K
kaira24
Gość
Kochana nie załamuj się ja mam 2 razy takie ja ty moje cyce i mam pokarm. Fakt ja nie daję wogóle cyca. Tak jak pisałam dostałąm leki na zatrzymanie pokarmu przez 6 dni bo miałam zero. U mnie Pomoc laktacyjana sie podała.Najpierw miałam ręczny laktator to mąż ciągnął a ja ściskałam cyc żeby leciało i tak przz pierwszy miesiąc teraz jadę elektryczynym ale to długo trwa dodatkowo ściskam cyc bo u mnie jest taki problem że ten pokarm mam wysoko.I mam dni teraz ze sciagam 250- 300 z 2 piersi ale też dni ze tylko po 30 z każdej.Nie poddawaj się, a swoją drogą dawaj ile masz zawsze każdy mililitr to dla niego bomba przeciwciał prezent na przyszłość bo i tak już karmisz aż 2 m-cedoczytalam ale mam humor do d...wiec wybaczcie nie odpisze.rycze bo juz nie mam innego pomyslu.jak to moje dziecko noce na cycu wytrzymuje to ja nie wiem.dzis juz 150butli wciagnal na raty.a ja drugi raz sciagam systemem 7-7-5-5-3-3 i co? nic 10-20ml nawet raczej 10.nie mam sily
czemu kobiety maja pokarm,czemu mowi sie ze wystarczy czesto przystawiac.wielkie cyce i zero porzytkuzalamana jestem.a juz myslalam ze jest lepiej
Mamo Sówko- no to zapowiadają się bajeczne wakacje z uprzymilaniem czasu POWODZENIA
Myszko- ja zaczełam tylko jeśc ciemne pieczywo wiecej owoców i efekty są odrazu.Musze isć do maca napic sie coli i będzie git.
A my w tym roku gdzieś blisko pojedziemy o ile zdrowie pozwoli. Chciałabym nad morze.
Lili- podobno skorka z chleba działą cuda lepsza od gryzaków
A ja dziś już spokojnie w nocy. Lena jada w godzinach: 1,4,7,11,13,16,19,23. I tak codziennie. Własnie dałam ją na dwór niech się dziewczyna przewietrzy.
Ostatnio edytowane przez moderatora: