reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Dzięki dziewczyny za wsparcie:tak: Pęcherzyk pięknie pękł, więc wychodzi na to, że owulacja przebiega bez zakłóceń i... tu ginowi skończyły się pomysły na przyczynę moich niepowodzeń (poza wiekiem;-)). M ma jeszcze zrobić badania chłopaków. Padły słowa, których chyba obawiałam się najbardziej, a mianowicie, że on radzi aby zapomnieć o tym co było i spróbować... Łatwo powiedzieć...
lili gratuluję Jeremiaszka. Ładne imię.
pleni no to znowu zaciskam &&&&&&&&&&&&

reklama
Anty2 - dobrze, że pęcherzyk działa jak trzeba mocno za Was trzymam kciuki. A powiedz mi czy wsparcie lekami miałaś już, bo nie pamiętam? Może to warto wprowadzić? Były tu dziewczyny po wielu poronieniach i dopiero wprowadzenie leków coś zdziałało. Do dziś się czasem zastanawiam czy leki podziałały na organizm czy na psychikę dziewczyn.

Agnieszkaala - od grudnia do końca marca potrzebowałam czasu by w mózgu przestawić się na chłopaka, nie dochodziło to do mnie wcale, jakoś tak wzięłam pod uwagę, że będzie dziewucha i tyle. A tu w Wigilię dr mówi mi, chłopak jak nic, a każda kolejna wizyta "z tego baby nie będzie". Czułam się na początku nieswojo, a teraz się cieszę jak głupia do sera. Choć i tak zastanawiam się jak to będzie jak facet będzie cmokał cyca godzinę. :laugh2:

lili fajnie, że dziewczyny będą miały braciszka :) trzymam za Was kciuki &&&&

anty i jak u Was? u mnie @ więc jednak za późno były przytulaski ale w czasie świąt nie było gdzie ani jak :-p

agnieszkaala jeszcze trochę do staranek :-D na razie tylko tak próbowaliśmy skorzystać z wielkanocnego jaja :-D a wyszedł śmigus dyngus :confused2: opędzam się od Zoi, która właśnie biega za mną i krzyczy "cycy" :-D

Ostatnia edycja:
Lili, nam lekarz w ostatni czwartek powiedział, że będzie syn - mąż wniebowzięty a ja się "oswajam", bo jakoś tak założyłam, że będzie druga córcia :-)

Anty, trzymam kciuki :tak:

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :-)

reklama
Do góry