reklama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
pozdrowionka i od nas
obserwacja w synapsis dała tyle, że mamy zaświadczenie, że obserwacja w kierunku całościowych zaburzeń rozwoju obecnie negatywna . mamy pojawić się ok 2 lat jakby coś nas niepokoiło a najpóźniej 3 lat
mamy już logopedę, która stwierdziła coś czego neurolog w zeszłym roku nie widziała - obniżone napięcie z przodu i może to z tym gratisem współistnieje problem z mową.. jutro jadę do pediatry po skierowanie na rehabilitację.
liluś najlepszego dla Oliwki ( raczej grzeczniutka się wydaje ale moja też niby taka a łobuz jak się patrzy )
emcia zaglądaj bo Cię śledzę ;p
prija puk puk
kat jak odstawianie w nocy? ja już dałam sobie czas do lata na całkowite odstawienie.Muszę zrobić porządek z kilkoma sprawami bo czas nagli ;p
karola, czarna, edytka, małgonia i reszta dziewczyn - mega pozdrowionka
obserwacja w synapsis dała tyle, że mamy zaświadczenie, że obserwacja w kierunku całościowych zaburzeń rozwoju obecnie negatywna . mamy pojawić się ok 2 lat jakby coś nas niepokoiło a najpóźniej 3 lat
mamy już logopedę, która stwierdziła coś czego neurolog w zeszłym roku nie widziała - obniżone napięcie z przodu i może to z tym gratisem współistnieje problem z mową.. jutro jadę do pediatry po skierowanie na rehabilitację.
liluś najlepszego dla Oliwki ( raczej grzeczniutka się wydaje ale moja też niby taka a łobuz jak się patrzy )
emcia zaglądaj bo Cię śledzę ;p
prija puk puk
kat jak odstawianie w nocy? ja już dałam sobie czas do lata na całkowite odstawienie.Muszę zrobić porządek z kilkoma sprawami bo czas nagli ;p
karola, czarna, edytka, małgonia i reszta dziewczyn - mega pozdrowionka
emka01
Szczęśliwa mama:)
Pleni ja lubie byc sledzona Ciocia Madzia dobrze wiedziala,ze u Zojki nic tam nie wynajda Oby ta rehabilitacja szybko pokazala efekty i poprawe i bedzie dobrze
Prosze wysciskac tego wspinajacego sie po stolach lobuza
Prija kochana odezwij sie!!!
Kwiatuszku ucaluj Oliwcie
Pozdrowionka dla Was dziewczyny
Prosze wysciskac tego wspinajacego sie po stolach lobuza
Prija kochana odezwij sie!!!
Kwiatuszku ucaluj Oliwcie
Pozdrowionka dla Was dziewczyny
Plenitude
emcia ona wspina się na krzesło obrotowe, narożnik i na kanapę, a jak już usiądzie to rozsiada się jak panisko i bezczelnie patrzy w oczy z triumfem w oczach i półuśmiechem!!! moja mała szelma
Mogę Was pocieszyć? Etap wspinania się trwa i trwa i trwa i trwaaaaaaaaa i trwaaaaaaaaaaaaaaa, efekt jest taki, że im dłużej trwa to tym mniej upadków. Ale zdanie jakie u nas najczęściej pada w domu to "Zejdź ze stołu NATENTYCHMIAST!!!"
Jujka - wielkie dzięki.
Ewcia3004 - super, że się odezwałaś i dziękuję i myślę o Tobie bardzo cieplutko.
Emka01 - jeszcze troszkę, jeszcze 5 m-cy chętnie pobędę w dwupaku. Dla własnego spokoju.
Kurczę jak sobie pomyślę, że Weronika mogłaby już do żłobka chodzić, gdyby ten cholendarny żłobek wybudowali na czas to mnie strzyka. A tak miasto zawaliło sprawę, został plac budowy, dotacja zwrócona do UE, żłobku(a) brak i tylko wielki niedosyt wśród rodzin.
Jujka - wielkie dzięki.
Ewcia3004 - super, że się odezwałaś i dziękuję i myślę o Tobie bardzo cieplutko.
Emka01 - jeszcze troszkę, jeszcze 5 m-cy chętnie pobędę w dwupaku. Dla własnego spokoju.
Kurczę jak sobie pomyślę, że Weronika mogłaby już do żłobka chodzić, gdyby ten cholendarny żłobek wybudowali na czas to mnie strzyka. A tak miasto zawaliło sprawę, został plac budowy, dotacja zwrócona do UE, żłobku(a) brak i tylko wielki niedosyt wśród rodzin.
Plenitude
lili u nas natentychmiast już się zadomowił ;-) i też jest bardzo często obecny.. czasem przerażają mnie pomysły Zoi.. mój małżon zastał ją na parapecie a ja na stole grzebiącą łyżką z blaszce z ciastem.. norma to stanie na narożniku w kuchni i wyglądanie przez okno.. reszta podobnie jak u emci, pocieszam się tym co napisałaś, że z czasem nauczy się jak nie upadać
my się w żłobku urlopujemy a Zojki pilnują moi rodzice 4 dni w tygodniu
my się w żłobku urlopujemy a Zojki pilnują moi rodzice 4 dni w tygodniu
Ostatnia edycja:
matita
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie ... planowałam za kilka dni odezwać się i pochwalić fasolką, ale niestety chyba nic z tego... moja beta wczoraj 104, dziś 136 ... gin daje trochę nadziei i każe nadal brać luteinę i w czwartek powtórzyć betę. Ja straciłam nadzieję moja radość była przeogromna, a teraz spadłam na sam dół :--( wiem, że mnie zrozumiecie dlatego piszę tutaj (na cpp już nikogo nie kojarzę), choć ogólnie się nie udzielam, to czytam Was cały czas...już od ponad dwóch lat kiedy poroniłam... miałam nadzieję, że drugi raz ten koszmar mnie nie spotka :--( gdybym nie zaczęła brać luteiny jak tylko zobaczyłam drugą bladą kreskę to może wszystko "samo by się rozwiązało" a tak ... najbardziej boję się, że nie oczyszczę się sama jak już ostatecznie lekarz nie będzie dawał nadziei i każe odstawić luteinę, drugiego zabiegu chyba nie zniosę psychicznie :-(
pozdrawiam Was ciepło kochane, całusy dla Maluszków
pozdrawiam Was ciepło kochane, całusy dla Maluszków
Ostatnia edycja:
Plenitude
matita miło Cię czytać :-) nie trać jeszcze nadziei, moja koleżanka już dwa razy straciła nadzieję bo dwa razy krwawiła, ale beta rośnie zamiast spadać, okazało się, że jest krwiak i nie wiadomo co dalej, ale pęcherzyk z zarodkiem jest i rozwija się. Oby było dobrze &&&&
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Matita jeszcze nic straconego chociaz sama teraz przeszlam przez podobny scenariusz. Na usg bylo cos widać?
Pleni super ze u Was wszyst dobrze. U mnie Oliwka tez uprawia wspinaczke wysokostolowa
Lili alw Ci pięknie suwaczek mknie!
My starania zaczynamy na wiosnę no chyba ze sie cos szybciej trafi ale jeszcze nie dostalam okresu i nie wiem kiedy plodne kiedy nie.
Przef chwila rozmawialam z kuzynka jest w ciąży i ma termin jak ja mialam... Ale cieszę sie bardzo. Ma 3 chlopcow moze siw jej coreczka trafi
Pleni super ze u Was wszyst dobrze. U mnie Oliwka tez uprawia wspinaczke wysokostolowa
Lili alw Ci pięknie suwaczek mknie!
My starania zaczynamy na wiosnę no chyba ze sie cos szybciej trafi ale jeszcze nie dostalam okresu i nie wiem kiedy plodne kiedy nie.
Przef chwila rozmawialam z kuzynka jest w ciąży i ma termin jak ja mialam... Ale cieszę sie bardzo. Ma 3 chlopcow moze siw jej coreczka trafi
Podziel się: