reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

kaira trzymamy kciuki za Lenke....wracacie szybciutko do domciu ze zdrowa Lenka :tak:
a ja mam dosc....Olaf drze sie od wczoraj nie wiem o co....najedzony,herbatke tez wypil,pielucha sucha,brzuszek miekki....a on sie prezy i denerwuje nawet na rekach....na szczescie spi teraz....moja glowa peka...bo on jakis zly jest :confused: juz nie mam pomyslu co z nim....jedyne co mu pomaga zeby sie uspokoil to klepanie po pupie :baffled::dry:

reklama
Czesc laseczki.

ja znowu przelotem jak to ostatnio bywa...
Dalej robimy zawsze cos w mieszkaniu i dni leca jak szalone...

kairko trzymam mocno kciuki za Lenke.

Jutro juz 20 marca i druga rocznica odejscia mojego aniolka.

Pamietam jakby to bylo wczoraj...Zastanawialam sie znowu ostatnio czy bylaby to dziewczynka czy chlopiec...

Milego popoludnia buziaki

Dziewczyny znikam spac.
jestem wymeczona.Julia dopiero 5 minut temu zasnela...
Miala dzis normalnie histerie...
Do lozeczka odnosilam ja z 4 razy...
Siedziala w nim i sie darla...

W koncu ze zmeczenia padla biedaczka.

Milej nocki do jutra

Wiola a my właśnie wróciliśmy do tego mleka bebilon na kolki i zaparcia...fakt ze nie ma smaku najlepszego,ale Juliankowi nie przeszkadza a brzunio nie boli.nam bardzo pasuje to mleczko:) mieliśmy ostatnio zwykły bebilon i było gorzej więc wróciliśmy do tego.

JUluś coraz fajniejszy:) dziś śmiałam się,że ćwiczy wymowe r:)rrrrrrrrrr. i bawi się coraz bardziej świadomie mamy taką smoczyce np ,świetny widok.zrobiliśy wstępną listę na ślub,masakra bo M ma dużą rodzinę.a czasu niewiele.

Agniesiu czas leci.przytulam bardzo mocno!!!!!!!

Agnieszka - przytulam, ach ja jak sobie wyobrażam Aniołka chłopca to mam wyrzuty bo może to dziewczynka i odwrotnie. Ale intuicja podpowiada mi, że to dziewczynka była.

"Zaraz" skrobnę sms do Kairy, bo cały czas o nich myślę, a dłużej bez informacji nie wytrzymam :dry:

Kasikz - bo pytałaś w co ubrać się na chrzest, teraz mi się przypomniało, a chyba odpowiedzi się nie doczekałaś. Ja byłam w sukience szaro/czarnej i na to miałam chustę, ale to dlatego, że na tamtą chwilę wyrosłam ze wszystkich marynarek. Ty już jesteś w swoim rozmiarze, więc ten problem masz z głowy. W dzień chrztu było ciepło bardzo. Kiedy macie chrzest?

Miłej niedzieli wszystkim, u nas wczoraj była piękna pogoda i dzisiaj już zapowiada się słoneczny dzień, Ada wczoraj biła rekordy spała 2 razy AŻ po 30 minut i zero zmęczenia, a padła o 22 i cały czas w ruchu, zero odpoczynku :shocked2: Znowu jestem przez to Jej chodzenie późniejsze spać wieczorami zmęczona. Za to nocki wróciły do prawie-normy i budzi się raz + drugi już nad ranem jak ja wstaję.

Aaaaa i zapomniałam się pochwalić od wczoraj mamy 4 zębole - wszystkie jedyneczki już są, a uwaga idą wszystkie dwójki naraz :shocked2: Cycowanie za chwilę będzie dla mnie wielkim wyzwaniem :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie

Lili gratuluję zębolków u Ady. Też myślę o Kairze i Lence.

Agnieszka przytulam

Ola** to super, że Juluś robi takie postępy, ja się nie mogę doczekać aż mój bąbel będzie gaworzył, czasem próbuje, ale jeszcze mu nie wychodzi.

Dzisiaj Kubuś leżał z nami w łóżku, pomiędzy nami i tylko odwracał głowę to do mnie to do P. i się cieszył.
A dziś jedziemy w odwiedziny do babci pierwszy raz i pozna w końcu swoją kuzynkę i kuzyna.

odnośnie ubioru na chrzciny...ja bym założyła spodnice i marynarkę pewnie.... albo sukienke jakąś i marynarkę.
a ja na ślubo chrzciny?co radzicie? myślałam o wypożyczeniu sukienki ślubnej ale bardzo delikatnej skromnej nie jakieś falbany i bez welonu.co sądzicie?jak wpada ubrać się na własny ślub jak ma się już słodziznę:p

lili gratuluję zębolka:p i współczuje karmienia ale moiże Ada delikatna bedzie dla mamusi

odnosnie karmienia powoli mam dość jak odmawia cyca w dzień.złości się wkurza a ja jestem bezradna i daję mu tą butlę.w nocy nadal cyc a w dzień różnie to bywa:( i powiem wam ,że staje się to dla mnie coraz większą walką a nie przyjemnością jak on nie chce cycka i płacze.trochę pociamie i znowu płacze,wciskam mu i tak w kólko aż daję butlę. a czasem lubi tak sobie memłać cycocha więc nei rozumiem

Pati hej hej...

Gosiu czas leci i nim sie obejrzysz odkryjesz coś nowego u synusia:) fajne to jest,że tak z dnia na dzień coś zaczyna nowego robic.Juluś też dziś leżał między nami i uśmiechał się na dwie strony słodkie to jest.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuje !! Jestem na chwilkę w domku płucka Leny już w porządku ma takie liche żyłki że jest cała pokuta. Jest pod kroplówkami bo nie checiałą jeśc. Mała najpierw miał czerone gardełko potem kaszelek i zapalenie. Niestety okazało się że przyczyń tego zapalenia najprawdopodobniej jest wada serca którą musimy zoperować do jej 2 roku życia. Śpię sobie na leżaczku, na oddziele szaleje rotawirus wiec nie możemy wychodzić z pokoju. Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o wasze kciuki one zawsze sie sprawdzają.
LILI(Aniu) DZIEKUJE

reklama
Do góry