reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
lili super tylko gdzie ten regulamin? bo tam nic konkretnego nie znalazlam np kto ma prawo do zdjec po wygraniu konkursu?

coś chyba niewypał z tymi czapkami bo na allegro nawet nikt nie obserwuje a na bb też cisza...:/ kurcze szkoda ze nie mam modelki ani nawet lalki to bym miala ładniejsze zdjęcia.. a moze cena za wysoka? patrzyłam na allegro i ceny stoja od 20 do 40zł za takie czapeczki tylko fakt ładniejsze fotki mają...

na dole mój mały z dzisiaj urwis :-D
dwa w czapeczce po spacerku,szybko chciał ściągnąć bo za ciepło ale musiałam mu fotke pstryknąć:-p
wygłupy w łóżeczku uwielbia widać po minach :cool2:nawet zeza poradził zrobić:rofl2:

Załączniki

• IMG_0403.jpg
    IMG_0403.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0404.jpg
    IMG_0404.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0406.jpg
    IMG_0406.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0408.jpg
    IMG_0408.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0411.jpg
    IMG_0411.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0415.jpg
    IMG_0415.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_0433.jpg
    IMG_0433.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 26
Pati- ale sliczny ten twoj synus i jaki wesoly:)
alicja- mi odpisali ze wyslali takze jestem dobrej mysli,a dzis znalazlam ich kolejne ogloszenie na gumtree.tym razem pampki sa po 20 zl i dodali jeszcze husteczki 15 zl za 10 paczek.niezle nie?
kurcze jakby to nie byl niewypal to zamawiam dalej bo sie oplaca.no ale narazie czekam na te co zamowilam.
pozdrawiam

Karola mi napisali zostala wyslana przez osobe ktora jest odpowiedzialna za wysylke
wiec mam nadzieje ze przesylka dojdzie ze nie robia ludzi w bambuko :-)
Pati Misko super a jaki wesoludek :-)

dziewczny to moze zapytajcie o nr przesyłki, tel na poczte czy moga sprawdzic ten numer lub tel do kuriera... nie wierze ze wyslaliby bez potwierdzenia nadania a takie potwierdzenie sprzedawca powinien trzymac dla siebie az przesylka dotrze. zastanawiam sie tez nad tymi pampersami ale kurcze jak jeszcze do was nie dotarly to sama nie wiem :/

Witam
Dziewczyny a te pampki to jakieś duże paczki? Bo mi podejrzana cena się wydaje. Wiem ile kosztują w "hurcie" i wierzcie mi pampersy to nie jest rzecz na której się zarabia krocie. Więc nie wiem skąd on ma pampersy po 22 zł. Dajcie mi linka jak możecie?

A poza tym Pati ma racje, poproście o nr przesyłki.

Hejka

Teściowa - ja mam super teściową i nie mogę złego słowa na nią powiedzieć!:) No może jest trochę nadopiekuńcza:)Ale nie zamieniłabym jej na żadną inną!:)

Mi też te Pampersy to coś podejrzane są..

Pati, śliczne masz te czapki! A Michałek boski!

dzięki wiolka tylko żeby ktoś chociaż kupił

a Michałek widać na każdej fotce że ma chochliki w oczkach co nie? oj biedna będe jak zacznie chodzić, już teraz myśle o wrotkach hihi

ide spać... ciekawe jak mi mały pośpi

reklama
Witajcie mam pytanie czy wasze dzieciaki jedza jeszcze mleko w nocy bo nasza dalej się budzi 2 razy.Testowaismy już wszystkie sposoby i nic to nie daje dalej jest głodna i wypija 2x180 ml.
Pati musiałabyś wstawić lepsze fotki po 2 teraz jest szał na czapeczki z uszkami myszy, sowa, żabka biedronka itp

Do góry