hej,
U Nas już o niebo lepiej.
Emka,Pleni,Czarna ale macie złotka w domu. U mnie Filip też wszędzie wchodzi, a najlepiej tam gdzie rodzice zabronili. Wchodzenie na stół, meble, krzesła jest na porządku dziennym. A próba gryzienia kabla to już standard. A najfajniejsza jest woda, która znajduje się w wc. Dla mnie to szok, że dziecko może być aż tak ciekawskie. Ja przy nim wieczorm jestem nie do życia. Ala była spokojnym dzieckiem. Bawiła się tylko zabawkami, a jak powiedziałam nie to się słuchała. A NIE dla Filipa to jest pretekst, żeby coś złobuzować, albo rzuciś się na podłogę i walić głową, żeby mama uległa albo ewentualnie uderzyć mamę, może też coś pomoże.'
Matita Kochana trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!!
Enya ale macie śliczne dziewczynki.
Kat a okna pewnie zawsze mega czyste?
My jak oglądaliśmy mieszkania i widzieliśmy takie okna to już sobie wyobrażałam w całym mieszkaniu łapki na szybach i te powyjmowane rolety
Ja też chciałabym odstawić cyca w nocy, ale jakoś sił mi brak. Mój potrafi się 20 razy budzić, ja już wysiadam.
Mysiak wpółczuje okresu. Ja dzisiaj rano M beczałam, że okres mi się spóźnia,ale na szczęście przyszedł. Ale masz synka pracusia. Mój uwielbia odkurzać i ścierać podłogę mopem. Dla niego inne zabawki mogłoby nie istnieć.
Wiadomo co słychać u Kobietki?
Właśnie dziewczyny poproszę fotki Waszych maluszków, dawno się oglądałam słodziaków.