Dziekuje za cieple slowa.
chyba znaleźlismy miejsce w ktorym pomoga Jasiowi.Jest to fundacja pomocy dzieciom niepełnosprawnym polozona 30km od naszego miasta.Wprawdzie Jaś nie jest niepełnosprawny,tak myślę,ale maja tam program wspierania wczesnego rozwoju u dzieci.zanim jednak mały sie zakwalifikuje trzeba przejsc szereg procedur,miec mnostwo papierów itd...sama konsultacja teraz,ktora mamy na 2.07to koszt 160zl:| .jednak mam tam kolezanke,jest fizjoterapeutką,chodzilysmy razem do Lo obiecala pomóc.neuroligopeda jest z naszego miasta i moze uda sie umowic prywatnie,wtedy byloby taniej i ona powie co dalej.czy potrzebny terapeuta Si czy nie...mąż znowu wraca na miedzynarodówkę tyle,ze teraz juz na normalne auta ciezarowe...coz...pieniadze sa nam teraz potrzebne,a ja daje sobie rade z dziecmi.
emka nie zastanawiaj sie
I tak bedziecie mieli wieksza roznice wieku niz jest u nas
Ja nie załuje ani przez chwile,ze Ala ma rodzenstwo.wprawdzie Jaś wolno ją goni,ale bawia sie razem,sa za sobą,Ala bardzo go kocha,a Jaś zakochany w siostrze.wystarczy,ze Ala wyjdzie z pokoju to juz jest ryk:/.a jak ja widzi to uśmiech od ucha do ucha
Oczywiscie sa tez te negatywne strony typu,ze czasem gdy Ala chce sie bawic ja musze polozyc Jasia spac czy nakarmic,ale z czasem jest lepiej.ciezko jest na poczatku gdy drugie dziecko maleńkie,a ty nie wiesz w co rrce wlozyc.pozniej juz to starsze umie sie zajac tym mlodszym
Jesli Nina jest bystra i dosc samodzielna to sie nie zastanawiaj
Liljana gratuluje syna
Ja tez Jasia uwielbiam
Jest calkiem inny niz Ala.ale kocham oboje tak samo.
nisiao super,ze Kinga chodzi.pamietam,ze wy z tymi rechabilitacjami tez mieliscie ciezko.u nas trwa to dlugo z racji tego,ze Jas nie chce wspolpracowac od samego poczatq:/... Ale co zrobic...ciezki przypadek i tyle:-/
Angel...czy ty to ty?:-)
A u nas Ala zlapala rotawirusa:'( Od soboty wymiotowala,goraczka,ale od wczoraj jest juz dobrze.tyle,ze dr.powiedziala nam,ze dziecko zaraza do 10dni po ustsniu objawow:/ Jaś narazie sie trzyma,ale mnie cos dzis od rana boli brzuch:'(