K
kaira24
Gość
Witam kochane
mam chwile odpoczynku bo mała śpi. N ci dalej do bani teraz jeszcze mamy problemy z zaśnięciem, dziś o 3 już nie wytrzymałam wzięłam ją na ręce i do naszego łóżka tak z nią zasnęłam ani na chwilkę nie jęknął a ja myślałam że mi ręka i bark odpadnie.Jak próbowałam sie uwolnić wrzask.
A nasza Calineczka przemienia się w bączka waży 8700 i ma 78cm.Choć dalej jest szczuplutka i mniejsza niż jej rówieśnicy wagę zaczynamy odczuwac
Po tej operacji wszystko się zmieniło. Raczkuje po całym domu wszędzie sie wspina, stoi na tych swoich patykach jak sie podeprze,majstruje przy wieży, krzyczy piszczy i Lili też sie zastanawiam kiedy ten czas tak szybko przeleciał.
21 mamy Zabrze trzymajcie kciuki żeby obyło się bez leków i operacji serducha, ja mam taką cichą nadzieje ze sie uda.
Aniołki kochana gdzie się podziewasz????
A nasza Calineczka przemienia się w bączka waży 8700 i ma 78cm.Choć dalej jest szczuplutka i mniejsza niż jej rówieśnicy wagę zaczynamy odczuwac
21 mamy Zabrze trzymajcie kciuki żeby obyło się bez leków i operacji serducha, ja mam taką cichą nadzieje ze sie uda.
Aniołki kochana gdzie się podziewasz????