejsza:p
Gosiu jeszcze troszkę i Kubuś będzie szalał wam po domku:)
Agnieszko a jaka pogoda u Was? Boze Julka za niedługo będzie mieć 2 lata kiedy to zleciało?????
Annas- Kamiś tak dużo je w porównaniu do mojej jak była w jego wieku
Kasikz jak zdrowie?
LucyF?? gdzie sie podziewa czy ktoś wie czy aj jej nie zauważam?????

Dzien dobry:)

Alicjo Gosia ma racje.Niby to niewielka suma,ale jak oszust naciagnal wiele osob to musial sie niezle wzbogacic.

Tak wiec kara sie jak najbardziej nalezy.

Kairko u nas dzis 14 st i ladnie swieci slonko.

Wlasnie z dnia na dzien dociera do mnie bardziej,ze moje dziecie 2 latka niedlugo skonczy...

Normalnie sama jestem w szoku,ze to juz niedlugo...

Milego popoludnia i duzo sloneczka.

lece cos porobic poki krasnal spi.

reklama
GosiaLew- zgpdzam sie z toba.Ja do tej pory nic nie bralam i powiedzialam koniec.teraz bede rala wszystko co uda mi sie zalatwic.
wiem ze to nie jest fer wobec tych co robia wszytsko uczciwie ale ja do tej ory bylam uczciwa i co?jak chcesz dostac sie do lekarza i tak musisz placic bo panstwowo sie nie dostaniesz za szczepienia placisz itp.
lili-no kazdy decyjduje sie na takim sposob karmienia jaki mu odpowiada.
pampersy nie przyszly.to przekret.zgadalam sie z innymi dziewczynami i skladamy w poniedzialek pozew zbiorowy.kasy moze nie odzyskamy ale moze utra im nosa zey juz nikogo innego nie oszukali.
jankesowa- super ten twoj gracjanek:)
alicja- a czemu nie chcesz zglaszac?dolacz do nas i zglosimy to razem.
u nas ok.mala od godzinki juz spi.wypila 150 mm i do 21 mam spokoj potem znowu 150 i do 24 i kolejne 150 a potem juz do 6 rano.

Do góry