reklama
enya81
Fanka BB :)
Anty2 wiesz...pierwszy raz w życiu mam na to wywalone hehe;-) Byłam tylko raz z Bachną żeby ją pokazać i pojadę jeszcze przed świętami Boję sie tylko tego że jak mnie długo nie będzie to kaplica bo wróciła dziewczyna z urlopu bezpłatnego a miała nie wracać wiec de facto nie ma wakatu...Dlatego mam tylko podstawowy macierzyński, ten dodatkowy, później urlop i do pracy... A ty jak się czujesz?? Kiedy wizyta??
U mnie ok, wszystkie parametry w normie, dziecko ruchliwe, nawet bardzo, mam nadzieję, że poza brzuchem jednak przystopuje, a nie, że to będzie kolejna Weronika. Jak to powiedział lekarz "nie ma do czego się przyczepić". Serduszko bije 162/minutę.
Wczoraj powiedziałyśmy dziewczynkom, Adrianna ucieszyła się jak wariatka, mało tego zaczęła wymyślać historyjki jak to dziecko w brzuszku fikołki robi i dlatego mamę brzuch boli. Mimo wszystko mam nadzieję, że poza domem za dużo na ten temat mówić nie będzie. No i pytanie jej
- Mamusiu, a kiedy będę Cię cięli by dzidzię wyjąć?
- Latem.
- Latem?
- Uhm.
- Jesień, zima, wiosna, lato ... To dużo czasu !!! (i tu pojawiło się oburzenie )
Wczoraj powiedziałyśmy dziewczynkom, Adrianna ucieszyła się jak wariatka, mało tego zaczęła wymyślać historyjki jak to dziecko w brzuszku fikołki robi i dlatego mamę brzuch boli. Mimo wszystko mam nadzieję, że poza domem za dużo na ten temat mówić nie będzie. No i pytanie jej
- Mamusiu, a kiedy będę Cię cięli by dzidzię wyjąć?
- Latem.
- Latem?
- Uhm.
- Jesień, zima, wiosna, lato ... To dużo czasu !!! (i tu pojawiło się oburzenie )
anty2
enya właściwa postawa Chociaż to trochę dziwne, jak szybko potrafią zmienić nam sie priorytety:-) Zawsze byłam przerażona widmem siedzenia w domu,a teraz pragnę tylko, żeby z moim bąbelkiem było wszystko oki. Czuję się w miarę dobrze, do ciągłych mdłości i walki z jedzeniem zdążyłam się już przyzwyczaić. Podejrzewam, że gdyby nagle wszystko ustało to zamiast się cieszyć zaczęłabym się martwić:-) Najważniejsze, że brzuch już mnie nie boli. A wizytę mam dzisiaj przed 19-tą... Jak to jedna dziewczyna fajnie napisała - dla mnie to ta "zaporowa";-) Ile teraz jest macierzyńskiego? To płaci ZUS czy pracodawca?
lili super wieści!!! I przemiła reakcja dziewczynek.
magda a skąd wiesz, ze będzie kolejna? Może akurat lili braciszka nosi;-)
lili super wieści!!! I przemiła reakcja dziewczynek.
magda a skąd wiesz, ze będzie kolejna? Może akurat lili braciszka nosi;-)
Hej dziewczyny.
Lil: Strasznie się cieszę że wszystko w porządku, że Maluszek dobrze się rozwija. Wierzę że tak będzie do końca. Troszkę Ci zazdroszczę
U mnie się nie udało, okres mi się spóźnił 5dni, kilka objawów zauważyłam... Nie wiem czy nie było tak jak za pierwszym razem. Chyba się nie dowiem. I nie wiem czy kiedyś się jeszcze uda. Strasznie przybita jestem, nawet nie mam sił i weny żeby pisać.
Trzymajcie się dziewczyny.
Lil: Strasznie się cieszę że wszystko w porządku, że Maluszek dobrze się rozwija. Wierzę że tak będzie do końca. Troszkę Ci zazdroszczę
U mnie się nie udało, okres mi się spóźnił 5dni, kilka objawów zauważyłam... Nie wiem czy nie było tak jak za pierwszym razem. Chyba się nie dowiem. I nie wiem czy kiedyś się jeszcze uda. Strasznie przybita jestem, nawet nie mam sił i weny żeby pisać.
Trzymajcie się dziewczyny.
reklama
anty2
Dziewczyny ja nadal jestem w czarnej d.... Niestety nadal nie mam radosnych wieści... Widzieliśmy zarodek (a przynajmniej tak powiedział gin, że to jak najbardziej jest wielkości zarodka), a w tej szarej masie malusieńkie malusieńkie coś co chyba pulsowało, jednak gin powiedział "ale czy to jest to co widzimy, czy to co chcemy zobaczyć to na 100% jeszcze pani nie powiem". Za tydzień mam kolejną wizytę. Podłamałam się dzisiaj...
prija bardzo mi przykro...
prija bardzo mi przykro...
Podziel się: