Witam. My po wizycie i małą została zaczepiona tylko na wzw b gdyby potrzebna była operacja. Resztę za 3-4 tyg jak będzie starsza traktujemy ją jako wczesnniaka i tak będzie szczepiona,Decyzja mojej pediatry a ja się cieszę. Co do mleka mam ją dalej karmić swmoim bo jest najlepsze, a że kupy zrobić nei może to mam sie nie dziwić jak ma 3 przepukliny.Daje jej te bio gaia, i herbatkę na trawienie i efekty są lepsze, bo dużo bąków szczela i kupki zaczyna sama robić. Też kupiłam mega huggiesy w tesco za 55,56 128 szt.Spróbujemy Teraz zakładam papmper 3 a huggiesy sa większe. I też będę gotować mrozić przynajmniej wydam to na jakaś zabawkę a zdrowiej będzie sie żywić. Rehabilitacje mamy od 14 marca.
Dyskusja o sczepieniach się nigdy nie skończy, każdy powinien być świadomy powikłań poszczepiennych ale i powikłań po chorobach. Każda z nas ma już mega mętlik w głowie ale nie możemy się też tak przerażać. Wszystko jest dla ludzi, można poprzesuwać, rozdzielać, nie szczepić. Wybór należy do każdej z nas i nie powinnyśmy mieć uczucia w sobie że popełniam błąd.
Co do trzymania leków w lodówkach temperatura powinna być od do, i wątpie żeby w każdej aptece były super lodówki nie wspominając o przychodnich bo w mojej nie ma wyświetlacza temp. W mojej przychodni nie zdarzyły się żadne straszne powikłania poszczepienne oprucz gorączki i płaczu senności.
Lekarze mają ukłądy z firmami ale też są wyjątki wiec nie możemy wszystkich wkładać do jednego wora.
As- dzieki za priv. Moja pediatra sama zaproponowała odczekanie z krztuścem.
Już kiedyś pisałam dziecko do którego ja jechałam nie było sczepione było wcześniakiem zmarło SIDS. Duzo dzieci się zachłystanie własną treścią pokarmową, czy przydusi sie kladąc głowkę. Nikt jeszcze nie zrobił badań na ten temat więc nie możemy gdybać.
Ja się nie dziwię że jest takie ogólne rozdrażnienie bo każdy ma teraz dylemat.
Martusinek żółwik śliczny a twój M przesadza. Ja z moim też się cały czas kłócę, owszem zajmuje sie Lena ale też marudzi bo jest zmęczony po pracy przed pracą i wogóle jest zmęczony a ja siedzę w domu.Ciekawe kto nie będzie zmęczony jak ja wrócę do pracy.
Angelka- moja też tak robi i ma wzmożone napięcie.Ale to nie jest wyznacznikiem bo większość dzieci tak robi a nie ma napięcia
Pytanie ma ktos maskąotę z bijącym serdcem bo się zastanawiam nad zakupem no i czy warto kupować łóżeczko turystyczne bo to 2 zakup bo też sie zastanawiam czy warto bo jak będzie ciepło to chciałabym ją dawać na dwór spać na taras przed domem