reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Lili wagą się nie przejmuj, wszystko też zależy ile Ada ma wzrostu i jak się mieści w siatce centylowej to jest ok, a po zdjęciach nie widać żeby była jakaś duża specjalnie.
Kasikz ja smaruje tylko emolium i wiem niestety że to się może utrzymywać do 3 miesiąca.
Agnieszka no takie zakupki dla dziecka to przyjemność, szczególnie dla dziewczynki.
Agata powodzenia.
Just mogę Cię kopnąć jak chcesz, ale wątpię żeby zadziałało;-)
A ja mam kolejny dzień z dzieckiem przy cycku nonstop. Spać nie chce, teraz jakoś śpi, ale pewnie zaraz się obudzi, bo Kubuś śpi ostatnio góra 2h, potem przez kolejne 2 nie chce usnąć i tak w kółko do rana, w dzień spał mi godzinę z dwoma przerwami a tak to na raczkach i chwilę na spacerze. Nawet w wózku mi się rozpłakał i wystawiał języczek, że chce cyca a smoczka za skarby nie chce wziąć jeszcze bardziej się denerwuje, bo nic nie leci.
Teraz usnął z P. to poszłam wziąć dłuższy prysznic i nogi ogolić. A tak w ogóle to ja śpię po 4-5h na dobę ostatnio.
Jutro rano jadę do gina na kontrolę, niech obejrzy mi to krocze, bo dopiero zaczęło się goić.
No i odebrałam wyniki posiewu kupki Kubusia - jest w normie a i kupki są normalnego koloru z tym, że ciągle ich dużo i rzadkie.
Pieluch biedronkowe Dada uczulają moje dziecko - zrobili tam wkład aloesowy i to pewnie uczula, a pampersy też to mają więc na razie nie wiem czy próbować, zacznę może od huggiesów. A nie chce kupować najdroższych pieluch, bo i tak zmieniam je co 2-3h.
Kasikz ja smaruje tylko emolium i wiem niestety że to się może utrzymywać do 3 miesiąca.
Agnieszka no takie zakupki dla dziecka to przyjemność, szczególnie dla dziewczynki.
Agata powodzenia.
Just mogę Cię kopnąć jak chcesz, ale wątpię żeby zadziałało;-)
A ja mam kolejny dzień z dzieckiem przy cycku nonstop. Spać nie chce, teraz jakoś śpi, ale pewnie zaraz się obudzi, bo Kubuś śpi ostatnio góra 2h, potem przez kolejne 2 nie chce usnąć i tak w kółko do rana, w dzień spał mi godzinę z dwoma przerwami a tak to na raczkach i chwilę na spacerze. Nawet w wózku mi się rozpłakał i wystawiał języczek, że chce cyca a smoczka za skarby nie chce wziąć jeszcze bardziej się denerwuje, bo nic nie leci.
Teraz usnął z P. to poszłam wziąć dłuższy prysznic i nogi ogolić. A tak w ogóle to ja śpię po 4-5h na dobę ostatnio.
Jutro rano jadę do gina na kontrolę, niech obejrzy mi to krocze, bo dopiero zaczęło się goić.
No i odebrałam wyniki posiewu kupki Kubusia - jest w normie a i kupki są normalnego koloru z tym, że ciągle ich dużo i rzadkie.
Pieluch biedronkowe Dada uczulają moje dziecko - zrobili tam wkład aloesowy i to pewnie uczula, a pampersy też to mają więc na razie nie wiem czy próbować, zacznę może od huggiesów. A nie chce kupować najdroższych pieluch, bo i tak zmieniam je co 2-3h.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Jeny dziewczyny ja wam tak pisalam o wadze Julencji,ze teraz zaczniecie jeszcze czasem wymyslac,ze wasze dzieci sa ''grubaskami''.
Jula naprawde potrafi duzo zjesc i ja sama sie dziwie,ze wazy tyle ile wazy.
Tak jak pisalam ona caly dzien jest w ruchu i moze to dlatego...
A ile ma wzrostu to szczerze mowiac nie wiem bo dawno jej nie mierzylam.
U lekarza ostatnio miala 77 cm,ale to bylo hoho temu...
Zmykam spac bo mala padla przed 20 i niewiadomo o ktorej rano bedzie pobudka.Buziaki
Jula naprawde potrafi duzo zjesc i ja sama sie dziwie,ze wazy tyle ile wazy.
Tak jak pisalam ona caly dzien jest w ruchu i moze to dlatego...
A ile ma wzrostu to szczerze mowiac nie wiem bo dawno jej nie mierzylam.
U lekarza ostatnio miala 77 cm,ale to bylo hoho temu...
Zmykam spac bo mala padla przed 20 i niewiadomo o ktorej rano bedzie pobudka.Buziaki
Agnieszka - spokojnie pisałam specjalnie te dobijanie w cudzysłowach, bo po prostu zaczęłam się zastanawiać jak to będzie teraz czy jeszcze do góry czy właśnie stanie w miejscu a pójdą tylko cm.
Kasikz - no mam nadzieję, że tak będzie, a w sumie to muszę Adriannę zmierzyć
GosiaLew - ja nie umiem tymi siatkami centylowymi operować, nawet jak w kompie na bb wpisałam dane to mi jakieś bzdury powychodziły
She - jak tam powroty do domku?
Kasikz - no mam nadzieję, że tak będzie, a w sumie to muszę Adriannę zmierzyć
GosiaLew - ja nie umiem tymi siatkami centylowymi operować, nawet jak w kompie na bb wpisałam dane to mi jakieś bzdury powychodziły
She - jak tam powroty do domku?
No nie żartuj, faktury na konta umiesz wrzucać, a wrzucenie wagi do siatek centylowych nie wychodzi ;-)GosiaLew - ja nie umiem tymi siatkami centylowymi operować, nawet jak w kompie na bb wpisałam dane to mi jakieś bzdury powychodziły
Mi wyszło, że Ada z wagą jest na 97 centylu (przy tych 9800) czyli duża babeczka :-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
20 marca jest juz 2-rocznica od odejscia mojego aniolka.
Czas tak szybko leci a jeszcze pamietam to wszystko jak by to bylo wczoraj...
Julia pojadla i wariuje.Pozniej jak nie zapomne to ja zmierze.
Wstawiam dwie nasze fotki z placu zabaw.
No Julia szczupla,za to mamuska za nic nie moze schudnac i popada juz w depresje-hihi.
Obiecuje sobie,ze w kwietniu pojde na badanie tarczycy i w koncu zaczne brac leki.
Kopnijcie mnie w d...to moze sie rusze.
Milego dzionka
20 marca jest juz 2-rocznica od odejscia mojego aniolka.
Czas tak szybko leci a jeszcze pamietam to wszystko jak by to bylo wczoraj...
Julia pojadla i wariuje.Pozniej jak nie zapomne to ja zmierze.
Wstawiam dwie nasze fotki z placu zabaw.
No Julia szczupla,za to mamuska za nic nie moze schudnac i popada juz w depresje-hihi.
Obiecuje sobie,ze w kwietniu pojde na badanie tarczycy i w koncu zaczne brac leki.
Kopnijcie mnie w d...to moze sie rusze.
Milego dzionka
K
kaira24
Gość
Witam melduje sie jesteśmy obydwie przeziębione, i wykończone. Pozdr
Just - no widzisz a mi wyszło 90, więc ja już nie wiem co ja źle robię i też, że duża, większa od rówieśników. Ale też napisane, że idealna w każdym calu. No cóż może jak zacznie biegać, to nadmiar wygoniNo nie żartuj, faktury na konta umiesz wrzucać, a wrzucenie wagi do siatek centylowych nie wychodzi ;-)
Mi wyszło, że Ada z wagą jest na 97 centylu (przy tych 9800) czyli duża babeczka :-)
Kaira24 - zdrówka i buziaki dla Was, czyli rehabilitacja czeka?
Agnieszka - super zabawa, jejciu już na placu zabaw.
Co Wy tak kopane po tyłku chcecie być? Mi tam dobrze, wczoraj nawet wieczorem A. po wnoszeniu węgla, rąbaniu drewna i innych męskich robotach w kotłowni/piwnicy jak przyszedł wykończony, a ja "kochanie nic mi się nie chce, zrobisz mi herbatkę z malinami?" Myślałam, że się załamie, ale dzielnie zrobił, natomiast co sobie pomyślał to jego Ale dzisiaj wezmę się w karby w domu i porobię co trzeba no i zakupy po drodze muszę zrobić
Dziewczyny prała któraś z Was matę? Muszę schować tą Canpola okrągłą, bo już się nie przydaje, a miejsce zajmuje, no ale chcę ją wyprać i nie wiem czy bezczelnie wrzucić do pralki czy bawić się z nią ręcznie? Just - Szymek korzysta jeszcze z niej?
Ostatnia edycja:
GosiaLew
Fanka BB :)
Hejka
U nas dziś lepiej, młody przespał ładnie noc, budził się co 2h, ale usypiał szybko po karmieniu, wiec i ja się wyspałam.
A dziś pojechałam do gina, wiec tatuś się zajmował synkiem sam, pięknie sobie poradzili, nawet nie miałam wątpliwości. Mi się w końcu krocze zagoiło.
Ja dziś też muszę coś porobić, jak mi młody pozwoli.
U nas dziś lepiej, młody przespał ładnie noc, budził się co 2h, ale usypiał szybko po karmieniu, wiec i ja się wyspałam.
A dziś pojechałam do gina, wiec tatuś się zajmował synkiem sam, pięknie sobie poradzili, nawet nie miałam wątpliwości. Mi się w końcu krocze zagoiło.
Ja dziś też muszę coś porobić, jak mi młody pozwoli.
reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Lili no u nas dzis jest 13 stopni i slonce swieci ladnie.
Na weekend zapowiadaja 18 stopni:-)
Mini olac zabaw mamy na przeciwko bloku a ten wiekszy tez pare krokow od nas wiec chodzimy bo jest naprawde ladnie:-)
Na weekend zapowiadaja 18 stopni:-)
Mini olac zabaw mamy na przeciwko bloku a ten wiekszy tez pare krokow od nas wiec chodzimy bo jest naprawde ladnie:-)
Podziel się: