reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Kupiliśmy kombinezon (pradziadek kupił), ostatecznie postawiliśmy na polską markę Janmar. Mieliśmy kombinezon tej marki w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona. Drugi zakupię croccodillo. Jestem zadowolona, bardzo. Oprócz tego już ja kupiłam kurtkę, szal, czapę i rękawiczki :tak: Karta kredytowa poszła w ruch :/

Agnieszka - jak się czujesz z tym, że Julcia zaraz będzie mieć 2 latka? Ja się nie mogę nadziwić, jak patrzę na Wasz suwak :szok:

Lili my z A ostatnio czesto rozmawiamy,ze nie wiemy oboje gdzie ten czas tak szybko zlecial...

Ja jestem z nia mozna powiedziec 24 h na dobe i czuje jakby mi te dwa lata przeciekly przez palce...

Z malego dzieciatka zrobila sie juz mala panienka.

Aaa z nowych umiejetnosci to mala otwiera piekarnik,ja jej podaje bulki z zamrazalnika,ona uklada w srodku,potem zamyka i jeszcze wie jak wlaczyc piekarnik.

Normalnie ostatnio jeszcze bardziej i baczniej nas obserwuje i wtedy stara sie robic to samo.

Jesli chodzi o ciuszki na zime to chyba juz pisalam,ze kupilismy kurtke z szalikiem w C&A,w H&M dokupilam dwie czapki.

Brakuja jeszcze rekawiczki i musze dokupic buciki bo jedne mamy a drugie co mialam od kolezanki(byly swietne)niestety za male:-(

Lili no jak zakkupy sa konkretniejsze to widac jak pieniazki ubywaja...

Ja zaszalam w H&M online i czekam wlasnie na paczke bo lada dzien powinna byc.

Zamowilam dla malej min.jeansy,skarpetki,bluzki,tunike...

Wyszlo 70€ i to juz po rabacie(tak bylo by ponad 130€)

No,ale wzielam juz wiekszy rozmiar i na przyszlosc wszystko sie przyda jak znalazl:-)

Milej nocki i do juterka:-)

Witam się i życzę miłego dnia.

Chciałam tylko powiedzieć, że kocham nad życie momenty kiedy moje dziecię się budzi, przytula się i sama daje buziaka na dzień dobry. Jejuś serce mi rośnie, wszystko się we mnie raduje, nic nie jest ważne, tylko ta chwila, ten moment, a że jest to 5 rano ... Trudno :-D

ja dziś od 4.40 tuliłam lulałam.ziewał a nie spał .padł przed 6tą :)
ale uśmiech jeden i już nie denerwuję się,że nie śpię:)

u nas buziaki za często w pakiecie mają zęby dołączone:) nigdy nie wiadomo co się trafi :) ale i tak sa słodkie.zwlaszcza jak się stęskni:) jak M ost nie było na weekend to jak wrócił mały na nim i całuje i tatatata:)

Dziewczyny jak widzicie mamy od kilku dni nowe forum, wszelkie uwagi co do problemów z obsługiwaniem forum proszę zgłaszać mi koniecznie na PW, na bieżąco po zgłoszeniach są naprawiane błędy.

Witam
Chciałam Was z radością poinformować że mogę do was wkońcu dołączyć. 11.10 urodziłam mojego skarba przez cc. Miał 3,600 i 58 cm, dostał 9 pt. Apgar Właśnie śpi koło mnie:-):-):-)
I mam pytanie od kiedy podawać można cherbatki? i jakie? karmię piersią ale dokarmiam butelką. Prowadzę o to wojnę z babciami :angry::angry:

reklama
Linea- witaj tutaj.jeszcze raz gratuluje synka.
Co do podawania herbatki to jak jestes na mieszanym to nie wiem.ja karmie utelka i heratke padaje od 1 tygodnia zycia.nie wiem czy w twoim przypadku jest tak samo ale podejrzewam ze tak ale sie dopytaj.
ola- no maja Amela tez w nocy dzis nie spala.ja tulilam od 3 do 5 a potem sie obudzila od 7.30
takze dzis chodze niewyspana no ale coz trudno.dam rade.
a dzis walczylam z becikowym.
chce to socjalne o nie mam dochodu takiego a oni kaza mi pozwac tomka do sadu o alimenty no choer panstwo naprawde.

Do góry